__Gebelik Çatlakları için Acil Önlem!!__

winnie06

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
87
0
298
Ankara
Merhaba arkadaşlar gebelikte oluşabilecek çatlaklar için neler kullanıyorsunuz kullandığınız kremleri vs. isimleriyle birlikte bizimle paylaşabilir misiniz? :44::44::44:

Benim iki doğumum var 4 sene arayla,ilkinde 21 kg,ikincisinde 23 kg aldım,hiç çatlağım olmadı.sanırım bünye meselesi,birşeyde kullanmadım,anneminde yok çatlağı.Ama duyduğum kadarı ile badem yağı veya zeytinyağı sürmek iyi geliyormuş,bunun haricinde hamilelikte kimyasal içerikli hiç bir ürün kullanmayın bence.Bebeğiniz hayırlı olsun ve bol sütünüz olsun inşallah.Bende çatlak yok ama sütte yok denecek kadar az:52:

Benim iki doğumum var 4 sene arayla,ilkinde 21 kg,ikincisinde 23 kg aldım,hiç çatlağım olmadı.sanırım bünye meselesi,birşeyde kullanmadım,anneminde yok çatlağı.Ama duyduğum kadarı ile badem yağı veya zeytinyağı sürmek iyi geliyormuş,bunun haricinde hamilelikte kimyasal içerikli hiç bir ürün kullanmayın bence.Bebeğiniz hayırlı olsun ve bol sütünüz olsun inşallah.Bende çatlak yok ama sütte yok denecek kadar az:52:

Çatlak olmaması konusunda çok şanslısınız, zeytinyağını bende düşünüyorum aslında sanırım en mantıklısı bu, tşkler cevap yazdığınız için inşallah sütünüz gelir en kısa zamanda :38:

Çok sağolun,süt olayı da çatlak gibi bünye meselesi,sanırım.ne yaptımsa yeterli olmadı sütüm,keşke çatlağım olsaydı,sütümde yeterli olsaydı.piyasada çatlaklar için kremler var ama sonuçta kimyasal madde vardır içinde,bir de her gün süreceğinizi düşünürsek sakıncalı olabilir.saf zeytinyağı deneyin,işe yaramazsa bile sıfır risk.İnşallah çatlağınız olmaz,bol sütünüz olur.Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebeğinize.

Vcut Bakm > KAKAO YAI - The Body Shop

40+4 te doğuma gittim sezeryanla. ben bu kakao yağını 1.5 aylık hamileyken kullanmaya başladım ve hiç çatlağım olmadı. sadece sol kalçada tarafında üçtane küçük çizgi şeklinde çatlak olmuş. iki kutu almıştım bol bol sürdüm birazı arttı. bu kakao yağını tavsiye ederim ..

Slm kızlar bende dogum yaptım 20 kilo civarı aldım bayaaa bi çatlağım var 3 sene gecti ama olduğu gibi duruyolar acaba sonradan bi tedavi edici onarıcı bi krem var mı kullanıp bana iyi geldi diyecek önerecek var mı

çok da bünye meselesi değil bence.hamileyken 20 kilo aldım, ergenlik döneminden popomda ve güğüslerimde çatlaklarım yani vücudum çatlağa müsait olduğu halde hamilelik dönemine ait herhangi çatlağım olmadı.sürekli badem yağı ve bebe yağı suruldum.abartmıyorum günde 5 defayı bile buldu.ama değdi:)

Back
X