_ruby_ Burun Estetiği Ameliyatı

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
298
merhaba arkadaşlar.estetik ameliyat olalı 1 yıl oluyor.ve kıkırdağımda korkunç bir eğrilik mevcut.aynada pek belli değil ama fotoğraflarda kabak gibi çıkıyor.septum deviasyonu diye biliyorum burun kıkırdağım sola kaymış durumda.revizyon şart kbb uzmanıda şart olduğunu söyledi.sizce burnumu yapan dr.ile mi görüşüp yaptırmalıyım 2.kez güvenmeli miyim yoksa alanında uzman bir doktor'a mı ameliyat olmalıyım bu konuda fikir ve doktor önerilerinizi bekliyorum.:58:

Konu sahibine öncelikle geçmiş olsun diyorum ve şöyle yazıları okuyunca çıldırıyorum ben artık ya...6 ay-8 ay geçsin herşey otursun diye bekliyoruz başka bir tarafta 1 yıl geçti şu çıktı 2 yıl geçti şu olduları gördükçe artık gerçekten bağırmak istiyorum.Komplikasyonları anlarım ama doktor hatası olan ve 1 yıldan sonrasında ortaya çıkan tüm sorunlarda bence Türkiye de ciddi bir kurum olmalı-olabilmeli insan sağlığını gerçekten önemsizleştiren,ciddiye almayan hekimlere karşı.

1 yıl içinde 3 ameliyat geçirdim sonuncusunun üzerinden 5 ay geçmek üzre ve çıkan şekil yine hiçde harika değil.Baştan beri bilen biliyor hep hatayı kendi bünyemde bulmuştum doktorda değildir demiştim ama artık başka düşünüyorum çünkü doktorumun yaptığı birkaç burnu gördüğümde yine harika olmadıklarını gördüm ve buradan ona sesleniyorum HAYATIMDA BIRAKTIĞIN KALICI VE HOŞ OLMAYAN,ÖMÜR BOYU TAŞIYACAĞIM bu attığınız imza için teşekkürler.Ve şayet bünyesel etmenlerin dışında gerçekten bu şekilsizliğin nedeni tamamen sizin önemsiz ve değersizce eylemlerinizden kaynaklandıysa da Hakkımı Helal etmiyorum sevgili doktorum.Ne verdiğim parayı ne de emanet ettiğim organımı.....

bence uzman bi doktora ol. nefes alamama gibi bi problemin yoksa kulak burun boğaz doktoru yerine bi estetikçiye ameliyat olman daha iyi... geçmiş olsun..

bence uzman bi doktora ol. nefes alamama gibi bi problemin yoksa kulak burun boğaz doktoru yerine bi estetikçiye ameliyat olman daha iyi... geçmiş olsun..

burun eti nefes yolumu kapatmış durumda.ve burnum yüzüme hiç yakışmadı çok pişmanım

cok geçmiş olsun canım cok üzüldüm ve bence ameliyat yapan doktorunun bunu telafi edip ücret bile almaması lazım sonuçta o yapmış ama şuda var bir daha nasıl güvenceksin tekrar karar vermek zor bu kadar emek heba oluyor en kötüsü bu sanırım beklemek ve sonucun iyi olmaması allah yardımcın olsun inş iyi bir karar verirsin ve sağlıklı ve güzel buruna sahip olursun

burnumun sağ tarafımda kıkırdak fazlalığı varmış bu bilerek bırakılmış.eğer istersen alırım ama sol tarafın gibi çökme yapar bu sefer hiç nefes alamazsın bu durumda yapılcak birşey yok dedi.normalde eğrilik belli değil ama flaşlı makinede korkunç belli oluyor birde sinüzit var bende hiç nefes alamamaya başladım resim ekliycem bakın nasıl sizce.

en iyiysi alanında uzmana yapıtırn.

kesinlikle haklısınız .. burun çok önemli hem sağlık hemde görüntü açısından yüzümüzün merkezinde en çok dikkat çeken bir yer ... insan 40 kere düşünüo ameliyat olayını .. ve o kadar para harcayıp risk alıp sonucunun kötü olması insanı gerçekten üzüyor ..

bir sorun olduğu bariz netti.hem kıkırdak yamuk hem nefes alamıyordum.hiçbişey yok burnunda kıkırdak fazlası var dedi başka bir dr.a sordum şok oldum burnumda ters V deformasyonu oluşmuş.ufuk beyi revizyon için aradım en erken 10 ekimde randevu verdi o kadar beklemeyi düşünmüyorum.izmirde revizyon doktoru için tavsiyeniz nedir?

Gecmis olsun ruby,eger eski doktoruna gitmediysen bence once bi ona git,yaptigi isin sonucunu ona goster sonra bir baska doktora daha git.Eger senin doktorun bu isi düzeltirim diyorsa ona yaptir,cunki kendi yaptigi isi kendisi daha iyi cozecektir diye dusunuyorum.
Güzelsin ama burnun cidden yuzune pek yakismamis.

green,bende bu cuma ameliyat olucam
bu sekilde yorumlari okudukca bend tereddut ediyorum ve cekiniyorum ama korkmaya gerek yok.Bi kere karar verdim olumlu yada olumsuz bu cuma olucam
umarim ameliyat olumluc gecer ve sonucuda iyi olur.

çok geçmiş olsun

Canım şimdiden geçmiş olsun diyorum ve dualarım seninle.Umarım 27 Nisan dan sonra istediğin burnuna hızla kavuşur ve çok mutlu olursun.Herşey gönlünce olsun.

Sizinle aynı durumu yaşıyorum.Hissettiklerimi , ve yaşadıklarımı anlatmışsınız..Bende artık patlama noktasındayım.3.kez burun ameliyatı oldum.1 kez kbb uzmanına 2 kezde plastik cerraha.Son 2 ameliyatımı aynı doktor yaptı ve ameliyat olalalı 1 ay oldu ,asimetrik görünüm var burun deliğimi ayıran orta hatta sola doğru yamukluk var bariz görünen.Bugün kontrolüm var ve doktorumun tavrı ,vaatleri,tarzına ,çıkan sonuca karşın içimde hep biriktirip söylemediklerimi haykıracağım.Bende bir sağlıkçıyım ,komplikasyonla başka şeyleri ayırt etmeyi çok iyi biliyorum..kontrolüme bir kaç saat var ve ben gitmek için sabırsızlanıyorum hayal kırıklığı içindeyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…