???

Melyeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
10
4
1
Adet oldum ama ilk gün çok ve aşırı sanciliydi ilk defa böyle bir şey oldu ikinci gün aşırı derecede azdı ve kesildi sonra kahverengi akintim gelmeye başladı ve karın bel ağrısı yorgunluk işe gelmek bile istemiyorum olur olmadık şeylere ağlıyorum goguslerimde pek ağrı yok ama başım ağrıyor sadece bide yorgunluk işte sizde hamileliginizi öğrenmeden önce böyle şikayetlerinizi oluyor muydu yoksa test alıp yapmalı mıyım korkuyorum ama ya değilsem

bu belirtiler kisiden kisiye degisio bende adet gecikmesi disinda belirti olmadi acikcasi bunu ancak testle anlarsin bi test yapmalisin degilsenizde uzulmeyin allah nasip eder ins

Adet oldum ama ilk gün çok ve aşırı sanciliydi ilk defa böyle bir şey oldu ikinci gün aşırı derecede azdı ve kesildi sonra kahverengi akintim gelmeye başladı ve karın bel ağrısı yorgunluk işe gelmek bile istemiyorum olur olmadık şeylere ağlıyorum goguslerimde pek ağrı yok ama başım ağrıyor sadece bide yorgunluk işte sizde hamileliginizi öğrenmeden önce böyle şikayetlerinizi oluyor muydu yoksa test alıp yapmalı mıyım korkuyorum ama ya değilsem
Değilsen değilsindir.

Konunun başı adet oldum. Sonu hamile miyim:KK53:

hamile değilsin.. üstüne görme denen şey böyle bir şey değil, sen baya baya regl olmuşsun..

Belirtiler değişir test alman lazım

Hamilelik belirtileri değil Can'ım bunlar. Hatta hamileliğe engel bile teşkil edebilir Allah korusun. Bir Dr A görün bir an önce

Üstüne görme durumu olabilir. Test yapmakta fayda olabilir. Enazından içiniz rahatlar.

Hormonlariniza baktirin bence...surekli agliyrmussunuz...
Iciniz rahat etsin once bir test yapin

Hormonlariniza baktirin bence...surekli agliyrmussunuz...
Iciniz rahat etsin once bir test yapin
Evet sürekli hafif sesini yukseltsin biri başlıyorum ağlamaya televizyon izleyemiyorum artık :) teşekkür ederim bence de en iyisi test sonra da doktor:)

Back
X