.......

_aTaLaNtE_

AMANNN TIRTT:)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.483
27.396
428
Konuyu okuyan herkese iyi aksamlar simdiden.Konu acma amacim sadece yazarsam rahatlarmiyim dusuncesi.
O kadar zor bi hayat yasiyorum ki...Esimden ayri iki cocuga hem annelik hem babalik yapmaya calisiyorum.Sabah is aksam ev derken bi baktim bu kosturmanin arasinda o kadar bogulmusum ki nefesimin kesildigimi yeni yeni hissedebiliyorum.Aslinda güclu ol diyorum kendime.Cocuklarin gormesin usul usul akan yaşlarini.Bizim annemiz hep guclu bi kadin oldu desinler.Oyle bilsinler.Belki tek ihtiyacim olan kalabaliktan uzak kendimce rahatca haykirabilecegim doyasiya aglayabilecegim bi yalnizliktir.Yoruldum.Icime attiklarim icin icin kemirmeye basladi.Hayat neden bu kadar zor neden acimasiz.Ve yine uzun karanlik bi gecede kaybolan ben...Bos bos tavana bakan gozlerim...Iyi geceler Kadinlar Kulübü

Yav niye içinize atıyorsunuz.anlatin sıkıntılarınızı herkese sevdiklerinize.ben öyle yapiyorum valla destekleri görüncede gücleniyorum.guclu kadınım tarzı bana.gore degil

Konuyu okuyan herkese iyi aksamlar simdiden.Konu acma amacim sadece yazarsam rahatlarmiyim dusuncesi.
O kadar zor bi hayat yasiyorum ki...Esimden ayri iki cocuga hem annelik hem babalik yapmaya calisiyorum.Sabah is aksam ev derken bi baktim bu kosturmanin arasinda o kadar bogulmusum ki nefesimin kesildigimi yeni yeni hissedebiliyorum.Aslinda güclu ol diyorum kendime.Cocuklarin gormesin usul usul akan yaşlarini.Bizim annemiz hep guclu bi kadin oldu desinler.Oyle bilsinler.Belki tek ihtiyacim olan kalabaliktan uzak kendimce rahatca haykirabilecegim doyasiya aglayabilecegim bi yalnizliktir.Yoruldum.Icime attiklarim icin icin kemirmeye basladi.Hayat neden bu kadar zor neden acimasiz.Ve yine uzun karanlik bi gecede kaybolan ben...Bos bos tavana bakan gozlerim...Iyi geceler Kadinlar Kulübü
Bazen insanin icine attiklwri insanin ruhunu kemiriyor hem maddi hwm manevi yoruluyorsunuz

Nefesinizin tukendigini hissetmeniz gayet normal tabi cocuklarinkz dahs kucukse onlara yansitmamak en dogru olani

Ama yinede atmayin icinize yakin bi dostunuz yok mu gidin ona anlati aglayin dpkun icinizi doya doya

Hic kimseniz yoksa bize anlatin bakin bem oyle yapiyorum anlatacak kimsem yok kwndimi buraya atiyorum cozum aramak icin degil cunku anlatmak cozum olmuyir belki ama bi nebze olsun rahatliyor insan

Yardımcı olabilecek kimse yokmu yanınızda?
Herkesin bir çeşit mücadelesi var aslında,bunun dışında içinden çıkamadığınız başka bir sorun mu var?

Yalnız kalma bence annenler yakın ise kardeşlerinle vs görüşmelisin ayrıca eski eşin ile sorumlulukları paylaşmalısın

Esimle bi senedir ayriyiz.Sorunlu bi ayrilik oldu.Maddi manevi bi destegi yok.Calistigim is oldukca agir.Ve is yerinde yasanan sıkintilar askınti olanlar vs. vs. Anlatilmiyo bi yerden sonra.

Anlıyorum annesiniz, sorumluluklarınız fazla ama kendinizden de vazgeçmeyin lütfen. Güçlü olacağım derken kendinizi ihmal etmişsiniz anladığım kadarıyla. Anne kimliğinin dışında siz de bir kadın, bir bireysiniz ve sizin de duygusal ihtiyaçlarınız var. Ara ara kısa esler vermeye çalışın, sizi mutlu edebilecek birşeyler yapın, sadece kendinize odaklanabileceğiniz bir zaman dilimi yaratmaya çalışın. Koşun, yürüyün, gerekirse yastıkları yumruklayın ama içinize atmayın.

Ben de arkadaslara ek olarak cocuklara caktirmama durumunuza diyorum ki anneler de aglayabiliri gormeleri daha saglikli.
Allah ferahliga kavustursun.

İki çocuklu bir anne olarak ayrılmayı düşünürken yazdıklarınızı okumak beni korkuttu

Back
X