İyi geceler kızlar. Ne deseniz haklisiniz vefasız çıktım değil mi inşallah artık hep gelirim. kilom 77.3 arada bozsamda yine pes etmeden başa dönüyorum. cankiz lütfen toparlan yazık o emeklerine canım. muruvet ablam nisaniniz hayırlı olsun. Vildan ablam oğlun hayırlısıyla gider gelir inşallah.
Allah razı olsun canim
cankizzzz aşk olsun sana 83 gördün sen nasıl 98e dönersin canım ya emeğine günah degilmi valla çok üzüldüm bende bir ay yesem 98 olurum bünye alışmış hemen o kiloya geri dönmek istiyor şuan 84 um ben ama bir gün yesem 86 oluyor hatta 87vucut su tutup kilo almak istiyor çünkü uzun süre cook yüksek kilolarda durduk diye lütfen toparlan bak hadi kış palto giyip kendimizi örtüyoruz yazın ne yapicaz açık geziyoruz lop lop yağ
Birde Cankız sen evlimisin yaşın kaç çocuk varmı boy vs bunlarda zayıflamaya etki eden seyler ben basaracagina inanıyorum sende kendine inan olmaz diye bişey yok ben 103 ten 84 e indiysem herkes iner çünkü metabozlizmam berbat kilo alıp vermekten aptal olmuş coook zor
Sağol cnm nerelerde sin cadi:)İyi geceler kızlar. Ne deseniz haklisiniz vefasız çıktım değil mi inşallah artık hep gelirim. kilom 77.3 arada bozsamda yine pes etmeden başa dönüyorum. cankiz lütfen toparlan yazık o emeklerine canım. muruvet ablam nisaniniz hayırlı olsun. Vildan ablam oğlun hayırlısıyla gider gelir inşallah.
Çok sevindimUOTE="Muruvet, post: 49425210, member: 748780"]Sorun değil canım yaz geç olsun valla okadar yoğunum ki yine de fırsat bulup selam veriyorum Oğlumun nişanı var 14/1/2017 de çarşı alış verisleri yinede yazıyorum sizlere:)
Cankiz bu ne bosvermislik öyle lütfen kendine gel hadi sen çok güçlüsüncankizzzz
cankizzzz öpüyorum seni forumlarda geziniyon şuan gördüm bi takıma katıl cuma zayıflama yarışması 8.takimdayim ben gel zayiflayalim canım birakmiycam yakani
Gitme lütfen birdaha seni seviyorum
Sen yaparsın lütfen canim bizi bırakma devam edelimCnm olmuyor basliyamiyorumm
Gitme lütfen birdaha seni seviyorum
Geldim.burdayım artık. Bende seni seviyorum sizi seviyorum ama cankizi yolasım var toplan kizzz yine 3 lu sayilar mi görmek istiyosun yemeklerin sonu gelmiyor kitlikta değiliz cankiz zzzSen yaparsın lütfen canim bizi bırakma devam edelim
Aynen canim birlikteyken dikkat ediyoruz birakmamaliyizGeldim.burdayım artık. Bende seni seviyorum sizi seviyorum ama cankizi yolasım var toplan kizzz yine 3 lu sayilar mi görmek istiyosun yemeklerin sonu gelmiyor kitlikta değiliz cankiz zzz
Yok canım bırakmak yok arada kaçamaklar olacak tabi önemli olan yeniden yeniden başlamak dengelemek değilmi. ben hedef koymuştum. yılın ilk günü 75i görecem insallahAynen canim birlikteyken dikkat ediyoruz birakmamaliyiz
İnşallah canimYok canım bırakmak yok arada kaçamaklar olacak tabi önemli olan yeniden yeniden başlamak dengelemek değilmi. ben hedef koymuştum. yılın ilk günü 75i görecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?