- 18 Nisan 2010
- 927
- 2.388
- 113
Tebrikler canım darısı bana:))Günaydın
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım darısı bana:))Günaydın
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu![]()
İyi geceler mürüvetİyi geceler arkadaşlar
Çok iyi maşallah
NasilsinizGünaydın
Veeeeee işte buuu![]()
Hayırlı cumalar canımİyi geceler kızlar
Hayırlı cumalar
İyi idare eder şükür sizNasilsiniz
İyi geceler canim cok dikkat edemiyorum 73 lerdeyim almamaya gayret ediyorumMurvet vildan higil ablalarim nasil gediyo diyet ya burakmayin .gelin motive oluruz ya .
Cankizz biyerlerden okuyorsun bence girmiyorsun ya sende gel aramiza katil beraber yenidin bir dend zayifliyalim
Hos bulduk canim naslsin .Vay anam vayy ne olmuş burda böyle açılın uleyn ben geldim. Muruvet abla Vildan abla kızmayın bana15 tatil gelen giden tatil derken sonrada sayfaya giremedim bir türlü. Ahanda geldim. Güncel kilom 75. Yarın ve cuma tartiliyorum. Yeni arkadaşlar hosgelmis. Cankiz tam kötekliksin bizde arada yiyiyoruz bozuyoruz ama salmiyoruz diğer günler dengeliyoruz. Utanma yok çık ortaya
Sağol tatlım benim. Hep birlikte başarıcaz yılmak yok. Yakında buraya başarı hikayemi yazicam inşallah. 70 olayım bi :)Nisa fıstık oldun fıstık aferin kız
Aramıza hoşgeldin canım. Yaş kilo boy evlimisin? Me çok soru sordum :))Hos bulduk canim naslsin .
Senide murvet ablani vildan gil ablani cankizi isildurumu hep takib ederdim .
O kadar buraya girmeyi sizinler yazismayi hayal ederdim ki .
Baslarda birisi vardi simdi bebek bekliyor ismin bi hatrlarsam ..
Allah onunda yardimcisi olsun bebesini saglam dogursun kucagina alsin insallah