34 beden 7 numara çokmu dar kallıbı genelde elbisede 36 giyiyorum ama aradığım hürremin kıyafeti orjinali gibimi deneme şansımız varmı aslında şuan almayı düşünmüyordum ama görünce sormadan geçemedim 1 sene öncesinden alırım napalımyer nerede acaba
7 numarayı 1 beden büyütebilirim, payı mevcut. Fotoğrafta gördüğünüzün aynısı kıyafet, başkasının görsellerini kullanmadım. Kadıköy merkezde görüşebiliriz, deneyebilirsiniz.
7 numaraya talibim. Nasil irtibata gecebiliri? Kiralamak mümkün mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstanbuldayim yerinize gelmek istiyorum.ağustosta dugunum var 36 bedenim tek mi bu kiyafetlerMerhaba bayanlar,
Elimde kumaşları gelinlik kumaşçılarından alınıp terziye özel diktirilmiş, birer adet osmanlı kıyafetleri kostümü var.
Kiraya yönelik dikildikleri için yazdığım bedenlerden + - 1 beden değiştirilebilirler.
İstanbulda olanlar elden alabilirler, şehirdışından olanlara ise son fotoğraflarını çekip onay alırsam kargo ile gönderebilirim.
İstanbuldayim yerinize gelmek istiyorum.ağustosta dugunum var 36 bedenim tek mi bu kiyafetler
Şuan hangi ürünler var elinizde acaba..Bende 4 numaraya bayıldım ama devamı yok sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?