Oohh Iyi dünün nasil gecti[/QUOTE][QUOT="Muruvet, post: 47177812, member: 748780"]Geldim canım
Adanaya yeni girdim
Çok güzel dı taki sahurdan sonra migdem ağrıyana kadar bizimk ileri sucuklu yumurta yaptım sadece 2 çatal aldım öldürdü beniOohh Iyi dünün nasil gecti
Çok güzel dı taki sahurdan sonra migdem ağrıyana kadar bizimk ileri sucuklu yumurta yaptım sadece 2 çatal aldım öldürdü beni
Sağol canim Allah kimseye vermesin çok kötü migde arısı canim[/QUOTE]Gecmis olsunnn
1 kase mercimek çorbası 2 tane haşlanmış tavuk butu
Sahurda kaysın yicem migdem bağırsağı rahatlatsin
Tartilmadim cnmAffiyettt olsunn kac olmussun
Tartilmadim cnm
Evde değildim cnm eve geldiğimde yemek yemiştim tok ken tartilmak istemedim yatın iftar saatine yakın tartilirimNiyekii ay ben duramam tartilmadann
Evde değildim cnm eve geldiğimde yemek yemiştim tok ken tartilmak istemedim yatın iftar saatine yakın tartilirim
Annenin ellerinden öperim senin gibi hanim hanimcik bir evlat dogurmusKızlar dedimya tlfnm bozuk diye
Yarın gelecek tamirciden eşimin tlf dan yazıyorum. Bugünkü kilom 89.7. Īftarda bu aksam ızgara tavuk ızgara soğan bolll salata 3 bardak soğuk çay . Sahurda 3 ızgara et bir kase yoğurt domates salatalık yedim spor yok. Yarın annemlere gdecz bayramda ordayım yazarım inşallah.Allahaısmarladık. ..
Çok güzel dı taki sahurdan sonra migdem ağrıyana kadar bizimk ileri sucuklu yumurta yaptım sadece 2 çatal aldım öldürdü beniOohh Iyi dünün nasil gecti
Canim ablam Sağol. Annenm 46 yaşında :) geçmiş olsun bu arada. ÖpüyorumAnnenin ellerinden öperim senin gibi hanim hanimcik bir evlat dogurmus
Kızlar dedimya tlfnm bozuk diye
Yarın gelecek tamirciden eşimin tlf dan yazıyorum. Bugünkü kilom 89.7. Īftarda bu aksam ızgara tavuk ızgara soğan bolll salata 3 bardak soğuk çay . Sahurda 3 ızgara et bir kase yoğurt domates salatalık yedim spor yok. Yarın annemlere gdecz bayramda ordayım yazarım inşallah.Allahaısmarladık. ..
Iyi geceler canlarim
bende oglen gene nutella ekmek yedim
Iftardada camideydim
corba
pirinc pilavi
bol cacik yedim
asci cilbir yapmis
yumurta oldugu icin yiyemedim
iftardan sonra bulasigina yardim ettim
sonra bi arkadasa sarma sarmaya gittim
5 tencere sardik
gelincede sahur icin ekmegim yoktu
icli kofte boregi ve sigara boregi kizarttim
uuffff oyle severimki tazecik citir citir
Ama sabah dr gidecem buyuk ihtimal kan verecem diye yemedim simdi yattim
Kendimi fazla sus hissediyorum az once tok karnima tartildim 75 ciktim
insallah sislerim inince baya eksik cikarim
hepinizi öptum
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?