KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çorap değil ki. Çorap masum kalır. Bir kadın daima bakımlı, zayıf, güzel ve çekici kalamaz. Kadın böyle kalmak zorunda da değil zaten. Her zaman fantezi kıyafetler giyip de libido yüklü olamazsın. Hormon denen bir şey var. Bak ben 42 yaşındayım. Gençken libidom vardı. İnanılmaz istekliydim ama şu an tık yok. Canım asla ama asla istemez. Aklıma bile gelmiyor. Çok sıkılıyorum cinsellikten. Aseksuel oldum ve şikayetçi değilim inan kafam kaldırmıyor. Bildiğin kafam almıyor. İnsan değişiyor işte. Benim travmam falan yok. Olsa zaten ben sabırlı değilim def ederim. Senin kadar sabredemezdim. Basardım tekmeyi :KK12: insan ilişkisinde huzur arar. Evine koşa koşa gelmek ister. Acaba bu akşam neyin kavgasını yapacağız huzursuzluğuyla kaç sene yaşayabilirsin?
Ay cok haklısınız. Bu akşam kıyafetimi beğenir mi, hangi corabı giyeyim diye düşünerek kaç yıl yasabilirim. Şimdi bosansam hayatımı yeniden kurabilirim. 27 yaşıma gireceğim.

Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Bak bunlar çok tehlikeli laflar tam bir manipulatif tabi insan içindeyken bu kadar farkedemiyor hepimiz yasadik bunları bu durumdan kurtulunca oh be diyeceksin ben ne yaşamışım diyeceksin eminim

Son düzenleme:
Ay cok haklısınız. Bu akşam kıyafetimi beğenir mi, hangi corabı giyeyim diye düşünerek kaç yıl yasabilirim. Şimdi bosansam hayatımı yeniden kurabilirim. 27 yaşıma gireceğim.
ben 40 yaşımda evlendim :) yani 27 bana göre çok genç. o kadar gençsin ki. 30 dönüm noktası oluyor kadın için. 30 olduktan sonra bugünleri düşündüğünde nasıl katlanmışım diyeceksin.

ben 40 yaşımda evlendim :) yani 27 bana göre çok genç. o kadar gençsin ki. 30 dönüm noktası oluyor kadın için. 30 olduktan sonra bugünleri düşündüğünde nasıl katlanmışım diyeceksin.
Haklısınız, aslında aklımda hiç bu evliliği bitirmek yoktu bu konuyu açarken, yani bir seçenek değildi ama yorumlar beni etkiledi. En azından bu düşünceye girebiliyorum, bu bile bir şeyleri değiştirebilmem için bi adım olabilir. Yasadıgım şeyi ne kadar kırıcı olduğunu daha iyi anlıyorum :(

Haklısınız, aslında aklımda hiç bu evliliği bitirmek yoktu bu konuyu açarken, yani bir seçenek değildi ama yorumlar beni etkiledi. En azından bu düşünceye girebiliyorum, bu bile bir şeyleri değiştirebilmem için bi adım olabilir. Yasadıgım şeyi ne kadar kırıcı olduğunu daha iyi anlıyorum :(
ASLINDA AMACIM ASLA BOŞATMAK DEĞİL. Ama evlilik flört ya da sevgililiğe benzemiyor ki. Uzun vadeli ve aynı evdesin. Akşam farklı evlere dağılmıyorsun. Hayatının bir parçası. Bir gün katlanırsın bir ay da katlanırsın ama bir ömür? Bunun kararını sen ver. Eşin tedaviye gerek duymuyor ve seni sorunlu görüyor.

Oysa biz evli kadınlar da senin gibiyiz. Yani burda normal olan sensin ve çoğumuzun eşi de her akşam bizden özel şeyler beklemiyor. İnsanların cinsellik dışında türlü dertleri var. Her akşam hiç görmemiş gibi seremoni şeklinde cinsellik yaşanmaz bacım. Olmaz yani mantıksız.

Herşeyi geçtim hadi sex sırasında çorap hiy falan filan ama insan evinde istediği gibi takılmalı ya kadiniz biz bunun reglsi var duygu durumu değişiklikleri var onların bizi eylemesi gerekirken bide biz mi yapıcaz lütfen şöyle adamlarla hayatınızi heba etmeyin

Yani arkadasim çorap yüzünden boşanıyorum diye düşünme. Eşinin bundan cok daha büyük problemleri var.
  • Bir kere empati yoksunu. Bu sonradan edinilebilecek bir sey degil. Karşısında ağlayan, istemiyorum diyen bir kadına duyarsız.
  • İnanılmaz manipülasyon yapıyor. Bu konuyu açana kadar 2 sene sifir zevk adama hizmet etmişsin ve bunu normal görmeni sağlamış.
  • Istedigi olmadigi zaman normalin üstünde dünyası yıkılmış gibi histerik tepkiler veriyor.
  • Küserek ceza veriyor. Istedigi olana kadar psikolojik baskı yapıyor. Kendisinde her şeyi hak görüyor.
  • Dürtüselliği var. Bu yaşta kendisini bu kadar kontrol edemeyen birisi olabilir mi yani?
  • Kendisi her daim haklı. Başkalarından da bunu teyit etmek için hic inanmadığı halde terapiye bile gider. Gittiğinde emin ol evdeki gibi degil cok baska bir kişilikte davranacak.
  • Kendisini dışarıya oldugundan farklı gösteriyor. Kime anlatsan aa o oyle bir sey yapmaz diyecek.

Terapi teklifi mi. Ben olsam çoktan sinirden çorapları önüne fırlatır bıktırdın artık keyfim isterse giyeceğim. Evde de istediğim gibi giyineceğim derim. Küssün, kavga etsin trip atsın umrumda olmaz. Er geç bu düzene alışmak zorunda bırakırım. Sert davranmanız gerekiyor. Böyle şeylerin yüzünden ilişkiden tam olarak zevk almıyorum birkaç yıla tamamen soğutacaksın da deyin hatta.

Herşeyi geçtim hadi sex sırasında çorap hiy falan filan ama insan evinde istediği gibi takılmalı ya kadiniz biz bunun reglsi var duygu durumu değişiklikleri var onların bizi eylemesi gerekirken bide biz mi yapıcaz lütfen şöyle adamlarla hayatınızi heba etmeyin
Bırak cinsellik esnasında bırak çorap giymeyi ben normal hayatımdan ten veya tül çorabı çıkaralı uzun yıllar oldu.Çok kötü alıştım rahatlığa.Kot pantolon veya tayt spor çorap spor ayakkabı.Topuklu ayakkabılarımı bile rafa kaldırdım .Yok ya insana hayat lazım.İnsan insana niye böyle bir eziyeti reva görür ki?Manyak adam bi de ben normalim diyor.

Hayır konuyu yasadıgımız gün, pazartesi gecesiydi ama devam ediyor yani hala aynı gram değişiklik yok. Dün aksam da cok güzel konuştum acıkladım, yok hala aynı. Terapiye gidelim dedi o da ama kendisi normalmiş ben anormalmisim, ne varmıs yaa bi corap giysem noluyormuş. Neden kocamı mutlu etmiyormuşum, onu mutlu etmek bu kadar basitmiş.
Peki o kadar çok sebep varken neden sadece çorap mutlu ediyormuş ? Bu muymuş normal?Tam çıldırmalık konu ya.

Terapiste gidince çorap için sinir krizi geçirdiğini ve telefonunda bile gördüğünüzü mutlaka söyleyin.

Konu çorap değil ki. Çorap masum kalır. Bir kadın daima bakımlı, zayıf, güzel ve çekici kalamaz. Kadın böyle kalmak zorunda da değil zaten. Her zaman fantezi kıyafetler giyip de libido yüklü olamazsın. Hormon denen bir şey var. Bak ben 42 yaşındayım. Gençken libidom vardı. İnanılmaz istekliydim ama şu an tık yok. Canım asla ama asla istemez. Aklıma bile gelmiyor. Çok sıkılıyorum cinsellikten. Aseksuel oldum ve şikayetçi değilim inan kafam kaldırmıyor. Bildiğin kafam almıyor. İnsan değişiyor işte. Benim travmam falan yok. Olsa zaten ben sabırlı değilim def ederim. Senin kadar sabredemezdim. Basardım tekmeyi :KK12: insan ilişkisinde huzur arar. Evine koşa koşa gelmek ister. Acaba bu akşam neyin kavgasını yapacağız huzursuzluğuyla kaç sene yaşayabilirsin?
Bende asexuelim.dogustan benimki.herhangi bir tramvam yok.0 arzu cinsel anlamda.27 yasina kadar sevismedim de. halimden de cok memnundum.Sonra baktim asexuellik hayatimi ele geciriyor, durumu kabullendim, asma istegi geldi, tedavi vs..sevisebilir hale geldim🤣🤣🤣 ama hala haz almam.hep modum su...oof simdi sevis giyin dus al modundayim.esimde epey yakisiklidir, kendinden cok beni dusunur ama yook.yaradilisim boyle..sevismekten tiksinirdim ,simdi tedavi o bu normallestirdim, sevdigimle, sevdigim adam seviyor diye kendimin pekte sevmedigim bir yemegi yemek gibi ama hala gram aramam, ilk ben baslatmam😅🤣 ama artik tiksinmiyorum🤣

Senin sorunun hep onu mutlu etmek bi söyle bakalim 2 senedir bi kere bile tatmin olmadığını bu işi beceremiyorsun o libidosu neresine kaçacak
Aynen yaa.biraz su dev egosunu kirsin bakalim.ben olsam senden sogudum artik senle hic sevisesim gelmiyor beni cinsellikten soguttun diye yuzune yuzune haykirarak soylerdim🤣😅

Ten çorap da ne köylü bir fetiş imiş ya. Sapıklık derecesinde nasıl seksi bulabiliyor ki ona takıldım en çok 😁 ve size üzüldüm cünkü aşırı rahatsız bir şey.
Birkaç saatliğine bile olsa çorap giydiğimde çıkarmak için can atıyorum, çıkarınca dünya benim oluyor. Eşinizin isteği işkence gibi.
Hep cocuklugunuzun mujde corap reklamlarindan oluyor bu, bilinc altina islemis demek ki 🤣🤣 Gerci konu sahibinin yasi da genc, 40 yas alti hatirlar mi o reklamlari bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X