Tatlım, bazı erkekler bizim anlayamadığımız bir şekilde bağlıdırlar annelerine..
Yani herkes annesini sever, sayar ,bir dediğini iki etmez ama bazı erkeklerde bu saplantı şeklindedir..
Bunun, annesinin yalnız_dul olması ile uzaktan yakından alakası yoktur..
Biz bunlara kısaca ana kuzusu deriz.
Bu tiplerle yaşamak biraz zor olsa da, sevgi denen, o; çoğu kusuru örten garip duygu sayesinde, görmemezlikten geliriz bu ana ve kuzusu olayını..
Nişanlının şu anki davranışları, ana kuzusu olayı ile alakalı değil, yanlış anlama ama olabilir ilerleyen dönemlerde,sanırım hassas dönemdeki annesinin yanında olmak zorunda hissediyor şu anda kendini ve de haklı bunda.
Ama sana şunu söylemeliyim ki canım; nişanlına, her konuda _ annesi ya da başka şey_ anlayış göstermekle birlikte, kendi istek ve beklentilerinden de, şu an değil ama ilerleyen dönemlerde fazla ödün vermemen..
Ben seni fazla tanımıyorum ama kayınvaliden ile oturma fikrin pek hoşuma gitmedi, yazı kışı yok bunun, neyse şu an konu bu değil zaten..Şartlar bunu gerektiriyorsa tabii öyle olmalı belki bilemem, ben şartları zorlardım ya neyse..
Dediğim gibi, şu an biraz sabret, destek ol, yanında ol,gidişata bak, sonra da gidişatı biraz kendine göre de yönlendirmeye çalış..Umarım anlatabildim..