• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma öncesi gerginlik

chiatohumu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
693
Puanlar
103
merhabalar hanımlar,
öyle kaoslu konularım olmasa da birkaç sorum var akıl almak istediğim. benim çalıştığım yer birçok kuruma hizmet veren ve sürekli kurumlara göreve gittiğimiz bir iş. gittiğimiz görevlerde de illa ki insanlarla tanışıyoruz. bu kurumların birinden bir beyfendi beni beğenip instadan ekledi. ben orada kendisini fark etmedim, hatırlamıyorum açıkçası. ben 25 o 27 yaşında. benim mesleki statüm ondan biraz daha fazla diyebilirim. kendim teknik personelim o ise kolluk kuvvetlerinden. bunları ortak sohbet noktamızın çokta fazla olmamasından dolayı anlatıyorum.
2 haftaya yakındır da mesajla konuşuyoruz, böyle aşırı akan bir muhabbet yok. ne yaptın ne ettin eve geldim evden çıktım gibi hep. haftaya benim yıllık izne çıkma durumum ve onun da benim memleketten döndüğüm gün yıllık izne çıkma durumu yüzünden biz maalesef iftarda buluşmak zorunda kaldık bu akşam için. aynı ilde yaşıyoruz ama o ilçede ben merkezdeyim. ve ilçe 2 saat uzaklıkta. velhasıl kelam ben geçen hafta bugün akşam için söz vermiş bulundum. ama gün yaklaştıkça ve konuşma ilerledikçe hiçbir şey hissetmediğimi, heyecanlanmadığımı anlıyorum. karşı tarafın birkaç söylemi de etkili oldu tabi. dışarıda yemek yemeyi pek sevmezmiş, boşa para harcamak gibi gelirmiş. ya da birkaç gece önce normalde o her gece uyuyalım mı vs der yatmadan. ben de gayri ihtiyari uyusak olur mu dedim çok uykum vardı. bana diyor ki böyle birbirimize mi bağlıyız uyuma konusunda. ayyy delirdim kızlar içimde dedim ne diyosun ya gündelik söylediğim bi şey. neyse..
bu akşam da buluşacağız az önce ilk defa telefonla konuştuk sesinden de etkilenmedim:( iptal de edemem bu saatte buluşmayı yüz yüze baktığımız bi işimiz var. hoşlanmadığım insanla muhabbet ederken de yüzümden anlaşılır. olumlu olacağını da pek sanmıyorum görüşmenin. akşam nasıl davranmalıyım? buluşma sonrası ne kadar sürede bitirmek doğrudur? yemek sonrası kahve içmeden eve gitsem ayıp mı olur? bir de ben hesabı ödesem abes mi olur? bunu sırf kimseye yük olmamak için yapmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🥲🙏

Ben eşimle ilk konuşmalarımızı hatırlıyorumda, gözlerim kapanırdı ama yinede mesaj bekler mesaj yazardım. En heyecanlı en özel günlerdi. Haftalardır akmayan sohbetin üzerine birde sizi soğutan cümleler eklendiyse nezaketen davetine icabet edip uzaklaşın. Ne umut verin ne vakit harcayın. Doğru kişiye kalp ilk anda atmaya başlıyor :)

merhabalar hanımlar,
öyle kaoslu konularım olmasa da birkaç sorum var akıl almak istediğim. benim çalıştığım yer birçok kuruma hizmet veren ve sürekli kurumlara göreve gittiğimiz bir iş. gittiğimiz görevlerde de illa ki insanlarla tanışıyoruz. bu kurumların birinden bir beyfendi beni beğenip instadan ekledi. ben orada kendisini fark etmedim, hatırlamıyorum açıkçası. ben 25 o 27 yaşında. benim mesleki statüm ondan biraz daha fazla diyebilirim. kendim teknik personelim o ise kolluk kuvvetlerinden. bunları ortak sohbet noktamızın çokta fazla olmamasından dolayı anlatıyorum.
2 haftaya yakındır da mesajla konuşuyoruz, böyle aşırı akan bir muhabbet yok. ne yaptın ne ettin eve geldim evden çıktım gibi hep. haftaya benim yıllık izne çıkma durumum ve onun da benim memleketten döndüğüm gün yıllık izne çıkma durumu yüzünden biz maalesef iftarda buluşmak zorunda kaldık bu akşam için. aynı ilde yaşıyoruz ama o ilçede ben merkezdeyim. ve ilçe 2 saat uzaklıkta. velhasıl kelam ben geçen hafta bugün akşam için söz vermiş bulundum. ama gün yaklaştıkça ve konuşma ilerledikçe hiçbir şey hissetmediğimi, heyecanlanmadığımı anlıyorum. karşı tarafın birkaç söylemi de etkili oldu tabi. dışarıda yemek yemeyi pek sevmezmiş, boşa para harcamak gibi gelirmiş. ya da birkaç gece önce normalde o her gece uyuyalım mı vs der yatmadan. ben de gayri ihtiyari uyusak olur mu dedim çok uykum vardı. bana diyor ki böyle birbirimize mi bağlıyız uyuma konusunda. ayyy delirdim kızlar içimde dedim ne diyosun ya gündelik söylediğim bi şey. neyse..
bu akşam da buluşacağız az önce ilk defa telefonla konuştuk sesinden de etkilenmedim:( iptal de edemem bu saatte buluşmayı yüz yüze baktığımız bi işimiz var. hoşlanmadığım insanla muhabbet ederken de yüzümden anlaşılır. olumlu olacağını da pek sanmıyorum görüşmenin. akşam nasıl davranmalıyım? buluşma sonrası ne kadar sürede bitirmek doğrudur? yemek sonrası kahve içmeden eve gitsem ayıp mı olur? bir de ben hesabı ödesem abes mi olur? bunu sırf kimseye yük olmamak için yapmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🥲🙏
Hiç umut yoksa midemi usuttum gelemem de. Ayıp olur dersen git, yemek bitince hemen kalk kahve falan içme. Bir bahane bulursun mutlaka. Hesabı ödemek istemen abes olmaz.

Adam öküzün teki ya dışarıda yemek boşa para falan o laftan sonra benim de gidesim kalmazdı. Ben olsam hiç gitmezdim

Bence de gidin kahve içerken de dürüstçe birşey hissetmediğinizi söyleyip hayatta başarılar dileyin bunda ne varki her konuşup iki telefon ile birde kahve içip ilişkiye başlamak zorunluluğu yok.Ne ilk ne son hayır diyen olacaksınız yıllarca aşk yasamadiniz anı yok bişey yok sizede hayır diyen olur onada .Gerisi onun sorunu kahve içerken kahvenin bitmesine yakın söyleyip kalkalimmi dersiniz.Ha eve gidince sitem eder yazar vs bunlar onun sorunu siz net olunca gerisi onun sorunu

sana sonraki görüşmelerinde kulağına küpe olması için bir şey söyleyeceğim: ilk buluşmada yemek yenmez. yemek uzun bir süreçtir ve canınızı sıkan ya da içinize sinmeyen bir durum olursa kalkıp gidemezsin. bir sonraki flörtünde ilk buluşmayı sadece bir kahve içimi süre ile sınırlandır.

dışarda yemek yemeği boşa para harcamak gibi gören adam hesabı seve seve sana ödettirir bunu düşünme. git görüş sevgili olmak zorunda değilsin hatta surat ifadenden anlar kendi uzaklaşır

sana sonraki görüşmelerinde kulağına küpe olması için bir şey söyleyeceğim: ilk buluşmada yemek yenmez. yemek uzun bir süreçtir ve canınızı sıkan ya da içinize sinmeyen bir durum olursa kalkıp gidemezsin. bir sonraki flörtünde ilk buluşmayı sadece bir kahve içimi süre ile sınırlandır.
normalde ilk buluşmalarım hep kahve tatlı şeklinde olur ama bunda yoldan gelecek olması, ramazan olması vs çok kötü denk geldi:(

Ay sığır dışarda yemek boşa masrafmış da şimdiden yol yapıyor. Ne yapacakmışsınız liseliler gibi parkta bankta mı buluşacaksınız hoş liseliler bile cafelerden çıkmıyor artık. Soğumakta haklısınız. Kendi hesabınızı ödeyin kahveye falan kalmadan gidin

Adamın cimrilik sinyali veren lafı vs hoşlanılası biri olmadığını gösteriyor evet o ayrı konu ama bu duruma siz kendi kendinizi sokmuşsunuz kusura bakmayın. Zerre hoşlantı duymuyorduysanız işin bu noktaya kadar ilerlemesine izin vermemeliydiniz. Ecnebiler tam da bu hareketinize "leading on" diyor

dışarıda yemek yemeyi pek sevmezmiş, boşa para harcamak gibi gelirmiş
Neyse ki en başından dürüst olmuş. Bu tarz düşüncelerini belli etmeyen çok kişi var maalesef. Gitmemek için bir bahane bulmanız en mantıklısı olur. Gidecekseniz de hesabı ödemekte ısrarcı olun. Buluşma sonrası da mesajlarına dönüş yapmayın ya da soğuk davranın.
Ama bu şekilde bir yol izleneceğine en mantıklısı bir bahane bulup hiç gitmemek ve mesajlarına soğuk cevaplar verip iletişimi bitirmektir.

adam 2 saatlik yoldan gelecek kibarlık olsun gidersin, işin içine dostluk muhabeti eklersin.
yük olmak istemiyorum hesabı ödemek istiyorum bence gerçekci değil ve kırıcı. hoşlanmadığınız için bunu yapmağa değer mi ?

Ay ben de oyle bir "ayip olmasin" dateine gitmistim. Sıkıcı geciyor, inşallah sizin icin oyle olmaz.
Ben birkac saat oturup oyle normal, bos muhabbet yapmistim, sonra da bir bahaneyle geceyi bitirmistim. Hatta sonrasinda beyfendiden 11 yerine 10da kalktim diye laf yemistim. Totom.

Ama adam 2 saatlik yoldan geliyor. Bir sekilde iptal edebilirseniz daha iyi olur. O kadar yoldan gelen adamla bir saat oturup kalkılmaz. Her ne kadar cok hoslanilasi bir adam olmasa da git-gel dort saat yol yapacak, ona da yazik bir yerde.

Adamın cimrilik sinyali veren lafı vs hoşlanılası biri olmadığını gösteriyor evet o ayrı konu ama bu duruma siz kendi kendinizi sokmuşsunuz kusura bakmayın. Zerre hoşlantı duymuyorduysanız işin bu noktaya kadar ilerlemesine izin vermemeliydiniz. Ecnebiler tam da bu hareketinize "leading on" diyor
açıkçası bu dün rezervasyon yaptıracağım zaman orayaya çıkan bir konuydu.

Back
X