- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
bence uzman bi doktora ol. nefes alamama gibi bi problemin yoksa kulak burun boğaz doktoru yerine bi estetikçiye ameliyat olman daha iyi... geçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar.estetik ameliyat olalı 1 yıl oluyor.ve kıkırdağımda korkunç bir eğrilik mevcut.aynada pek belli değil ama fotoğraflarda kabak gibi çıkıyor.septum deviasyonu diye biliyorum burun kıkırdağım sola kaymış durumda.revizyon şart kbb uzmanıda şart olduğunu söyledi.sizce burnumu yapan dr.ile mi görüşüp yaptırmalıyım 2.kez güvenmeli miyim yoksa alanında uzman bir doktor'a mı ameliyat olmalıyım bu konuda fikir ve doktor önerilerinizi bekliyorum.:58:
burun eti nefes yolumu kapatmış durumda.ve burnum yüzüme hiç yakışmadı çok pişmanım[/
seni çok iyi anlıyorum aynı durum bnde de var deviasyon ve şekil bozukluğu.. nefes alamıyorum bnmde sol tarafm tamamen kapalı ve bu baş ağrısına bile yol açıyo bi kaç ay öncesine kadar ameliyat olmayı düşünüyodum birkaç doktora gittim en son gittiğim doktor 18 yaşını bekle dedi. kemik gelişimi tamamlanmadığı için düşme veya tekrar şekil bozukluğu olabiliyo eğer bulabilrsen hem kbb cının hemde estetikçinin ameliyata girdiği bi hastanede yaptırman en iyisi. yada alanında çok iyi doktorlar var kbb cı olup çok iyi burun estetiğide yapan iyice bi araştır ilk önce ondan sonra ol sağlam olsun...
en iyiysi alanında uzmana yapıtırn.
green,bende bu cuma ameliyat olucam
bu sekilde yorumlari okudukca bend tereddut ediyorum ve cekiniyorum ama korkmaya gerek yok.Bi kere karar verdim olumlu yada olumsuz bu cuma olucam
umarim ameliyat olumluc gecer ve sonucuda iyi olur.
burun eti nefes yolumu kapatmış durumda.ve burnum yüzüme hiç yakışmadı çok pişmanım
bir sorun olduğu bariz netti.hem kıkırdak yamuk hem nefes alamıyordum.hiçbişey yok burnunda kıkırdak fazlası var dedi başka bir dr.a sordum şok oldum burnumda ters V deformasyonu oluşmuş.ufuk beyi revizyon için aradım en erken 10 ekimde randevu verdi o kadar beklemeyi düşünmüyorum.izmirde revizyon doktoru için tavsiyeniz nedir?
Konu sahibine öncelikle geçmiş olsun diyorum ve şöyle yazıları okuyunca çıldırıyorum ben artık ya...6 ay-8 ay geçsin herşey otursun diye bekliyoruz başka bir tarafta 1 yıl geçti şu çıktı 2 yıl geçti şu olduları gördükçe artık gerçekten bağırmak istiyorum.Komplikasyonları anlarım ama doktor hatası olan ve 1 yıldan sonrasında ortaya çıkan tüm sorunlarda bence Türkiye de ciddi bir kurum olmalı-olabilmeli insan sağlığını gerçekten önemsizleştiren,ciddiye almayan hekimlere karşı.
1 yıl içinde 3 ameliyat geçirdim sonuncusunun üzerinden 5 ay geçmek üzre ve çıkan şekil yine hiçde harika değil.Baştan beri bilen biliyor hep hatayı kendi bünyemde bulmuştum doktorda değildir demiştim ama artık başka düşünüyorum çünkü doktorumun yaptığı birkaç burnu gördüğümde yine harika olmadıklarını gördüm ve buradan ona sesleniyorum HAYATIMDA BIRAKTIĞIN KALICI VE HOŞ OLMAYAN,ÖMÜR BOYU TAŞIYACAĞIM bu attığınız imza için teşekkürler.Ve şayet bünyesel etmenlerin dışında gerçekten bu şekilsizliğin nedeni tamamen sizin önemsiz ve değersizce eylemlerinizden kaynaklandıysa da Hakkımı Helal etmiyorum sevgili doktorum.Ne verdiğim parayı ne de emanet ettiğim organımı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?