• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yok yokk yengem tr de durumu kötülesmis dr sabaha cikmaz demis tr gitcektikk esime izin vermedi is yeri bizde annemleri hemen havaalanina biraktik fln kizlarada yeni yatak fln almistikk esim onlari yapti bende anca yerlestirdim sekerrrr fln yemedim yanii :)
Yarinda tüm gün temizlik yapicammm
daha kv evinide toparlicam ama onuda haftaya fln yaparim artik
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
yada cektirmesin imandan ayirmasin

kızlar akşam yediklerimi yazayım.
1 tabak semizotu yemeği
yarım kase yoğurt
kahramanmaraşta kıyma derler ama bulgurla yapıyor çiğköfte gibi 6 tane ondan yedim
4 yk kiraz kompostosu içtim.
gecede dayanamayım 1 top dondurma
3 tanede kayısı yedim
yorumları alalım şimdide :)

sabah kalkınca 2 bardak su
yarım kase yoğurdun içine hurma parçacıkları koyup yedim 1 kase yaptım ama yarını zarzor yedim tadını beğenmedim.
yoğurt bana göre tuzlu olan bişey hurma tatlı tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemiyorum :)

sabah kalkınca 2 bardak su
yarım kase yoğurdun içine hurma parçacıkları koyup yedim 1 kase yaptım ama yarını zarzor yedim tadını beğenmedim.
yoğurt bana göre tuzlu olan bişey hurma tatlı tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemiyorum :)
O kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)

Dunki menum

Sabah:bir yaprak marul,bir domates,yarim salatalik,yarim kozlenmis patlican,kare tost ekmeginin yarisi uzerine aci ezme... yaninda sekersiz nane limonlu yesil cay...

Ara ogun:6 kiraz 4 dut 2 seftali

oglen:birsey yemedim.

Ara ogun :yarim kozlenmis patlican uzerine limon suyu

Aksam yemegi: bir kepce tarhana corbasi 4 yemek kasigi taze fasulye 1 yemek kasigi yogurt 2 izgara kofte 3 catal salata uc adet kizarmis patates(esime kizartmistim) dayanamadim 3 adet yedim..

Baskada bisi yok.. çeyrek pidenin kalorisini gordukten sonra pideden vaz gectkm

Bugunki menum
Sabah kahvalti oncesi : sekersiz turk kahvesi
Kahvalti: bir adet haslanmis yumurta bir adet haslanmis patatesin yarisi yarim domates yarim salatalik bir siyah iki biberli zeytin yaninda sekersiz yesil cay
Ara ogun:bir kuru kayisi iki yada uc kuru cekirdekli uzum
Oglen:izgara yada haslanmis tavuk yaninda yogurt yada sekersiz erik suyu
Ara ogun : tarcinli yogurt
Aksam :iftara davetliyiz onuda gelince yazarim :) menu belli deol cunki

O kur u yaparken yani diyeti baska bisi yemiyceksin ben iki gun zor yaptim onu mide bulandirio :)
Sabah sadece o kürü yemege çalıştım ama yiyemedim 2 kaşık zor aldim baskada bisey yemedim. Öğle sirkette ne cikarsa artık ama ac kalicam gibi sultan abla ( sultiş ) herkes oruç diye bugun menemen yapacak bende ekmeksiz yiyemiyorum o güzelim menemeni

Back
X