97 kiloyla tekrar basliyorumm

cankizzzz aşk olsun sana 83 gördün sen nasıl 98e dönersin canım ya emeğine günah degilmi valla çok üzüldüm bende bir ay yesem 98 olurum bünye alışmış hemen o kiloya geri dönmek istiyor şuan 84 um ben ama bir gün yesem 86 oluyor hatta 87vucut su tutup kilo almak istiyor çünkü uzun süre cook yüksek kilolarda durduk diye lütfen toparlan bak hadi kış palto giyip kendimizi örtüyoruz yazın ne yapicaz açık geziyoruz lop lop yağ

Birde Cankız sen evlimisin yaşın kaç çocuk varmı boy vs bunlarda zayıflamaya etki eden seyler ben basaracagina inanıyorum sende kendine inan olmaz diye bişey yok ben 103 ten 84 e indiysem herkes iner çünkü metabozlizmam berbat kilo alıp vermekten aptal olmuş coook zor

Bildiğim kadarıyla evli ve 2 tane çocuğu var bencede istese yapar ben 2 ögun yiyorum ekmekte yiyorum akşamı engec 7 de yiyorum ve triod hastası olmama rağmen yavaştan olsa veriyorum 79/78 o arada gidip geliyorum verilmicek kilo yoktur canim

Merhaba kizlarr valla sizlerden utandigim icin yazmiyordum ben gercekten iradesiz biriyim hic birzaman zayif bir bayan olamicam 98.00 oldum gene
Sizleri tebrik ediyorumm coook öpüyorum kendinize iyi bakinn
vazgeçmem öncelikle utanacak birsey yok.
nasil olsa geri aldim diye kendini salarsan daha fazlasi gelir.
birakip kilo alsanda tekrar başla
eskisi gibi biraz sık uğrayalim motive olalim
bak bende her verdigimi geri aliyorum ama asla vazgecmiyorum sende kendinden vazgecme
en kisa zamanda tekrar seni aramizda görelim

UOTE="Muruvet, post: 49425210, member: 748780"]Sorun değil canım yaz geç olsun valla okadar yoğunum ki yine de fırsat bulup selam veriyorum Oğlumun nişanı var 14/1/2017 de çarşı alış verisleri yinede yazıyorum sizlere:)[/QUOTE]
Çok sevindim
Allah hayırlı ugurlu etsin
benimde küçük oğlum yarın umreye gidecek
gelen giden eksik olmadi
gelenlerle yemekten şiştim
yarindan sonra tam gaz devam

İyi geceler kızlar. Ne deseniz haklisiniz vefasız çıktım değil mi inşallah artık hep gelirim. kilom 77.3 arada bozsamda yine pes etmeden başa dönüyorum. cankiz lütfen toparlan yazık o emeklerine canım. muruvet ablam nisaniniz hayırlı olsun. Vildan ablam oğlun hayırlısıyla gider gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…