97 kiloyla tekrar basliyorumm

Selam kizlar
ben oyle cok ekmek yiyorumki
Kendi evimiz yok babamda kaliyoruz
geldik geleli ev cok kalabalik disardada islerimiz var evde yemekde yapamiyoruz yapsakda makarna filan yeme duzenim berbat
bi ara tartildim 75 ciktim hareketde cok ama yemede duzensiz
artik Allah bilir nolacam hayirlisi diyorum
hepinizi öpuyorum size boool -li gunler

tünaydıın, gün içerisinde hareketsizseniz ve spor imkanınız yoksa diyete daha sıkı ağırlık vermek ve hamurişini/şekeri olabildiğince kesmek gerekiyor. bir süredir sadece sabah kalvaltısına ağırlık verip akşama kadar öğün ve ara öğünleri azaltarak gidiyorum ve bol su içiyorum.

Hosgeldin cnm kendini tanitirmisin

Canim dikkat et kalabalıkta zor ama dikkat et biraz

Canim dikkat et kalabalıkta zor ama dikat etmek napacan sıkma canini

Menüm
Sabah erken saatte 3 hurma saat 12 ye doğru 1 yumurta
Öğlen kızkardeşimdeydim
2patlıcan 1küçük biber dolma 5-6 üzüm yaprağı sarması el kadar peynirli pide küçük bir dilim kakaolu kek
Akşam sarımsak yoğurtlu semizotu
Bol su. Yürürsem yazarım

Menüyü yeniden yazayım
Sabah erken saatte 3 hurma saat 12 ye doğru 1 yumurta
Öğlen kızkardeşimdeydim
2patlıcan 1küçük biber dolma 5-6 üzüm yaprağı sarması el kadar peynirli pide küçük bir dilim kakaolu kek
Akşam sarımsak yoğurtlu semizotu bikaç çatal patates kızartması yarım kase ayran aşı bugün haddinden fazla yedim yarın tartılmasam iyi olacak:))) çockları yatrym bir saat yürüyecm inşlh

Ayy reglden dolayı ağrım çok yürüyemeyecem galiba bu yarın güzel bir artı göreceğim anlamına geliyor ama napiiim belim bacaklarm çook ağrıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…