95 ten 62 ye yolculuk kalan 7 kilo

stoppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
32
0
86
İzmir
uzun bi aradan sonra tekrar geldim malum durum kilolar hırsımla kilomun büyük bi kısmını atmış bulunmaktayım son zamanlarda son 7 kilomla ugraşıyorum 1 ay içersinde onuda verme gibi bir niyetim var aslında artık yeter dedim ama 1 ayda nasıl napabilcem onu artık bilemiyorum kafam karıştı iyice 4 5 gündür sarımsak çayı içiyorum kendim yapıorum biraz etkisini görüyor gibiyim tartıya hiç çıkmıyorum bedenimden anlayabiliyorum aslında tek sorunum göbek.. cünkü göbegim çok fazlaydı hamile gibiydim az birşey kaldı onuda umarım eriticem ..

gün ve gün yediklerimi yazıcam buraya kontrol etmesi daha iyi olucak sanırım

10 kasım 2013 mevcut kilom 62

gün içinde yediklerim

sabah : limonlu su kahve bir dilim çavdar ekmegine sürülmüş light labne
ara : sarımsak çayı
oglen : 1 bardak süt ve 1 elma
ara :türk kahvesi ve 54 kalori olan eti sticks
ara : beyaz cay , dogadan kayısılı form cayı
akşam : 5 tane lahana dolması ince sarılmış olanlarını sectim ,1 kepçe şehriye corbası , ve haşlanmış lahana

2 saat sonrada sarımsak çayımı içicem sevgiler :)

sabah spordan önce sade nescafe ardından 7 km yürüyüş

spor dönüşü ablamda türk kahvesi şekersiz vebir parça bitter çikolata eve geldigimde limonlu suyumuda içtim :)

öglen nestle müsli 4 kaşık yogurtla birlikte yedim yogurtta 3 kaşık

ara sarımsaklı cay ve formçayı

akşam yemegimi yarım saat önce yedim bir kepçe mercimek çorbası çok az ciger 1 dilim çavdar ekmegi salata ve haşlanmış lahana ve ardından formcayı

2 saat sonrada sarımsaklı cay :)

bu günüde böyle bitirmiş olucam pazar günü tartı günü :)

sabah sade nescafe ardından yürüyüş 7.70 km 422 kalori yakıldı :)
eve geldigimde limonlu ılık su ardından tekrar kahve ve 2 tane eti form kraker

ara sarımsaklı cayım :)

oglen 1 tane muz ve yarım yaglı 1 bardak süt

ara 1 fincan türk kahvesi ve bir parça bitter çikolata

ara beyaz cay

akşam 2 küçük sosis yarm yumurta parmak büyüklügünde ıspanaklı küçük bi parça börek labne sürülmüş 1 dilim cavdar ekmegi ardından form cayı :)

pazara az kaldı :)

Merhaba, başarın için tebrik ederim Kalan 7 kiloyu vermek senin için kolay olacaktır. 1 ay diye sınırlandırma kendini bence. Çünkü 7 kg. 1 ay için fazla olabilir. Ama 1,5 -2 ayda çok rahat istediğin sonucu alacağından eminim

Listelerinde yediklerine baktım. 1 ayda 7 kilo verebilmek için mi böyle yoksa yaşam tarzın mı böyle??

çookk teşekkür ederimm :) alışveriş yapmak istiyorum bi an önce aslında o yüzden bi an önce gitmesini istiyorum 7 kilonun sürekli birşeyler al sonra onlarda bol gelsin sonra tekrar yenisini almaktan hem sıkıldım hemde maddi anlamda fazla geliyor 2 3 defa dolabımı yeniledim artık son olsun istiyorum :) artık beslenme tarzım böyle normalde pek kahvaltı yapmayı sevmeyen bi insanım az yiyerek doyabiliyorum acıkcası bi akşam yemeklerini kaçırmıyorum annemlerin sayesinde gün içinde yalnızım çok yemek aramıyorm akşamda mecburen masaya oturmak zorunda kalıyorum az az ne varsa ama bugun kimse yoktu 8 aralıga kadar 57 yi görsem bana yeterli olucak aslında :)

her sabah rutin olarak yapılan 7 km yürüyüş ve yakılan 408 kalori :)

sabah limonlu ılık su ve nescafe sade

öglen nestle nesfit sade yarım yaglı sütle saat 11 gibi yendi

ara sarımsaklı cay

ara türk kahvesi ve kalorisi 54 olan eti sticks

akşam 1 su bardagı kepekli makarna taze fasülye ve bir kepce cacık

alınan kalori tahminen 550 :) fazlasıni yiyemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…