- 24 Eylül 2021
- 525
- 483
- 53
- Konu Sahibi baharyelii
Terapiste gittiğinde başka kişilikte davranacak demişsin ya bunu ben de merak ediyorum, gerçekten böyle mi yapacak acaba? Diğer maddelerine katılıyorum. Resmen kocamı tarif etmişsin.Yani arkadasim çorap yüzünden boşanıyorum diye düşünme. Eşinin bundan cok daha büyük problemleri var.
- Bir kere empati yoksunu. Bu sonradan edinilebilecek bir sey degil. Karşısında ağlayan, istemiyorum diyen bir kadına duyarsız.
- İnanılmaz manipülasyon yapıyor. Bu konuyu açana kadar 2 sene sifir zevk adama hizmet etmişsin ve bunu normal görmeni sağlamış.
- Istedigi olmadigi zaman normalin üstünde dünyası yıkılmış gibi histerik tepkiler veriyor.
- Küserek ceza veriyor. Istedigi olana kadar psikolojik baskı yapıyor. Kendisinde her şeyi hak görüyor.
- Dürtüselliği var. Bu yaşta kendisini bu kadar kontrol edemeyen birisi olabilir mi yani?
- Kendisi her daim haklı. Başkalarından da bunu teyit etmek için hic inanmadığı halde terapiye bile gider. Gittiğinde emin ol evdeki gibi degil cok baska bir kişilikte davranacak.
- Kendisini dışarıya oldugundan farklı gösteriyor. Kime anlatsan aa o oyle bir sey yapmaz diyecek.
Boşanıyorum ya da boşanacağım demiyorum ama gerçekten hayat böyle gider mi diye düşündüm, hiç düşünmediğim şeydi ama bi acaba mı demeye basladım ya.