Amin cnmÇok kötü bir akşam geçirdik Türkiye olarak hepimize geçmiş olsun Allah yardmcımız olsun..
Hayırlı günler olsun
Çok kötü bir akşam geçirdik Türkiye olarak hepimize geçmiş olsun Allah yardmcımız olsun..
Hayırlı günler olsun
Gece tv önündeydk uykusz yorgnum. Annem lerde bende yatıdaydı bugünde burdalar yemeğimede dikkat edyrm çok şükür almamışm 89.0 çıktm bu sabah. Annem burdayken kilo almiyimda sabitte kalsa razıyımAminnn cnm
nasilsinnn
Çok güzel canım maşallah.Bugün 86.500 ciktim
Çok güzel canım maşallah.Bugün 86.500 ciktim
Allah devletimizi tum dusmanlardan korusun canim 1 gece 1 yil gibi gectiOTE="Nisaeylemmir, post: 47293059, member: 748825"]Çok kötü bir akşam geçirdik Türkiye olarak hepimize geçmiş olsun Allah yardmcımız olsun..
Hayırlı günler olsun
Gece tv önündeydk uykusz yorgnum. Annem lerde bende yatıdaydı bugünde burdalar yemeğimede dikkat edyrm çok şükür almamışm 89.0 çıktm bu sabah. Annem burdayken kilo almiyimda sabitte kalsa razıyım
Bizdede gece sela okunuyordu ama şimdi yok sizin neden devam ediyor.?Allah yardımcımız olsun askerimiz emir kulu ana kuzusu polisle kirdiriliyor kafası kesilenler linç edilenler Rabbim ne kötü hepsi bu vatanın evladı 140 fazla şehit ailelerine sabır yarabbim saat başı camilerimiz sela veriyor durum çok ciddi
Bilmiyorum cnm valla 1 saate bir okunuyorBizdede gece sela okunuyordu ama şimdi yok sizin neden devam ediyor.?
Ay çok kötü ve uzun bir geceydi şuan tehlike kalmadı dyorlar ama olan oldu zaten daha ne oksun 160 sivil,polis öldü. Askerlerde ayrı. Ne dyecemi bilmiyrm
Hosgeldin cnm biz buradan destek oluyoruz birbirimize sanada oluruz nasıl verdin atlar bizedeMerhaba ben 120 ile baslamistim 95olmustum yine 105 oldum whatsapp grubu kurup devam etmek istiyorum 22 yasindayim lutfen destek olun arkadaslarr
Ben buradan yazamiorum cok zorlaniyorum gir cik gir cik . Ama herseyden kisarak verdim . Spor bile yapmadim 2bucuk ayda verdim . Tabi hizli verdigim icin simdi 1 ayda 10kiloya yakin geri aldim . Ben sizden bekliorum uygun diyet listeleri benimki ise yaramazHosgeldin cnm biz buradan destek oluyoruz birbirimize sanada oluruz nasıl verdin atlar bizede
Zor ama biz burdan yazisiyoruz cnm biz her şeyi az yedik şeker ekmek bıraktık günde 1 ögun yedik yeri geldiyse öyleCanim
Ben buradan yazamiorum cok zorlaniyorum gir cik gir cik . Ama herseyden kisarak verdim . Spor bile yapmadim 2bucuk ayda verdim . Tabi hizli verdigim icin simdi 1 ayda 10kiloya yakin geri aldim . Ben sizden bekliorum uygun diyet listeleri benimki ise yaramaz
Kac kiloydun ve kac oldun canim ne kadar suredeZor ama biz burdan yazisiyoruz cnm biz her şeyi az yedik şeker ekmek bıraktık günde 1 ögun yedik yeri geldiyse öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?