Geçmiş olsun canım kendine iyi bakHayirli günler ler nasılsınız kızlar ay ben çok hastayım sabaha kadar kemiklerim kırıldı şiddetli tutuldum bu kez
Aynen canim gelecez yazacaz diyorlar ama malesef kimse yok hede nisa cankız askolsun kızlar sizeGeçmiş olsun canım kendine iyi bak
Ben iyiyim çok şükür
Diğer arkadaşlarda sık uğrasa daha iyi olacam
Verilir cnm ben patates diyetiyle vermistimBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr
Ben de biliom onu belki de onu yaparımVerilir cnm ben patates diyetiyle vermistim
Verilir canım karataya harfi harfine uyarsan fazlasını bile verirsinBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr
Sağol yaa patates diyetini uygulucam üç gün yoğurt ve patates inşallah vericem allahımVerilir canım karataya harfi harfine uyarsan fazlasını bile verirsin
sana da hayırlı cımalarHayırlı cumalar kizlar
Almalıyım bence alırım tamam yaZarım iyi sonuç alırım nie biliomusun zaten benim hedefim üç gün günde 500 cal alarak zayıflamak patates diyeti beni bozmaz ve fazla verdirir inşallah yarın başlıcam bugünü kapadım üç gün canım allahım yardım ett@galatasaray-86 patates diyetinin sonuclarini bizede yaz cnm. Iyi bir sonuc alirsan 3 gün bizlerde yapariz belki.
Allah meşgul olmaz ki meşgul olmak eylemi insanlara aittir. Eşimle iddiaya girdiğim için kazanmak istiyorum gece gündüz dua etmiyorum bunun için...Allah'ı bir buçuk kilo için mesgul etme bence ne değişik istekler bunlar böyle
Rabbimizden isteyecegimiz seyler sinirsizdir cnm. Herkesin o an ki istegi kafasini kurcalayan derdi neyse Rabbine yalvarabilir Allah'i mesgul etmek gibi bi söylem yanlis olmus bence. Amacim seni elestirmek deil yanlis düsünceni dogru bildigimle degistirmek yanlis anlama olurmu.Allah'ı bir buçuk kilo için mesgul etme bence ne değişik istekler bunlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?