- Konu Sahibi MissBiricik
-
arkadaşlar bu topiğin amacı tesettüre uygun eşarp kombinasyonları lütfen konuyu saptırmayalım..
lütfen tesettürün amacı konusunda cvp yazmayalım...
her tesettür topiği bu tartışmalar eleştirmeler yüzünden kapanıyo...
herkesin düşüncesi tesettür anlayışı farklıdır neyse daha fazla uzatmak istemiyorum
cvp yazmayın bu konuda yorumlarınız eşarplara olsun....
ben tartışma amaçlı yazmadım arkadaşın daha ii anlaması için yazdım kendisiyle kişisel bir sorunum olamaz zaten aslında senin söylediğinin tekrarıydı benim yazdıklarım sadece biraz daha ayrıntılı anlattım hepsi bu .eşarp kombinasyonlarına gelince hepsi güzel ayrıca kişinin yüz şekline göre de yakışıp yakışmaması anlaşılır her eşarp herkese aynı şekilde yakışmayabilir ...
eskiden çok renkli eşarplar modaydı şimdi tek renk .ama ben yine de çok renklileri tercih ediyorum ,tek renk bana yakışmıyor sanki ..bir de kıyafetle de çok alakası var ,eğer kıyafet ya da bluzun tek renk ise çok renkli eşarp takmak daha mantıklı çünkü çok renkli bir bluzun üzerine çok renkli eşarp takılınca birbirini boğuyo ve kıyafetin güzelliği bozuluyor ama bluz yada kıyafet çok renkli ise altındaki ile ( pantolon ya da etek ) uyumulu hatta o renkte eşarp takmak kıyafetin bütünlüğünü daha ii sağlıyor diye düşünüyorum eşarp bağlama şekilleri ayrıca eşarbın çok ya da tek renkli olması ile de alakalı bir durum yani çok şey var çooooooookkk :)
parlayan yıldız ortaki eşarp favorilerimden ehh mankende tabiiikaydirigubbakcemile3
ama sen eşarplardan çok manken kısların peşindesinkötükedihüso
güzelmis de ondan
gecen topiklerin birinde dolasiyordum, seni gördüm, sende cok güzelsin canim sanada hayran oldum opuyorumnanaktan
..
valla hangi topik hatirlamiyorum ama yüzün acikti
neyse ben gidiyorum sonra görüsürüz
linkte sorun oldu sanırım .biricik ilk başta gönderdiğin resimlerdeki 4. hatun kesinlikle benim tarzım bu eşarp olarak bu renkleri çok pastel ..
Katılıyorum canım sana.. Ayrıca hayırlı olsun demek kapanmayı düşünüyorsun sanada çok yakışır eminim bi buluşmada tanışsak seninle ne güzel olura.s.
off yaaasenağlamacnm sen bhaşka biriciği görmüşündürsırnaşık şey
:lepi:[/B]
niye offladin biricigim :sm_confused:
beni gördün diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?