97 kiloyla tekrar basliyorumm

OTE="Nisaeylemmir, post: 47293059, member: 748825"]Çok kötü bir akşam geçirdik Türkiye olarak hepimize geçmiş olsun Allah yardmcımız olsun..
Hayırlı günler olsun[/QUOTE]
Allah devletimizi tum dusmanlardan korusun canim 1 gece 1 yil gibi gecti
insallah tekrarlanmaz
hainlerde cezalandirilir

OTE="Nisaeylemmir, post: 47293059, member: 748825"]Çok kötü bir akşam geçirdik Türkiye olarak hepimize geçmiş olsun Allah yardmcımız olsun..
Hayırlı günler olsun
Allah devletimizi tum dusmanlardan korusun canim 1 gece 1 yil gibi gecti
insallah tekrarlanmaz
hainlerde cezalandirilir[/QUOTE]
Orda varmı olaylar falan duruldumu?

Allah yardımcımız olsun askerimiz emir kulu ana kuzusu polisle kirdiriliyor kafası kesilenler linç edilenler Rabbim ne kötü hepsi bu vatanın evladı 140 fazla şehit ailelerine sabır yarabbim saat başı camilerimiz sela veriyor durum çok ciddi

Bizdede gece sela okunuyordu ama şimdi yok sizin neden devam ediyor.?

Ay çok kötü ve uzun bir geceydi şuan tehlike kalmadı dyorlar ama olan oldu zaten daha ne oksun 160 sivil,polis öldü. Askerlerde ayrı. Ne dyecemi bilmiyrm

Burdada saat basi selalar okundu
halk kadin erkek coluk cocuk meydanda toplandilar
bazi yerlerde yuruyusler yaptilar tekbirlerle

Canim
Hosgeldin cnm biz buradan destek oluyoruz birbirimize sanada oluruz nasıl verdin atlar bizede
Ben buradan yazamiorum cok zorlaniyorum gir cik gir cik . Ama herseyden kisarak verdim . Spor bile yapmadim 2bucuk ayda verdim . Tabi hizli verdigim icin simdi 1 ayda 10kiloya yakin geri aldim . Ben sizden bekliorum uygun diyet listeleri benimki ise yaramaz

Zor ama biz burdan yazisiyoruz cnm biz her şeyi az yedik şeker ekmek bıraktık günde 1 ögun yedik yeri geldiyse öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…