Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canimHadi bakalım şekerim bol eksiler gelsiiin :)
Rüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimiEki Görüntüle 1836438
Böyle bir vücudumuz olacak kızlar inşallah diyet ve sporla canlarım :)) yılmak yookk biz niye böyle olmayalım demi ama :))

Devamı gelmesin sakın tatlım aman haa!!! Devam etmezsen sorun yok :)Kizlarrrrr bi kücük çatal kek aldim agzima demin(
Olur olur hiç de öle deme şekerim :))Rüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimi![]()
Ayy canım ya masallahin var pozitif dusuncedeOlur olur hiç de öle deme şekerim :))
Hemen iki ayda olacak değiliz gerekirse bir yılda olcaz ama olcaz tatlım :))
Sağol tatlım öyle pozitifimdir genelde , inanmalıyız ki gerçek olsun.. Ben istiyom böyle bir vücud başka kim istiyor kızlarrr ?????????Ayy canım ya masallahin var pozitif dusuncede
Bende bendeeeeSağol tatlım öyle pozitifimdir genelde , inanmalıyız ki gerçek olsun.. Ben istiyom böyle bir vücud başka kim istiyor kızlarrr ?????????
Bende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????Bende bendeeee
Aminn igsalla AllahimmBende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????
ayy çok güldüm bunaRüyam da görsem inanmam tanıyamam kendimi![]()
bendeeeee.amaa zor yaaa sezeryan göbeği vıcık vıcık sarkık nasl böle olacakBende diyenlerin duası kabul olup aynen böyle ince ve fit bir vücudu olacak inşallah :) ee başka yok mu isteyen :)????
Olur olur sporla neler olmaz şekerim sen olcağına inan yeter ki tatlım :)bendeeeee.amaa zor yaaa sezeryan göbeği vıcık vıcık sarkık nasl böle olacak
Güzelmiş gerçekden 3,4ve 5. Maddeleri tuttum :)bunu çok sevdimEki Görüntüle 1836446
Devamı gelmesin sakın tatlım aman haa!!! Devam etmezsen sorun yok :)
Bu saatte cankizzzz sakin yapma
O kadardan birşey olmaz kuzum :)) için rahat olsun. Ama bir daha yeltenme , sonra devamı gelebilir :)Yok abla kücük catalla tadina baktim sadece birsey olmazz demiii