97 kiloyla tekrar basliyorumm

Şükür iyiyiz,Cankız gelmiş ben demiştim ben olsam 100kilo hemen olmuştum diye demek oda benden onun tek kusuru az gıda almaktı umarım bu kez bol bol ama doğru şeyleri yiyerek zayiflar hem öyle olunca tok olduğu içinde vazgeçmez bu işten

Arkadaslar tebrik ederim herkes cok kilo vermis. Eger devam edicekseniz araniza katilmak istiyorum. Neler yaptiniz ayrica kilo verme asamasinda banada yardimci olabilirmisiniz.

Arkadaslar tebrik ederim herkes cok kilo vermis. Eger devam edicekseniz araniza katilmak istiyorum. Neler yaptiniz ayrica kilo verme asamasinda banada yardimci olabilirmisiniz.
Buyur gel canım seve seve kabul ederiz
Belli kurallarımiz yok
Herkes deneme yanılma yöntemiyle kendi doğrusunu buldu
Arada savsaklasakda devam ediyoruz

Senin belirlediğin beslenme şekli varmı

Balım canım buralara okumak için bile olsa uğruyormusun
Hamileliğin nasıl gidiyor
Yeğenimin nasıl
Cinsiyeti belli oldumu

Buyur gel canım seve seve kabul ederiz
Belli kurallarımiz yok
Herkes deneme yanılma yöntemiyle kendi doğrusunu buldu
Arada savsaklasakda devam ediyoruz

Senin belirlediğin beslenme şekli varmı
Arkadasimla birlikte bugün diyete basladim. Ekmek pilav makarna tatli yemiyoruz. Yesil cay iciyoruz. Simdilik spontane olarak böyle basladik. Gün gectikce yolumu cizicem.

Arkadasimla birlikte bugün diyete basladim. Ekmek pilav makarna tatli yemiyoruz. Yesil cay iciyoruz. Simdilik spontane olarak böyle basladik. Gün gectikce yolumu cizicem.
Evet canım gördüm dün gece uykum kaçtı
Başka sayfalara göz attıydim
Hayırlı olsun
İnşallah herkes istediğine kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…