97 kiloyla tekrar basliyorumm

<div class="bbWrapper">Ben iyice saldım kendimi<br /> Turkiyede hadi dikkat edemedik<br /> Gelincede olmadı<br /> Şimdide gelen giden çok <br /> Birde hasta oldum<br /> Kızlar benden ümit yok<br /> Aman sizler dikkat edin</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 188309" data-quote="ISILDURU" data-source="post: 50793897" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=50793897" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-50793897">ISILDURU .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Günaydın kızlar </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Günaydın canim</div>

<div class="bbWrapper">Kizalar naslsiniza ben iyiyim cok sukur diyet spor devam edir bende arada tabiki kacamak yapiyorum yapmadim.desem yalan olur kizlar ben 4 gundur Ciha almisim ondan yogurtla tumetiyorum insallah neticesi iyi olur .simdi regil oldum bir hafta kecsin tartilcam neticesin sizlerle paylasirim en son tartida 80.600 idim gelen hafta tartilcam</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 823770" data-quote="Gunel huseynli" data-source="post: 50798139" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=50798139" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-50798139">Gunel huseynli .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kizalar naslsiniza ben iyiyim cok sukur diyet spor devam edir bende arada tabiki kacamak yapiyorum yapmadim.desem yalan olur kizlar ben 4 gundur Ciha almisim ondan yogurtla tumetiyorum insallah neticesi iyi olur .simdi regil oldum bir hafta kecsin tartilcam neticesin sizlerle paylasirim en son tartida 80.600 idim gelen hafta tartilcam </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Aferin Günel demek 80 i gördün darısı başıma</div>

<div class="bbWrapper"><a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/423652/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="423652" data-username="@cankizzzz">@cankizzzz</a> nrdsn yaz geliyor bak dön artık bekliyoruz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 188309" data-quote="ISILDURU" data-source="post: 50813502" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=50813502" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-50813502">ISILDURU .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Aferin Günel demek 80 i gördün darısı başıma </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Canim naslsin hey cok sukur insallah hedef 70 daha sonra 60 insallah</div>

<div class="bbWrapper">Kızlar nabersiniz<br /> Ben dediğim gibi çok sismisim <br /> Toparlamaya geçtim<br /> Bu aralar kermes hazırlıkları <br /> Başsağlığı na gelenler filan çok yoruluyorum<br /> Ama yememe dikkat ediyorum<br /> Toparlayınca gelecem yine</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 748780" data-quote="Muruvet" data-source="post: 51042100" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51042100" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51042100">Muruvet .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Topik bitti artık kimse yazmiyor </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Senin nasıl gidiyor mürüvetciğim</div>

<div class="bbWrapper">Selam canim ben gelyorum.bakyorum ya kimsecikler yok <br /> <blockquote data-attributes="member: 748780" data-quote="Muruvet" data-source="post: 51042100" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51042100" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51042100">Muruvet .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Topik bitti artık kimse yazmiyor </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yazan yok gelen yok giden yox bir arada <br /> <blockquote data-attributes="member: 203554" data-quote="vildangel" data-source="post: 51042764" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51042764" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51042764">vildangel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Senin nasıl gidiyor mürüvetciğim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Abla yazdi ya hic <a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/188309/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="188309" data-username="@ISILDURU">@ISILDURU</a> da yokdu gelmiyor sanirim.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 203554" data-quote="vildangel" data-source="post: 51042764" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51042764" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51042764">vildangel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Senin nasıl gidiyor mürüvetciğim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Takıldım canim ben dün tam kansayimi yaptırdım D vitamini çok düşük çıktı diyetisyene gittim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 748780" data-quote="Muruvet" data-source="post: 51048355" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51048355" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51048355">Muruvet .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Takıldım canim ben dün tam kansayimi yaptırdım D vitamini çok düşük çıktı diyetisyene gittim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Hadi hayırlısı<br /> Birde güneşin bol olduğu yerde yaşıyorsun <br /> Ben Napiyim <br /> Güneş gördüğümüz yok hep yağmur hep soğuk <br /> Neyse takviye alırsın<br /> Ben 4 senedir aliyorum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 823770" data-quote="Gunel huseynli" data-source="post: 51044555" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51044555" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51044555">Gunel huseynli .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Selam canim ben gelyorum.bakyorum ya kimsecikler yok<br /> <br /> Yazan yok gelen yok giden yox bir arada<br /> <br /> Abla yazdi ya hic <a href="https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/188309/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="188309" data-username="@ISILDURU">@ISILDURU</a> da yokdu gelmiyor sanirim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Senin nasıl gidiyor canim<br /> Kimse gelmiyor diye motivasyonunu bozma yaz geliyor bak</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 203554" data-quote="vildangel" data-source="post: 51049305" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51049305" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51049305">vildangel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hadi hayırlısı<br /> Birde güneşin bol olduğu yerde yaşıyorsun<br /> Ben Napiyim<br /> Güneş gördüğümüz yok hep yağmur hep soğuk<br /> Neyse takviye alırsın<br /> Ben 4 senedir aliyorum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Sorun orda canim güneşe çıkamıyorum baş arısı kusma hastanelik oluyorum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 203554" data-quote="vildangel" data-source="post: 51103569" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51103569" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51103569">vildangel .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hayırlı kandilleriniz olsun<br /> Allah ne dileğimiz varsa kabul etsin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Amin cnm herkese hayırlı kandiller dilerim.</div>

Back