95 kilo oldummmm kendimden utaniyorummmm

kızlar ben sıze katılmak ısterım yas 23 boy 160 malesef 104 kıloyum malum bendekıde hamıllelık kılosu yaza kadar verelım su kıloları

sabah yumurta haslanmıs kepek ekmegı bır dılım bıraz da peynır ve bol su
oglen tavuk suyu corba 1dılım ekmek her pazartesı de tartılalım ne dersınız

Topigin hayirli olsun cankiz.insallah bu yaza hepimiz istedigimiz kilolarda gireriz.

Bende evlilik cocuk derken bi anda tartida gordugum kiloyla sok olarak basladim.insan anlamiyo alirken.almasi kolay vermesi ne zormus.

Hepimize kolay gelsin.

Topigin hayirli olsun cankiz.insallah bu yaza hepimiz istedigimiz kilolarda gireriz.

Bende evlilik cocuk derken bi anda tartida gordugum kiloyla sok olarak basladim.insan anlamiyo alirken.almasi kolay vermesi ne zormus.

Hepimize kolay gelsin.

sagol canimm insallahhh veririzzz

selamm kizlarrr
sabah yok
öglen 1 tane yumurta 1 dilim peynir 1 tane domates ve 1 dilim ekmek
aksam tavuk
2 litre su
2 bardakbitki cayi
30 dk yürüyüs

selamm kizlarrr
sabah yok
öglen 1 tane yumurta 1 dilim peynir 1 tane domates ve 1 dilim ekmek
aksam tavuk
2 litre su
2 bardakbitki cayi
30 dk yürüyüs

yanlış anlamazsan bu yediklerinin çok az olduğunu söyliycem. bu şekilde beslenirsen vücut kıtlık konumuna girer. yediklerin 1000 kalori bile etmez, az kalori almak da bir süre kilo verdirse de daha sonra duraklamalara sebep oluyo.

hos bulduk cnm oncelıkle 3 ogun beslen sabahını ve oglenı aksamını ye acıkırsa 2 ogunde ara yap ben uc haftadır dıyetdeyım aralarda kacamagımda oldu ama 110 dan 104 dusdum haftada 4kezde spor yapıyorum gercekten kararlı olmamız lazım pzt gunu bıldırım yaparız boylelıkle kacamaktan uzak durmus oluruz ne dersın

Cnm ben gec kalktigim icin sabah yemiyorum
Tmm cnm pzt bildirim

Normalde bukadar az yemezdimki cnm oyle oldu bugunluk

Selamm kizlarr
bugünkü menüm
sabah yok

öglen yarim simit
yarim domates
1dilim peynir
1 tane aci biber

aksam köfte ve yogurt

2litre su
2bardak bitki cayi
30dk yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…