95 kiloyum ve hamileyim kilolu hamile olanlar varmi:(((

merc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
3
0
36
Adana
arkadaslar uzun zamandir bebek istiyorduk bir suru yol denememize ragmen olmuyordu kullandigim ilaclar sonucunda cok kilo aldim su an 95 kiloyum nasil sonlanir cok endiseliyim bu arada 10 yasinda kizim var....

bende evlendikten sonra 20 kg aldım ve su anda hamıleyım
79 kiloydum 1 ay once yarın tekrar tartılıcam ve almışımdır mutlaka
önc emide bulantıısndan yiyemedimde 10 gündür yiyorum
çok almasak bari devamında

kilonun hamileliğe enge olduğunu sanmıyorum ama Gebebliği daha rahat geçirmekle kesinlikle alakası olduğunu biliyorum.
benim halam 110 kg ile hamıle kaldı dr. olmaz bu düşer dedi tosun gıbı evladı oldu.maşşalah. sonra ikinci kesinlikle yasak deikeri halde Rabbim bi daha verdi.115 kg ile hamile kaldı. onuda adırmadı ve ikinci paşasıda sağlıkla dünyaya geldi şükür. ama kendi sıkıntı çekmedi desem yalan olur. şuanda yüksek tansiyon hastası ve doğumda da tansiyon sorunu sezeryanı baya zorladı.
Rabbim hakkınızda hayırlısı en güzel şekilde versin İnşallah.

İlk hamileliğimde 88 kilo ile başladım, kaç kilo ile bitirdim hiç sorma :) Yaklaşık 30 kilo aldım. Ancak çok sağlıklıydım. Ne şişliğim oldu ne de tansiyon çok şükür. Alyansımı doğuma giderken bile takıyordum. Bu sefer durum daha da vahim. Yeni öğrendim hamile olduğumu ve kilom 95 civarında benim de. 10 yaşında bir oğlum var. Geçen sene sürpriz bir hamilelik yaşadım ancak düşük yaptım, bu da sürpriz ama ben sağ salim gelmesini çok istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah :)

Bu sefer yediklerime çok dikkat ediyorum, gereksiz olan hiç bir şeyi yemiyorum. Forumda bir iki liste buldum o listelere de bakarak yememi düzenlemeye çalışıyorum. Eminim ki dikkat edersek az kilo alıp sağlıklıca bitirebiliriz hamileliği. Her şey bizde bitiyor. Ben ilkinde müthiş abartmıştım yemeyi ne bulduysam yedim. Yararlı şeylerdi ama çok abarttım.

Back
X