:(

Çok büyük bir güven eksikliği, kuşku, şüphe. 1 buçuk yıllık evliyim eşimle bu yüzden çok kavga ediyorum.bi türlü aşamadım

Şüphelenmenin nedeni ne? Hangi tavırları sende şüphe uyandırıyor?
Yoksa özgüven eksilikliği yüzünden mi?

Çok büyük bir güven eksikliği, kuşku, şüphe. 1 buçuk yıllık evliyim eşimle bu yüzden çok kavga ediyorum.bi türlü aşamadım
Kendi kuruntularınız mı yoksa şüphelendirecek birşeyler mi yaşadınız

Peki bunlara sebep olacak ne yaşadınız?
Takip ettiniz mi aldatıyor mu?
Mesleğiniz var mi?
Çocuklarınız var mi?
Mesela boşansanız guvenceniz nedir?
Açsanız biraz.

Az detay yazarsan yardimci olabilirsiniz.. yardim yazmissin, suphe yazmissin.. anlamadim ben

Bu durumdan çok sıkıldım bunaldım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum ama bu güven bitiriyor herşeyi.

Hissettiklerinizi, yaşadıklarınızı tek mesajda şıp diye anlatıverseniz? daha rahat yardımcı olalım.

Bu durumdan çok sıkıldım bunaldım. Ayrılmak istemiyorum seviyorum ama bu güven bitiriyor herşeyi.
Hiçbirimiz müneccim değiliz,sorduğumuz sorulara cevap verin de ona göre çıkar yol arayalım,değil mi?

Ufak tefek yalanları oldu nişanlıykende çok yılışıkdı. Çalışıyordum evlilik tazminati alıp çıktım çocuk yok Allahtan. Benim en sevmediğim şey yalan çok yalani oldu göya ben üzülmeyeyim.

Gözü sürekli dışarda aldatmadığından eminim ama anlamadığım birşey niye sürekli gözü dışarıda yani şüphe ede ede yakında gercekten hastaneye gidicem

Nişanlıyken yılışıktı? Neden evlendin o zaman

Kördü gözlerim sanki üstümde bi büyü var gibi yaptığı hiçbirşeyi görmüyordum

Kördü gözlerim sanki üstümde bi büyü var gibi yaptığı hiçbirşeyi görmüyordum
Bence çok düşünme bi hareketini görmeden somut birşey görürsen böyle davran kendini yıpratma boşuna. Böyle gidecekse de boşan çocuk yokmuş nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…