97 kiloyla tekrar basliyorumm

Murvet vildan higil ablalarim nasil gediyo diyet ya burakmayin .gelin motive oluruz ya .
Cankizz biyerlerden okuyorsun bence girmiyorsun ya sende gel aramiza katil beraber yenidin bir dend zayifliyalim

Cankizz ya ablam bem sana gore geldim.bu topige sana destek olmaga mrel vermeye dedim beraber zayifloyaq bak bende senle beraber yola cikdim ilk diyete basladigim gun bu kadinlar kulbune rastladim okudum konulari senin o birsi topiginde her gun seni yazilarini okurdum ne kadar kararliydinda zayiflamaya .
Ben onda kadinlar kulbune uye deyildim yazamiyordum sena.sonra bu topigi acdin yenede senin hep yazilarini okuyordum .
Bak sana ne deyecem senin diyetin neden yarida kaldi biliyormusun sen diyeti dogru duzgun yapmadin beslenmeni zayiflicam diye duzgun yapmadin duzensiz diyete gore yrida kaldin.
Can kizz ben senle beraber basladim bak bana 105 kilo idim simdi 80 olmusumdur 75 indim bir kac ay kendimi kotu hiss edim burakdim 80 leri gorunce dedim emeklerim bosuna gitmesin yeniden kollari sivadim diyete basdadim.gel beraber zayifliyalim yeniden ha qayret.
Cankizz okuyorsun sa gel .
Sana destek olmaga geldim ben .
Yeniden bir dene
Verdiyim kilolardan edindiyim bilgilerle sana da yardim.etmeye geldim buraya seni bekliyorum canim

Murvet vildan higil ablalarim nasil gediyo diyet ya burakmayin .gelin motive oluruz ya .
Cankizz biyerlerden okuyorsun bence girmiyorsun ya sende gel aramiza katil beraber yenidin bir dend zayifliyalim
İyi geceler canim cok dikkat edemiyorum 73 lerdeyim almamaya gayret ediyorum
Haftaya tr yolcusuyum gelince tam karatay yapacam inşallah

cankizzzz cankizzzz bı uğrayıp bakım dedim dönmüş musun diye aaa yok bende saldım bu aralar yiyip iciyorum tekrardan başlamak lazım ama kaçamaksız olmuyor öyle olunca da kilo gitmiyor evde kalabalık diet hak getire

Vay anam vayy ne olmuş burda böyle açılın uleyn ben geldim. Muruvet abla Vildan abla kızmayın bana :( 15 tatil gelen giden tatil derken sonrada sayfaya giremedim bir türlü. Ahanda geldim. Güncel kilom 75. Yarın ve cuma tartiliyorum. Yeni arkadaşlar hosgelmis. Cankiz tam kötekliksin bizde arada yiyiyoruz bozuyoruz ama salmiyoruz diğer günler dengeliyoruz. Utanma yok çık ortaya

Vay anam vayy ne olmuş burda böyle açılın uleyn ben geldim. Muruvet abla Vildan abla kızmayın bana :KK43: 15 tatil gelen giden tatil derken sonrada sayfaya giremedim bir türlü. Ahanda geldim. Güncel kilom 75. Yarın ve cuma tartiliyorum. Yeni arkadaşlar hosgelmis. Cankiz tam kötekliksin bizde arada yiyiyoruz bozuyoruz ama salmiyoruz diğer günler dengeliyoruz. Utanma yok çık ortaya
Hos bulduk canim naslsin .
Senide murvet ablani vildan gil ablani cankizi isildurumu hep takib ederdim .
O kadar buraya girmeyi sizinler yazismayi hayal ederdim ki .
Baslarda birisi vardi simdi bebek bekliyor ismin bi hatrlarsam ..
Allah onunda yardimcisi olsun bebesini saglam dogursun kucagina alsin insallah

Hos bulduk canim naslsin .
Senide murvet ablani vildan gil ablani cankizi isildurumu hep takib ederdim .
O kadar buraya girmeyi sizinler yazismayi hayal ederdim ki .
Baslarda birisi vardi simdi bebek bekliyor ismin bi hatrlarsam ..
Allah onunda yardimcisi olsun bebesini saglam dogursun kucagina alsin insallah
Aramıza hoşgeldin canım. Yaş kilo boy evlimisin? Me çok soru sordum :))

Back
X