• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

bugnkü menüm
sabah el kadar iki yumurtalı lavaş ekmeği (çocklarak kızarttm bende dayanamadım:KK43:)1 domates salatalık iki şekersz çay
öğlen bir elma
akşamıda şimdi yedm gecikmeden 1 küçük biber 5 serçe parmağı kadar asmayaprak sarma 4 kaşık yoğurt.çok olmamştr inşallah .içini bulgur ve prinçle yaptm
5 tane sarma ile geçiştirdiysen bravo tatlım sana :)

off hiç sorma çocuklara sofra serince tutamadım kendimi bi 5 tane daha gitti:kızgın::oha::KK57:
Kız daha yeme artık yarın bulgurlar şişer artı çıkarsın, e suç sende kuzum sarma yaparsan durduramazsın kendini ayy olsada yesek dermişim :))
Bende yarın oruç tutucam inş akşama dolma sarma yapayım bari :)) iyi fikir değil amma :)

Kız daha yeme artık yarın bulgurlar şişer artı çıkarsın, e suç sende kuzum sarma yaparsan durduramazsın kendini ayy olsada yesek dermişim :))
Bende yarın oruç tutucam inş akşama dolma sarma yapayım bari :)) iyi fikir değil amma :)
Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimm:(.Ben regl oldm tutamıyacam Allah kabul etsin canım.Bide bu dönemde şişiyrm ben 2 kg yakın artı çıkıyorum ya

Bulguru kalori daha az olur dye koymştum halbukiiii hatamı etmişimm:KK43:.Ben regl oldm tutamıyacam Allah kabul etsin canım.Bide bu dönemde şişiyrm ben 2 kg yakın artı çıkıyorum ya
Canım fazla yememişsin sarmalar salamura mıydı ? Oda malesef çok şişlik yapar, bulgur fazla sayılmaz ya, ya neyse olacak deyince olmayacağı varsada olur.. Olmaz bişey diyelim kuzum :)
Regl şişliğinde varsa arada kaynar gider işde nefsin köreldi kuzum :))
Haa bulgur evet önce şişlik yapıyor ama şişlik gidince güzel kilo vermiş oluyor insan sonrasına dikkat ederse, ben hep denedim öyle oldu, kısır manyağı biri olarakdan :)) ama hızlı kilo vermek istediğimiz dönemlerde yemesek daha iyi :))

Allah kabul etsin bende tutacam hayırlı kandiller niye uyumican ayol
Şimdi yatmam lazım sahur için , ee uykum yok ayol, bende imsağamkadar beklerim napıyım :)
Çalışmam lazım zaten de eşim işgal etti çalışma odasını, ben yazıcıdan habire bişeyler basınca gürültü oluyor diye attı beni odadan kız :)) bende aaa canıma minnet dedim keyf yapıyom şimdi :))

Back
X