97 kiloyla tekrar basliyorumm

Hayirli günler ler nasılsınız kızlar ay ben çok hastayım sabaha kadar kemiklerim kırıldı şiddetli tutuldum bu kez

Hayirli günler ler nasılsınız kızlar ay ben çok hastayım sabaha kadar kemiklerim kırıldı şiddetli tutuldum bu kez
Geçmiş olsun canım kendine iyi bak

Ben iyiyim çok şükür
Diğer arkadaşlarda sık uğrasa daha iyi olacam

@galatasaray-86 patates diyetinin sonuclarini bizede yaz cnm. Iyi bir sonuc alirsan 3 gün bizlerde yapariz belki.
Almalıyım bence alırım tamam yaZarım iyi sonuç alırım nie biliomusun zaten benim hedefim üç gün günde 500 cal alarak zayıflamak patates diyeti beni bozmaz ve fazla verdirir inşallah yarın başlıcam bugünü kapadım üç gün canım allahım yardım ett

27 ocak cuma
Kahvaltı 08:00!
2 activia kayısılı 211 cal
Öğle 12:20!
6 kaşık kuru fasülye 185 cal
2 kaşık yoğurt 54 cal (markasına göre kontrol ettim)
2 kaşık mevsim salata 16 cal
Akşam 17:50!
3 badem 36 cal
Toplam 502 cal
Ekstralar bitki çayı su şuan 6 ama dünki gibi 20ye tamamlıcam pul biberli kür zaten yatmaya yakın yiyorum sporumu işten yeni geldim yapıcam dans olarak

Allah'ı bir buçuk kilo için mesgul etme bence ne değişik istekler bunlar böyle
Rabbimizden isteyecegimiz seyler sinirsizdir cnm. Herkesin o an ki istegi kafasini kurcalayan derdi neyse Rabbine yalvarabilir Allah'i mesgul etmek gibi bi söylem yanlis olmus bence. Amacim seni elestirmek deil yanlis düsünceni dogru bildigimle degistirmek yanlis anlama olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…