Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya keşke bende olsaydı üst dudak birazcık ince az şişse iyi olurdu :) bende dudakta şişlik yok ama bıyık dölgesi denen yer baya uyuşuk konuşurken çok komik oluyorum orası kıpırdamıyor hiç
Slm kızlar ayın 5. de sonunda bilge beye ameliyat oldum. daha çok yeniyim 4. günüm bu. en berbat ve zor dönemdeyim sanırım yüzüm feci şekilde şiş gözlerim mor*kırmızı karışımı bir renk ağrım fln yok fazla ama aynaya bakmaya korkuyorum evde zombi gibi geziyorum. ameliyattan çıktım ilk 2 gün bu kadar şişmemiştim 3 gün olan oldu basketbol topuna kaş göz çizilmiş gibi bi halim var... bu şişlere ve morluklara yapılacak bişey var mıdır acaba yoksa çok mu acele ediyorum.. pazartesi ilk alçım alınacak.. çok sabırsızım bi an önce günler geçsin her şey normale dönsün istiyorum. daha önceki konularımda eski burnumun fotosu vardı yaptırma diyenler çoktu ama deli cesareti işte nasıl oldu bitti anlamadım dua edin benim için eski burnumu aramayayım .. Bilge beye aşırı bi güvenim var ama yinede insan endişeleniyor...![]()
kızlar dudağınızın üstü şiş mi sizinde? benim bi hafta oldu. yüzüm şiş ve üst dudağımın üstüde bayağı şiş, maymuna benziyorum. sizde de var mı şişlik?
canım seninle aynı gün ameliyat olduğumuzu sanıyorum ben ayın 5 oldum, alçılar tampon dahil herşeyi ayın 13 de çıkardı doktorum, bant falanda yapıştırmadı, ama şuan çokkk üzgünüm burnum eski burnumdan daha kaba duruyo, burun ucum kocaman, sadece kemer gitmiş, diğer yerler kocaman şaşkınlık içindeyim ağlamaktan halim kalmadı çok yoruldum, ne yapacağımı bilemiyorum, sana bol şanslar diliyorum, kimseler benim yaşadığımı yaşamasın
yeni foto ekledim kızlar albüme bi bakınn :18:
Ben malatya turgut özal tıp merkezinde Bilge Türk Bilene ameliyat oldum canım.. özelde de olabilirdim hatta babam baya bi karşı çıktı git istanbulda ankarada ol malatyada burun ameliyatı ne kadar iyi olabilir ki dedi durdu ame ben ısrarla malatyada olmak istedim çünkü bilge beyi burda tanıdım ona ameliyat olanların fotolarını fln gördüm tam istediğim gibi burunlar yapıyordu. aradım görüştüm kendisiyle çok kibar sorduğun her soruya sabırla yanıt veriyor becerisinin yanında kişilik olarak da günümüz doktorlarından çok farklı geldi bana.. sağlık güvencen varsa ücret ödemiyosun canım. sadece işte gelme gitme parası otelde kalacaksan otel parası fln.. ben malatyaya yakındım o yüzden sadece bi gece hastanede yattım daha sonra malatyada kalmadım. gidip geldim yani. sonuçtan memnunum canım ben doktorumdan yapma olmayan bi burun istemiştim zaten çok problemim yoktu tam da istediğim gibi oldugün geçtikçe daha iyi oluyor. zaten bilge bey yüze çok uyumlu ve doğallığı bozmayacak burunlar yapıyor. benim de isteğim buydu. çok kavisli ucu kalkık yapay bi burun istiyorsan bilgeyin bunu yapması çok zor ..
korkulacak bişey yok. ilk günler zor sadece o da ağrı fln olmuyor şişiyorsun morarıyorsun fln ama çok hızlı geçiyor bunlar.. asla ağrılı bi ameliyat deil ama sonrası zor. devamlı dikkat etmelisin (ilk 1 ay mümkün olduğunca çok) darbe fln asla almamalısın burnunu sümkürmemelisin yatma pozisyonuna dikkat etmelisin vs.. yani sabır istiyor..
inş yardımcı olabilimişimdir.. darısı başına inş..
Arkadaşım daha önce turgut özalda ameliyat olmuş ama 700 tl ödemiş sanırım döner sermayeye,hastanede kalınca yatak parası ödedi?n mi?
kızlar bi de bişey sorcam ben ayın 5inde ameliyat olmuştum 20 gün fln oldu yani artık spora başlayabilirmiyim acaba? doktorumu arayıp sorsam mı? o da tatilde zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum..
merhaba kızlar bende burun estetiği yaptırcam ama kafam cok karısık doktora karar veremiyorum önerdiğinizveya önermediğiniz doktor varmı? lütfen yardım edin cook korkuyorum
merhaba kızlar bende burun estetiği yaptırcam ama kafam cok karısık doktora karar veremiyorum önerdiğinizveya önermediğiniz doktor varmı? lütfen yardım edin cook korkuyorum