_Biricikten_ten tesettre uygun earp kombinasyonlar

eşarplarda baglama şekilleri de çok güzel ve çok modern bayıldım valla eline sağlık biricik.. ahh ahh bide becerebilsem öyle baglamayı..

eşarplarda baglama şekilleri de çok güzel ve çok modern bayıldım valla eline sağlık biricik.. ahh ahh bide becerebilsem öyle baglamayı..

biraz uğaşınca olur canımm..bende hiç güzel bağlıyamıyodum şimdi beğenenler bile varkaydirigubbakcemile3

cok guzel bunla rbende armıne kullanıyorum ama cok kayıyo ya

kalitelilerin geneli kayıyo ve insanı deli ediyo bu yüzden kullanmadığım kaç tane eşarbım varsenağlamasenağlama

sonuçta tesettür kadının karşı cinse çekici gelmemesi, onlara göz zinası yaptırmamak için. ne bileyim bence türbanda süs olmamalı. sonuçta o şapka vs. değil ki.. dini maksatla kullanılan bir şey.

sophronie
yorumun bence pek hoş değil
ne demek yani sonuçta kadınız
örtülü olupta güzel olmak şık olmak suç mu
çarşafa mı bürünmek gerek erkeklerin bakışlarını engellemek için
çok manasız buldum yorumunu
bende yakın bi zamanda kapanmayı düşünüyorum
ve çok ama çok şık modern giyinmek istiyorum
şu anda dolabımı oluşturmakla meşgulüm ve bu topiklerde çok hoşuma gidiyoo
değişik bağlama teknikleri falan araştırıyorum
topik sahibine de teşekkür ediyorum ayrıcaa

http://img689.imageshack.us/img689/8863/arm0910e4y.png[/IMG][/URL][/QUOTE]

buna bayıldım cok şık duruyor
sanırım armınenın son sezonu fıyatlar nasıldır bılen varmı arkadaslar

elıne saglık bırıcık bu arada :)

yorumuna saygi duyuyorum ama burasi bir paylasim yeridir arkadas esarplari modelleri paylasmis bizimle.

isteyen kadinlar arasi kullanadabilir, isteyense disarida böyle kullanir, istemiyende kullanmaz...

yani durmadan bütün topiklerde bu tesettüre aykiri diyerek huzursuzluk yaratmayalim, herkes ayri fikirdedir sonucta.

http://img689.imageshack.us/img689/8863/arm0910e4y.png[/IMG][/URL]

buna bayıldım cok şık duruyor
sanırım armınenın son sezonu fıyatlar nasıldır bılen varmı arkadaslar

elıne saglık bırıcık bu arada :)[/QUOTE]

cıkmamıs tuh
ılk eklenen sayfada ılk ekledıklerınının sondan 2 si cok hoslar bılmece gıbı oldu :)

hayır canım tabiki beni ilgilendirmez. isteyen istediği şekilde süslenir püslenir başını kapatır kişisel tercihlere elbetteki saygım var. ama tesettür din adına yapılan bir amaçtır, bir süs aracı değil.

harikalar ama sag üstdekine asik oldum resmen hangi marka acaba?

ayy meryemim ilk gördüğümde bende on a bayılmıştım resmenkaydirigubbakcemile5

düşüncene saygı duyuyorum canım ama tesettürlüyüz diyede süssüz olucak değiliz yaa:umursamaz:hakikaten bu aralar eşarp modellerinin bazıları süsüde geçmiş abuk sabuk desenler var dün pazara çıktım resmen eşarplarda hristiyan bayrakları var ve bunu anlamayanlar alıp kafalarına takıyolar neysee daha fazla bu konuyu açmayalım

lütfen bu topikte bari tartışmaya girmeyelim:1no2:

Katılıyorum canım sana.. Ayrıca hayırlı olsun demek kapanmayı düşünüyorsun sanada çok yakışır eminim bi buluşmada tanışsak seninle ne güzel olura.s.

herkezin görüsü farklidir,

ama
Allah nimetlerini kullari üzerinde görmek ister! diye bir ayet var, müslüman temiz, düzgün ve güzel giyinmeli!! yerimseniben

:lepi::lepi::lepi:

Başörtüsü süslü bağlamak din dışı oluyosa bağlamayanlar dinsiz mi oluyo .senin yorumlarından bunu çıkartabilirz ancak .İnsanların hala bu devirde olaylara ve hayata geniş açıdan bakmaları gerektiğine inanıyorum .Ben de kapalı bir bayanım ama giyimime de özen gösteririm şık olmayı her zaman kendime görev bilmişimdir .İnsan doğası gereği sosyal bir varlıktır ,sosyal olan bir varlığın da diğer insanlarla olan iletişiminde giyimi önemli bir yer tutar ,güel giyinmek insanın kendine olan saygısı ile de alakalıdr ,her müslümanın da dikakt etmesi gereken bir şeydir ..Tabi ki bu süsü abartılı kullanmak yanlış ,başörtüsü takıp aşırı makyajlı dolaşmak bana da hatalı bir davranış olarak geliyor ,ama bunun dışında güzel giyinmenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ,sonuçta bizler de sanatsal zevki olan insanlarız ve herşeyden önce kadınız .Kadın dediğin kendi başına bir süstür zaten olmalıdır da ama bunu şehvet unsuru haline getirmeden yaşayabilir bunda hiçbir sakınca olduğunu düşünmüyorum ...Yüzyılın trendi zaten insanların birbirleriyle uğraşmalarından ileri geliyor.Özellikle de günümüzde Türkiyede klişeleşmiş düşünce yapılarından bi türlü kurtulmuş değiliz .Halbuki özgür düşünceyle düşünebilmek tüm sorunları aşacaktır diye düşünüyorum ..Mesela 1-2 örnek vermek gerekirse ;
1- Kapalı olan süslü olamaz ,iyi giyinemez .
2-Kapalı olan rock dinleyemez
3-Kapalı olan toplumun bütün ezilmişlikleriyle dolu olmalıdır.
4-Kapalı olanın sanatsal zevki olamaz ,sinemaya gidemez ,sergiye gidemez ,konsere gidemez ...v.s.
örnekleri çoğaltmak mümkün...
Nedir bu klişe düşünce yapısı anlamıyorum herşey bu düşünce yapısından kaynaklanıyor ...
Bu düşünce yapısını oluşturan şey ise günümüz materyalist düşüncesinin sonucu ..İnsanlar artık birbirlerine mateyaller üzerinden bakıyorlar ...Giyimi ,kaşı ,gözü v.s.
Bırakalım bunları artık .Değişen ve gelişen dünyada insanları bir kalıbın içine sokmaktan sıyrılarak her insanı önce insan gözüyle inceleyelim ...

Ben tesettürlü bayanların farklı giyinme tarzlarını şuna benzetirim hep :
Bir yemeği kimisi acılı yemeyi sever ,kimisi tatlı ,kimisi tuzlu ..Ama sonuç aynıdır ,amaç aynıdır : Yemek yemek ....
Sevgiler ..

arkadaşlar bu topiğin amacı tesettüre uygun eşarp kombinasyonları lütfen konuyu saptırmayalım..
lütfen tesettürün amacı konusunda cvp yazmayalım...
her tesettür topiği bu tartışmalar eleştirmeler yüzünden kapanıyo...
herkesin düşüncesi tesettür anlayışı farklıdır neyse daha fazla uzatmak istemiyorum
cvp yazmayın bu konuda yorumlarınız eşarplara olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…