Cok sukur camin biseyim yokBakkk bak gene kacamak yapilmisss
neyse birdaha olmasinn
gecmis olsunn ins birseyin yoktur önemli
O zaman kocamaan sarilir yanaklarindan öperimCanim ablam Sağol. Annenm 46 yaşında :) geçmiş olsun bu arada. Öpüyorum
Güle güle canım Allaha emanet olKızlar dedimya tlfnm bozuk diye
Yarın gelecek tamirciden eşimin tlf dan yazıyorum. Bugünkü kilom 89.7. Īftarda bu aksam ızgara tavuk ızgara soğan bolll salata 3 bardak soğuk çay . Sahurda 3 ızgara et bir kase yoğurt domates salatalık yedim spor yok. Yarın annemlere gdecz bayramda ordayım yazarım inşallah.Allahaısmarladık. ..
Aferin kiiz valla tebriklerHerkese merhabalarrr
bugün 87.400 ciktimm
Aferin kiiz valla tebrikler
Bugun kacamak yok yola devam canim
Slmlaaar tlfnum geldi sonunda. Birazdan dbakıra yolcuyuz inşllh. Tartılıp yazarm son kilomu. Cankız maşallah canım arayı bayağı açtn vAlla tebrik ederm. Ben bayramda tekrar 90 lara çıkarım o kesin :)
89.7 çıktım gene. Hergün iftara yakın tartılıyrdum bugün 3 saat erken tartıldm. Artık etkisi varmı bilemem. Neyse ben bi on gün daha 90 la 89 arasnda gdip gelicem öyle görünüyor
Oyyy yerim dişi agriyormus aferin bacimYarin bayram ins fazla yemeyizz
ben dikkat edicem disimm agriyor gene:)
Oyyy yerim dişi agriyormus aferin bacim
Bende bugun dr dan gelince borek yedim saat 11 gibi dahada bisey yemedim(3 dilim) iftarda son gun camideyim
Biraz dikis isim vardi onuda hallettim
bugun yarin cok isim var
yarin sabah kahvaltiyi disarda yapacaz biz kizim damadim torunlar gorumcemler eltimler
sonrasinda evdeyim ilk gun biyere gitmiycem
yemegide nasil hallederim bilmiyom Allah kerim
Güle güle gidin canim hayırlı bayramlar dikkat et kendine89.7 çıktım gene. Hergün iftara yakın tartılıyrdum bugün 3 saat erken tartıldm. Artık etkisi varmı bilemem. Neyse ben bi on gün daha 90 la 89 arasnda gdip gelicem öyle görünüyor
Odis ağrısı da hiç geçmiyor:)Yarin bayram ins fazla yemeyizz
ben dikkat edicem disimm agriyor gene:)
Odis ağrısı da hiç geçmiyor:)
Aman geçmesin canimEvett bende gecmezz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?