KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani arkadasim çorap yüzünden boşanıyorum diye düşünme. Eşinin bundan cok daha büyük problemleri var.
  • Bir kere empati yoksunu. Bu sonradan edinilebilecek bir sey degil. Karşısında ağlayan, istemiyorum diyen bir kadına duyarsız.
  • İnanılmaz manipülasyon yapıyor. Bu konuyu açana kadar 2 sene sifir zevk adama hizmet etmişsin ve bunu normal görmeni sağlamış.
  • Istedigi olmadigi zaman normalin üstünde dünyası yıkılmış gibi histerik tepkiler veriyor.
  • Küserek ceza veriyor. Istedigi olana kadar psikolojik baskı yapıyor. Kendisinde her şeyi hak görüyor.
  • Dürtüselliği var. Bu yaşta kendisini bu kadar kontrol edemeyen birisi olabilir mi yani?
  • Kendisi her daim haklı. Başkalarından da bunu teyit etmek için hic inanmadığı halde terapiye bile gider. Gittiğinde emin ol evdeki gibi degil cok baska bir kişilikte davranacak.
  • Kendisini dışarıya oldugundan farklı gösteriyor. Kime anlatsan aa o oyle bir sey yapmaz diyecek.
Terapiste gittiğinde başka kişilikte davranacak demişsin ya bunu ben de merak ediyorum, gerçekten böyle mi yapacak acaba? Diğer maddelerine katılıyorum. Resmen kocamı tarif etmişsin.

Boşanıyorum ya da boşanacağım demiyorum ama gerçekten hayat böyle gider mi diye düşündüm, hiç düşünmediğim şeydi ama bi acaba mı demeye basladım ya.

Senin sorunun hep onu mutlu etmek bi söyle bakalim 2 senedir bi kere bile tatmin olmadığını bu işi beceremiyorsun o libidosu neresine kaçacak
Bunu söylesem şok olur ama çözmeye calısır bence. Defalarca soruyor çünkü oldun mu olmadın mı gibi, emin olmak istiyor ben hehe diyorum ama kavga anlarında defalarca söyledim soguttun beni diye inanmıyor galiba yoksa yalan söylediğimi de anlardı.

Çorapların velayetini eşinize verip boşanın.Bu ne yahu Çin işkencesi gibi?Ha davranışları biçimindeki terslikler konusunda gittiğiniz terapiste de inanmayacak.Eğer bu yorumu okursanız "Zehra demişti." dersiniz.Çorap fantezisi,fetişi değil buradaki asıl konu.Eşinizin kendi zevkleri ve istekleri için sizinkileri tamamen yok sayması.Böyle bir kafa yapısına da pek çözüm yok,baktığım hiçbir davada çözüldüğünü görmedim.

Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Dünya o'nun mutluluğu etrafında mı dönüyormuş. Bir egoistle birliktesiniz.

Peki o kadar çok sebep varken neden sadece çorap mutlu ediyormuş ? Bu muymuş normal?Tam çıldırmalık konu ya.

Terapiste gidince çorap için sinir krizi geçirdiğini ve telefonunda bile gördüğünüzü mutlaka söyleyin.
Haa bir de şey dedi sen inatla giymek istemeyince ben de inatla giymeni istiyorum falan. Giymemek istememi kabul edemiyor yani, o da inat yapıyormus sözde.

Ahahaha yok aslaaa giymez o kadar da değil :)
Bahar yeli kaç gündür konuyu takip ediyorum. İlk okuduğumdan beri bunu düşünüyorum. Bu tarz insan hayatımda olsaydı ne yapardım diye. Senin kadar sabırlı olmazdım orası ayrı ama inan bana her çorap giydirdiginde ona da giydiririrdim. Zorlada olsa. Çeksin görsün yani. Bir de aşırı sık boğaz ederdim bana hissettirdiklerini o da hissedene kadar. Baktım hala olmuyor herkes yoluna. Böyle hayat çekilmez. Allah yardımcın olsun gerçekten. Ama tek önerim kararının arkasında dur. Bugün canın pijama giymek istiyorsa onu giy. Yarın tayt istiyorsa onu giy. Bazen eslerle aradaki istekler yapılır ama seni oyuncağı yerine koymuş artık. Aşırı can sıkıcı

Çorapların velayetini eşinize verip boşanın.Bu ne yahu Çin işkencesi gibi?Ha davranışları biçimindeki terslikler konusunda gittiğiniz terapiste de inanmayacak.Eğer bu yorumu okursanız "Zehra demişti." dersiniz.Çorap fantezisi,fetişi değil buradaki asıl konu.Eşinizin kendi zevkleri ve istekleri için sizinkileri tamamen yok sayması.Böyle bir kafa yapısına da pek çözüm yok,baktığım hiçbir davada çözüldüğünü görmedim.
Avukatsınız sanırım. Peki eşimin diğer konularda benim istediklerimi yapıp sadece cinsellikle alakalı şeylerde yapmaması, beni yok saymasıyla ilgili tanıdık bi davanız oldu mu acaba?

Bahar yeli kaç gündür konuyu takip ediyorum. İlk okuduğumdan beri bunu düşünüyorum. Bu tarz insan hayatımda olsaydı ne yapardım diye. Senin kadar sabırlı olmazdım orası ayrı ama inan bana her çorap giydirdiginde ona da giydiririrdim. Zorlada olsa. Çeksin görsün yani. Bir de aşırı sık boğaz ederdim bana hissettirdiklerini o da hissedene kadar. Baktım hala olmuyor herkes yoluna. Böyle hayat çekilmez. Allah yardımcın olsun gerçekten. Ama tek önerim kararının arkasında dur. Bugün canın pijama giymek istiyorsa onu giy. Yarın tayt istiyorsa onu giy. Bazen eslerle aradaki istekler yapılır ama seni oyuncağı yerine koymuş artık. Aşırı can sıkıcı
Yani evet canım isterse çorap da giyerim, ben giymem demiyorum ki ona da. Bana dayatma diyorum. Mesela bu aksam giyerim? ama diyorum ki bunu ben istemeliyim. Mesela bugün cuma, yarın tatilim güzelce süslenirim giyinirim buna karşı değilim ki. Adam resmen 7/24 ne zaman isterse ok dememi bekliyor. Her gün bir mi insanın modu, istemiyorum işte anlasan biii :/

Çorap falan giymez tabii de farklı şeyler iste diyenler cok oldu.

Avukatsınız sanırım. Peki eşimin diğer konularda benim istediklerimi yapıp sadece cinsellikle alakalı şeylerde yapmaması, beni yok saymasıyla ilgili tanıdık bi davanız oldu mu acaba?
Birebir değil ama benzer şekilde oldu.Şöyle ki evi geçindirdiği,ailesinin tatillere götürdüğü,çocuklarına istediklerini aldığı için kendisinde aldatmak dahi her şeye hak gören kocalar gördüm.Bir tanesi metresiyle basılınca karısına "Seni 20 sene krallar gibi yaşattım." demiş.Sizin durumunuzun da bundan bir farkı yok bence.Dediğim gibi eşiniz kendi zevk ve istekleri için sizinkileri tamamen yok sayıyor.Diğer tüm konularda isterse dünyanın en iyi eşi olsun,hiçbir şekilde iyi yönlerini bahane ederek size cinsel şiddet uygulamaya hakkı yok.İyi yönlerini sizi manipüle etmek için araç haline getirmiş resmen.Cinsellikte onun istediklerini yapmaktan tamamen vazgeçerseniz eşinizin içinden bambaşka birinin çıktığına şahit olmayacağınızın da hiçbir garantisi yok bence.

Yani evet canım isterse çorap da giyerim, ben giymem demiyorum ki ona da. Bana dayatma diyorum. Mesela bu aksam giyerim? ama diyorum ki bunu ben istemeliyim. Mesela bugün cuma, yarın tatilim güzelce süslenirim giyinirim buna karşı değilim ki. Adam resmen 7/24 ne zaman isterse ok dememi bekliyor. Her gün bir mi insanın modu, istemiyorum işte anlasan biii :/

Çorap falan giymez tabii de farklı şeyler iste diyenler cok oldu.
Sana sürekli dayatması zaten can sıkıcı. Sen de bu durumdan memnun olsan iki taraf içinde sıkıntı olmaz. Ama işte insanlık hali bugün rahat rahat yatayım dersin. Bir gün çorap giyeyim kocamı baştan çıkarayım dersin. Seni çok iyi anlıyorum. 😔
Biliyorum diyenler çok oldu ama. Ben olsam ben 2 kere aynı şeyi istese 3. De hayırdır sen giy çok istiyorsan der restimi çekerdim. Biraz geç kalmışsın. Ama neresinden dönersen kâr

Evet arkadaşlar bir sürü yorum geldi, bazılarınız bana kızdı, bazılarınız benim için üzüldü. Hepinize cok teşekkür ederim yorumlarınız için. Konuyu kapatacagım, yeterince fikir aldım. Eşimle kendime birazcık daha zaman vereceğim. Belki orta yolu bulacagız, belki de yine hatalar yapacagız. Bilmiyorum. Hatta belki hiç düzeltemeyeceğiz ve cogunuzun düşündüğü sona dogru gideceğiz. Mutlaka bu konuyla alakalı tekrar başlık açarım zaten. İyi ki varsınız.

Mune Mune konumu kapatır mısınız?

Terapiste gittiğinde başka kişilikte davranacak demişsin ya bunu ben de merak ediyorum, gerçekten böyle mi yapacak acaba? Diğer maddelerine katılıyorum. Resmen kocamı tarif etmişsin.

Boşanıyorum ya da boşanacağım demiyorum ama gerçekten hayat böyle gider mi diye düşündüm, hiç düşünmediğim şeydi ama bi acaba mı demeye basladım ya.
Yani bence öyle yapacak. Bir deneyip görün. Ama önceden dediğim gibi gittiğiniz kişinin psikiyatrist olması lazım bir de bence biraz da okudugu okula, haline tavrına bakıp daha feminist, muhalif bir noktada olmasına dikkat edin. Burada bir konu okumuştum, cift terapiye gidiyordu ve terapist kadın sürekli erkeği tutuyordu. Hatta bence baya baya adama yürüyordu. Zaten sevmem bu terapi işlerini, iyice soğumuştum. Ben zaten sadece gerçekten bir tanı varsa onu almasi icin ve icin rahat etsin diye git derim. Yoksa bu adamla bir sey çözülmez.

Yani bence öyle yapacak. Bir deneyip görün. Ama önceden dediğim gibi gittiğiniz kişinin psikiyatrist olması lazım bir de bence biraz da okudugu okula, haline tavrına bakıp daha feminist, muhalif bir noktada olmasına dikkat edin. Burada bir konu okumuştum, cift terapiye gidiyordu ve terapist kadın sürekli erkeği tutuyordu. Hatta bence baya baya adama yürüyordu. Zaten sevmem bu terapi işlerini, iyice soğumuştum. Ben zaten sadece gerçekten bir tanı varsa onu almasi icin ve icin rahat etsin diye git derim. Yoksa bu adamla bir sey çözülmez.
Aynı fikirdeyiz. Ben de terapist arastırırken eğitimlerine baktım dün. Kesinlikle dikkat edeceğim, umarım gideriz ertelemeden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X