merak ettiğim bi durum var. doktora gittiğinizde çökme riskinin olduğunu size söyledi mi? çünkü inceleme yaptıktan sonra burnunuzda şu şu şu durumlar var bu yüzden çökme olabilir vs.
eğer uyarmadılarsa şikayet edin bence :/ belki kemiği törpüleyip çok inceltmiş olabilirler en ufak bi darbede çökme olmuştur
evet bunu benım doktorumda soyledı..kbb doktorları estetık degılde daha cok nefes ,saglık acısından bakıyo ve senınde dedıgın gıbı kemıgı fazla yonttukları ıcın düşme tehlıkesı oluyo..benım burnum cok kotu degıldı ama hafıf kemer oldugu ıcın yan profılden begenmıyodum ve doktorum hem kemerı aldı ,aldıgı kemerdekı kıkırdakla burun ucunu bıras yuksellttı kavıs verdı ve nefes almamı zorlayan burun delıgının gırısınde alltta olan kemıkler kalınmıs onları ınceltmıs..
sen neden oyle kacak bı amelıyat oldunkı..bu amelıyata bı kere gırıyosun ve keske ıyıce arastırıpp oyle amelıyat olsaydın..
bende doktorumun ofısınde kbb doktorunun yaptıgı ve dusen bır burun gordum ve dedıkı cok ınceltıyolar sonrada boyle oluyo demıstı..kızın burnu sımdı cok hos duruyo..amelıyat oncesı resımlere mutlaka bakın ve gercekten doktor hakkında az cok bılgı verıyo.
evet bunu benım doktorumda soyledı..kbb doktorları estetık degılde daha cok nefes ,saglık acısından bakıyo ve senınde dedıgın gıbı kemıgı fazla yonttukları ıcın düşme tehlıkesı oluyo..benım burnum cok kotu degıldı ama hafıf kemer oldugu ıcın yan profılden begenmıyodum ve doktorum hem kemerı aldı ,aldıgı kemerdekı kıkırdakla burun ucunu bıras yuksellttı kavıs verdı ve nefes almamı zorlayan burun delıgının gırısınde alltta olan kemıkler kalınmıs onları ınceltmıs..
sen neden oyle kacak bı amelıyat oldunkı..bu amelıyata bı kere gırıyosun ve keske ıyıce arastırıpp oyle amelıyat olsaydın..
bende doktorumun ofısınde kbb doktorunun yaptıgı ve dusen bır burun gordum ve dedıkı cok ınceltıyolar sonrada boyle oluyo demıstı..kızın burnu sımdı cok hos duruyo..amelıyat oncesı resımlere mutlaka bakın ve gercekten doktor hakkında az cok bılgı verıyo.
kesinlikle haklısın.kbb doktorları burun içini öğreniyorlar ve ameiyatlara o şekilde giriyorlar.plastik cerahlar hem burun içini hemde dışına müdahaleyi öğreniyorlar.okuduğum bir çok yerde böyle yazıyordu.yani her kbb doktoru içinde geçerli degil , estetikçi olup 'ben estetiğim'diye bagıran,yapmacık burun yapanda var..Dalında doktorun kendini geliştirmesiyle alakalı bence kbb yada estetikçi olmasıyla degil
albüme fotoğraf koydum arkadaşlar bakıp yorum yazarsanız sevinirim.
benimde sag burun kanadım cokuk. ve nefesım ıyı deıl 1 ay 1 hafta oldu bnmde senın revızyonu sonra kapalımı yaptı pekı?
benimde sag burun kanadım cokuk. ve nefesım ıyı deıl 1 ay 1 hafta oldu bnmde senın revızyonu sonra kapalımı yaptı pekı?
çökme dediğiniz tam olarak nedir? benim de bir miktar eğrilik var.Fakat karar vermek için henüz erken değil mi? Benim 1.5 ay oldu ve eğrilik ilk zamanlara göre azaldı. Burnun sola doğru mu eğri? O yüzden sağ tarafın çökük gibi görünüyor olabilir. Çünkü bana da öyle geliyodu.
Sen kime oldun doktorun kimdi?yazılabiliyor mu acaba?
hayır hiçbi riskten bahsetmedi ve ne yazıkki dava edemem çünkü kendi hastanesinin dışında başka bir hastanede kaçak göçek ameliyat oldum kendisi böylece vergi kaçırdı. elimde hiçbir belge yok ameliyat olduğuma dair.
Allahıma havale ettim kendisini.
kesinlikle egrılık degıl... bildiğin burun kanadı düşün ve diger burun kanadına gore daha cokuk. cok uyuz bişey sanırım o taraftan fazla kıkırdak almıs.. kontrole gıttıgımdede zaten aynısını soyledım. 6 ay bekleyelım olmazsa kıkırdak ılave edıcem dıo. sonucta cokuk tarafımdan nefes alamıorum yanı kesınlıkle bır sorun var o tarafta . sanada gecmıs olsun.. bu arada sende gecelerı uyurken seslı bır sekılde nefes alıp verıomusun uyurken.. yanı sen duyamazsında duyan bırı varmı...bana ucaktan pist kalkıomus gibi ses cıkıo uyuyamıoz diolarda
Yamukluk bendede var ve o sesi bendede duymuslar ilk tamponlar ciktiktan sonra simdi gecti 1 aylik burnum hemuz ama sol tarafta cikinti var kemik gibi yeni oldu anlamadim
VER TABIKI KIM YAPTI AMELIYATINI MEMNUNSAN DA DEGILSENDE ISIM VER BENCE KI BIZLEREDE BILGI OLSNsanırım doktor ismi veremioruz .. ama su 25 mesaj hakkıkmı doldurabılırsem ozelden mesaj atarım... sen oldunmu ameliyat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?