• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_Yaşadığınız En Muhteşem Duygu_

Yaşadığım en berbat en rezil gün olan düğünüm bitti
Evimize geldik ve görümcek defolup gitti
Eşimle koltuklara oturup şöööyle bi etrafa baktım
İşte benim evim ve hayatım dedim
Sonra üstümde gelinlik eşimde damatlık hotel california eşliğinde salonun ortasında dansSonrasında ben gelinlikle boğuşurken eşim sucuklu yumurta yapıp tepsiyle getirdi
Yediğim en lezzetli yemekti
Anlatırken çok sıradan geliyor ama benim en mutlu olduğum ilk aklıma gelen andır
[/FON
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eşinin ailesine bayağı bi tepkilisinaklinialirimsmile Boşşşverrr sen evliliğinin tadını çıkar arkadaşım

Eşinin ailesine bayağı bi tepkilisinaklinialirimsmile Boşşşverrr sen evliliğinin tadını çıkar arkadaşım

Tepki ne demek onlar yüzünden zor bela iyileştiğim ürtikerim kudurdu
İsimleri geçince derim yüzülürcesine kaşınıyorum
Ama eşim sağolsun beni hiç muhatap etmiyor
Zaten öyle pek yakında oturmuyoruz
Bizde düşman çatlatırcasına mutluyuz
Bide sağlık sorunlarımız çözülse tam olacak

Tepki ne demek onlar yüzünden zor bela iyileştiğim ürtikerim kudurdu
İsimleri geçince derim yüzülürcesine kaşınıyorum
Ama eşim sağolsun beni hiç muhatap etmiyor
Zaten öyle pek yakında oturmuyoruz
Bizde düşman çatlatırcasına mutluyuz
Bide sağlık sorunlarımız çözülse tam olacak

Ben gerçekten bu kötü insanları anlayamıyorum ne isterseiniz yeni evli çiftlerden ayrıca onlar sizin evlatlarınız neyi paylaşamıyorsunuz,,,Yol göstereceklerine evlatlarıyla aşık atıyorlar....:olmaz:
Eşinin senin yanında olup ailesinin yanlışını görmesi çok güzelkaydirigubbakcemile
Görüyoruz ne eşler var,aileleri hatalı olduğu halde susarlar....Dayanılır gibi deil
Allah hiçir genç kızı kötüye düşürmesin:Saruboceq:

Görülmicek gibi değildi ki
Onlar yalnız bana değil oğullarına da yaptılar
Akıllara zarar topic bile açtım
Ama haklısın eşim susuyor olsaydı ne sevgi kalırdı ne saygı
Herşey kocada bitiyormuş
Ailesi özellikle babası ciğeri 5 para etmez ama eşim hiçbişey hissettirmiyor
ıçine ata ata kendini hasta etti
Allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın :Saruboceq:

Görülmicek gibi değildi ki
Onlar yalnız bana değil oğullarına da yaptılar
Akıllara zarar topic bile açtım
Ama haklısın eşim susuyor olsaydı ne sevgi kalırdı ne saygı
Herşey kocada bitiyormuş
Ailesi özellikle babası ciğeri 5 para etmez ama eşim hiçbişey hissettirmiyor
İçine ata ata kendini hasta etti
Allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın :Saruboceq:

İşte ben böyle duydukça çok üzülüyorum ya:gitme:
Yabancı yapsa insana bu kadar koymaz ,kendi ailesiolunca daha bi acı oluyor
Allah yüreğinize sabırr,evinize huzur versin

eşimin muhteşem evlilik teklifi derdim önceleri ama doğumhanede bebeğimi koklamak dünyalara değer..

nikah salonunda beklerken yaşadığım duyguyu asla anlatamam o masada sevdiğim kişilere bakarken evet derken ağlamamak için kendimi zor tutmuştum bu tarifi imkansız mutluluğu herkes yaşar inş.

YAŞADIĞIM en muhteşem duygulardan biri de müslüman olarak müslüman bir ailede dünyaya gelmiş olmam ve bu şerefli dine mensub olmaktır ...ALLAH a binlerce şükür olsun ki bu dine mensub olarak dünyaya gelmiş olmanın şansını elde etmişiz ..ALLAH herkese bu dine layık birer insan olmayı nasib etsin inş..

benimde çok güzel günlerim oldu ama hamilelik başkaydı ... 9 ay boyunca hergün ağzım kulaklarımda gezdim :))) ama en güzeli dogumhanede bebeğimi doğurmak için verdigim çabaların sonucunda onun simsiyah saçlarını görmek oldu :)) birde odaya çıkınca eşimin yüz ifadesi bana ömür boyu yeter herhalde .... çok güzel günlerdi..

bu arada bebek isteyen arkadaşlar korkmayın!! çalışan bir anneyim üstelik uykuyada çook ama çook düşkündüm.aksam 8 de yatsam sabaha kadar kalkmadan uyurdum o derece yani.ama şuan kızım 18 aylık ve ben 18 aydır ister inanın ister inanmayın her gece en erken 1 de yatıp gece boyunca 3 kez kalkarsam az kalktım diye dualar edip üstelik sabah 6:30 da kalkıp işe gidiyorum....ve bunlar bana hiiiç ama hiiiç zor gelmiyoo..kızımın gece " anneee memeee " demesi ömre bedel hele birde meme emerken gözlerimin içine gözlerini dikip bakması !!! işte mutluluk o !!! .. Allah isteyen herkese versin bambaşka bir duygu .. korkmayın isterseniz her türlü zorluğa alışırsınız. Bu arada söylemeden geçemiycem gün içindede asla uykum gelmiyo :)) insan herşeye alışıyo ......

benimde çok güzel günlerim oldu ama hamilelik başkaydı ... 9 ay boyunca hergün ağzım kulaklarımda gezdim :))) ama en güzeli dogumhanede bebeğimi doğurmak için verdigim çabaların sonucunda onun simsiyah saçlarını görmek oldu :)) birde odaya çıkınca eşimin yüz ifadesi bana ömür boyu yeter herhalde .... çok güzel günlerdi..

bu arada bebek isteyen arkadaşlar korkmayın!! çalışan bir anneyim üstelik uykuyada çook ama çook düşkündüm.aksam 8 de yatsam sabaha kadar kalkmadan uyurdum o derece yani.ama şuan kızım 18 aylık ve ben 18 aydır ister inanın ister inanmayın her gece en erken 1 de yatıp gece boyunca 3 kez kalkarsam az kalktım diye dualar edip üstelik sabah 6:30 da kalkıp işe gidiyorum....ve bunlar bana hiiiç ama hiiiç zor gelmiyoo..kızımın gece " anneee memeee " demesi ömre bedel hele birde meme emerken gözlerimin içine gözlerini dikip bakması !!! işte mutluluk o !!! .. Allah isteyen herkese versin bambaşka bir duygu .. korkmayın isterseniz her türlü zorluğa alışırsınız. Bu arada söylemeden geçemiycem gün içindede asla uykum gelmiyo :)) insan herşeye alışıyo ......

İşte budur :lepi:
Bencede insan evladına seve seve bakar ,kendi parçan o yahu:emir_bebek:
Etrafımızdakiler böle yüreklendireceğine, korkutuyorlaralsanaalsanasmile

elhamdülillah evlendiğimden beri çok büyük bir mutsuzluğum olmadı...
Allah bozmasın tüüm evlilerin arasını...muhabbeti arttırsınŞeniz.....
yalnız bir keresinde kavga etmiştik ve ben ona bir oyun oynadım... evden gidermiş gibi mektup yazdım, yüzükleri filan koydum, ayakkabıları sakladım filan o evde yokken veee gardırobun içine saklandım kafamçokkarıştıçocukken yaptığımız gibi...
O da bir panik bir korku mektubu okumuş, göremeden ben çıkmış yollara düşmüş komşulara haber vermiş, onlar da heyecanlanmış sonra ortaya çıktım telefon ettim neyse eve geldi ben kızacak sandım, bana bir sarıldı, ağladık, beni sensiz bırakıp nereye gidecektinmafoldumben dedi, çok mutlu oldum hala hüzünlenirim bu sözlerine ve mutlu olurum hatırladıkçaopuyorumnanaktan...
Bu arada handecim bebe için destek bekliyorsan ben senin arkandayım, yürü beee! hatta beraber yapalım e bizim de iki buçuk sene olacak, zamanı geldi artık:emir_bebek:...

Ben başlıyorum ...
Henüz bir bebeğim olmadığı için onun mutluluğunu tahmin bile edemiyorum....Evlilik hayatım boyunca mutlu olduğum birden fazla günlerim var ama sadece bir günü paylaşmak istyorum...En başa dönelim:kedi:
Nikah masasında ,nikah memuru beni eş olarak kabul edip etmediğini sorduğunda;
Eşimin uzun süren sessizliği ve o sessizliğin ardından verdiği cvp ; Ömrümün Sonuna Kadar _EVET_ deyişi onca insanın karşısında beni çok duygulandırıp inanılmaz mutlu etmesine neden oldu:asigim:

eşimde böyle demişti bende kuru bi evet keşke bende güzel bişey söyleseydimmm :)

çok güzel yazmışsın bende oğlumda aynı şeyleri yaşıyorum.. hele bakıcının kapısında beni gördüğündeki gülmesi... diyorki insan gerçek sevgi budur işte gerisi hep yalan dolan..

elhamdülillah evlendiğimden beri çok büyük bir mutsuzluğum olmadı...
Allah bozmasın tüüm evlilerin arasını...muhabbeti arttırsınŞeniz.....
yalnız bir keresinde kavga etmiştik ve ben ona bir oyun oynadım... evden gidermiş gibi mektup yazdım, yüzükleri filan koydum, ayakkabıları sakladım filan o evde yokken veee gardırobun içine saklandım kafamçokkarıştıçocukken yaptığımız gibi...
O da bir panik bir korku mektubu okumuş, göremeden ben çıkmış yollara düşmüş komşulara haber vermiş, onlar da heyecanlanmış sonra ortaya çıktım telefon ettim neyse eve geldi ben kızacak sandım, bana bir sarıldı, ağladık, beni sensiz bırakıp nereye gidecektinmafoldumben dedi, çok mutlu oldum hala hüzünlenirim bu sözlerine ve mutlu olurum hatırladıkçaopuyorumnanaktan...
Bu arada handecim bebe için destek bekliyorsan ben senin arkandayım, yürü beee! hatta beraber yapalım e bizim de iki buçuk sene olacak, zamanı geldi artık:emir_bebek:...

Ay kız ben yapamazdım kıyamazdımŞeniz
Yazık kocamaopuyorumnanaktan.....

Buarada önceliği sana veriyorum:emir_bebek: Ben biraz daha evliliğimi yaşıyım:sm_cool:

eşimle düğünümüzde misafirlere sürpriz bir dans gösterisi hazırlamıştık. tüm konuklar şaşkınlık ve hayranlık içinde alkışlamışlardı bizi. düğün cd sine bakıp hala çok heyecanlanırım. benim en muhteşem anlarım hep düğünümde saklı sanırım Şeniz

Back
X