Kendi kuruntularınız mı yoksa şüphelendirecek birşeyler mi yaşadınızÇok büyük bir güven eksikliği, kuşku, şüphe. 1 buçuk yıllık evliyim eşimle bu yüzden çok kavga ediyorum.bi türlü aşamadım
Peki bunlara sebep olacak ne yaşadınız?Çok büyük bir güven eksikliği, kuşku, şüphe. 1 buçuk yıllık evliyim eşimle bu yüzden çok kavga ediyorum.bi türlü aşamadım
Güven durduk yere gitmez, illaki bişey yaşanmıştır üstü kapatılanBu durumdan çok sıkıldım bunaldım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum ama bu güven bitiriyor herşeyi.
Hiçbirimiz müneccim değiliz,sorduğumuz sorulara cevap verin de ona göre çıkar yol arayalım,değil mi?Bu durumdan çok sıkıldım bunaldım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum ama bu güven bitiriyor herşeyi.
Nişanlıyken yılışıktı? Neden evlendin o zamanUfak tefek yalanları oldu nişanlıykende çok yılışıkdı. Çalışıyordum evlilik tazminati alıp çıktım çocuk yok Allahtan. Benim en sevmediğim şey yalan çok yalani oldu göya ben üzülmeyeyim.
Bence çok düşünme bi hareketini görmeden somut birşey görürsen böyle davran kendini yıpratma boşuna. Böyle gidecekse de boşan çocuk yokmuş nasılsaKördü gözlerim sanki üstümde bi büyü var gibi yaptığı hiçbirşeyi görmüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?