97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ay ca
Bencede verebilirsin cnm haklisin. Yani 1.5 kilo cokta büyük bi kilo deil. Basaracaksin... Takipteyim...
ay canım yaa çok sağol inşallahhhh vericem teşekkürler yarın ve öbür gün patates diyeti yapıcam baya araştırdım genelde üç dört kilo vermişler olumsuz yorum azdı ben iki gün yapıcam üçe söz vermiyim çünkü çalışırken çok sinirli olurum ve kafam basmaz bakarım 1,5 kilo hadi bakalım

Ay ca

ay canım yaa çok sağol inşallahhhh vericem teşekkürler yarın ve öbür gün patates diyeti yapıcam baya araştırdım genelde üç dört kilo vermişler olumsuz yorum azdı ben iki gün yapıcam üçe söz vermiyim çünkü çalışırken çok sinirli olurum ve kafam basmaz bakarım 1,5 kilo hadi bakalım
Tuz konsa patatese güzel olurdu da kesinlikle tuzsuz olmasi gerekiyormus. O yüzden 3 gün bunaltici olabilir evet ;)

Bana komik geldi altı üstü bir buçuk kilo o sebepten dedim Allah'ı karıştırmayın diye
Iyi niyetinin farkindayim cnm. Yazmadigim bir cok konuyu takip ediyorum ben burda aslinda. Senide bazi topiklerden az cok tanidim beni anlayacagindan emin oldugum icin yorum yapma ihtiyaci duydum ;)

Kizlar sizileri coxdandir takib ediyorum ve murvet abla cankiz cok isterdim birlikde diyete devam edilim
Cankiz seni o biri topiginden izloyordum ve hemen hemen ayni kiloda idik ve karwima koydugum meqsetle diyet yolculguma cikdim cok wukur allahima ki
105 kilodan 80 kiloya indim
Simdide sizinli beraber kalan kilolarimdan qurtulmaq istiyorum benide araniza alarsaniz sevinerim
Hepinizi opuyorum basarilar

Hepinizi uzun zamandir o kadar her yazilarinizi okudum ki araniza katilmayi cok istiyordum sukur kismet bu guneymis canlarim insallah beraber motive oluruz ve diyetden guzel sonuclar aliriz.
Cankiz eger okuyorsan bana yanit vermeni istiyorum cunki en eses abla sana gore geldim bu topige sana destek olmaga ki sende kilolarindan biran evvel kurtulasan zaman zaman bende de oluyo
Diyeti pozuyorum.
Amma yende kararimdan donmuyorum
Ben aslinda 30 kilo zayifladim sonra burakinca kilomun ardiqi ferk edim ve inwallah geride kalan kilolardan kurtulmaq icin aranizdayim kararliyim ver birlikde kilolardan kurtulcayiz:KK15:

Hepinizi uzun zamandir o kadar her yazilarinizi okudum ki araniza katilmayi cok istiyordum sukur kismet bu guneymis canlarim insallah beraber motive oluruz ve diyetden guzel sonuclar aliriz.
Cankiz eger okuyorsan bana yanit vermeni istiyorum cunki en eses abla sana gore geldim bu topige sana destek olmaga ki sende kilolarindan biran evvel kurtulasan zaman zaman bende de oluyo
Diyeti pozuyorum.
Amma yende kararimdan donmuyorum
Ben aslinda 30 kilo zayifladim sonra burakinca kilomun ardiqi ferk edim ve inwallah geride kalan kilolardan kurtulmaq icin aranizdayim kararliyim ver birlikde kilolardan kurtulcayiz:KK15:
Ederiz devam günaydın zayıflıcaz merak etme başka yolu yokkk

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

Kizlar istah kapatan cayimi demledim
Oglen yemeyinden once icecem
Zerdacam
Limon suyu
Tane kara biber
Tarcin
Karanfil
Zencefil
Kaynar su
Demledim insallah oglene dogru icecem
Sizde tavsiye ederim

Benim hedefim 65 kizlar. Hedefime daha 24 kilom var 89um suanda. Sizlere bakiyorum en az 20kilo vereninizde var aranizda. Masallah umarim bende basarabilirim.

Ara ogun aksam bir havuc
Bir biskuvu az kalorili
Wimdide birazdan yemek yeriz karabugday yogurtla bizim buralarin corbasi var dovğa isminda sizi yayala corbasi kibi bir seydi ondanda bir kase icerim
Yatmadan oncede yogurt kurunden yerim
Yogurt kuru
Yogurt zerdacal zencefil tarcin
Sonrda su icerim

Back
X