Bildiğim kadarıyla evli ve 2 tane çocuğu var bencede istese yapar ben 2 ögun yiyorum ekmekte yiyorum akşamı engec 7 de yiyorum ve triod hastası olmama rağmen yavaştan olsa veriyorum 79/78 o arada gidip geliyorum verilmicek kilo yoktur canimBirde Cankız sen evlimisin yaşın kaç çocuk varmı boy vs bunlarda zayıflamaya etki eden seyler ben basaracagina inanıyorum sende kendine inan olmaz diye bişey yok ben 103 ten 84 e indiysem herkes iner çünkü metabozlizmam berbat kilo alıp vermekten aptal olmuş coook zor
vazgeçmem öncelikle utanacak birsey yok.Merhaba kizlarr valla sizlerden utandigim icin yazmiyordum ben gercekten iradesiz biriyim hic birzaman zayif bir bayan olamicam 98.00 oldum gene
Sizleri tebrik ediyorumm coook öpüyorum kendinize iyi bakinn
Teşekkürler canim devam edersen gorürsun insallah
İyilik canım sizler nasilsinizSelam kizlar
nasilsiniz
Iyiyz canimİyilik canım sizler nasilsiniz
Iyi geceler canim biraz geç oldu ama:)İyi geceler arkadaşlar
Sorun değil canım yaz geç olsun valla okadar yoğunum ki yine de fırsat bulup selam veriyorum Oğlumun nişanı var 14/1/2017 de çarşı alış verisleri yinede yazıyorum sizlere:)Iyi geceler canim biraz geç oldu ama:)
Telefonum bikac gündür hata gösteriyordu
Canim lütfen utanılacak bisiyok lütfen birakmayaz bizlere olsun al sorun değil senin dostluğuna ihtiyacımız var lütfen bırakma yaz tekrar başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?