Mrhba arkdslr .hatirlarsaniz aile sorunlarimdan bi kac kez konu acdim.bi kere de "sizce aldatiliyormuyum"diye bi konu acmisdim.o zamanlar pek emin digildim hep supheler vardi .Ama nihayet telf.sifresini ogrendim ve baktim telef.face falan girmis orda pek ciddi bi sey yok hep iltifat etmis aptal aptal ordaki kizlara.ama whatsappta bir kizla konusuyor hatta bulusmaktan falan soz ediyor ne zamandir onu taniyor ne kadar ciddi bilmiyorum ama ogrenicem henuz benim bildigimi bilmiyor once belgelemeyi dusunuyorum.sanirim kiz iki saatlik mesafe de baska bir sehirde oluyor gorumcemde o sehirde yasiyor .uc gundur ordaydik misafir gibi esim hep isim var arkadaslarcagirdi diyip uc gunun ucunu de gece ucde dorte geldi eve.ben simdi buna ne yapiyim?bosanmak en kolayi beni kaybetmryin onu uzecegini bilsem bir dakika durmam ama cok ta rtkilenmez bir iki gun sonra daha da rahatlar bense kendime yedirwmiyorum bosanmayi cunku hayallerimi yikti ,sanki kullanilip atilmis gibi hiss ediyorum kendimi.onu baska nasil cezalandira bilirim? Bi akil verirmisiniz?
Bosanmak istemiyorum diyosunuzda, peki ozaman nasil cektirceksiniz anlamadim ben... Yerinizde olsam, ispatlari Toplarim, maddi olarakta en azindan belirli bisure yetecek kadar para kenara atarim... Sonrada herseyi yuzune vurup onu dinlemeden kapi disari ederi
Ondan sonra ben sessiz kalirdim, bakalim o neler yapacak... Ben dik dururdum, o utansin.... Durumun gidisatina gorede karar verirsiniz... Ben olsam geri donus olmazda ama siz tabiki kendiniz karar vericeksiniz...
Bakın bi yerde okumuştum ve kendımde düşündüm ben olsaydım kendıme daha bi bakardım bakımlı olurdum kocamın üstüne titreyen geceleri fanteziler onu kendime her bakımdan bağlardım. Bu artık kac ay sürerse herseyı değiştirirdim ve benden vazgecemicenı anladım anda boşanma davası acardım ve derdimki ben seni deli gibi severken sen beni aldattın şimdide sen beni deli gibi severken ben seni terk ediyorum die bence senın elınde hersey sabırlı ol güleryüzlü ol kendi basarılarını ıspatla görünümünü değiş bakımına daha bi özen göster sadece bakımlı bıtmez zile basmadan kapı ac kucuk süprizler yap moralı bozuk ollunca destek ol yanı kendıne bağla ve senden vazgecemıcenı anladında terk et zor ama kolayıda kimse istemez zaten.
Bakın bi yerde okumuştum ve kendımde düşündüm ben olsaydım kendıme daha bi bakardım bakımlı olurdum kocamın üstüne titreyen geceleri fanteziler onu kendime her bakımdan bağlardım. Bu artık kac ay sürerse herseyı değiştirirdim ve benden vazgecemicenı anladım anda boşanma davası acardım ve derdimki ben seni deli gibi severken sen beni aldattın şimdide sen beni deli gibi severken ben seni terk ediyorum die bence senın elınde hersey sabırlı ol güleryüzlü ol kendi basarılarını ıspatla görünümünü değiş bakımına daha bi özen göster sadece bakımlı bıtmez zile basmadan kapı ac kucuk süprizler yap moralı bozuk ollunca destek ol yanı kendıne bağla ve senden vazgecemıcenı anladında terk et zor ama kolayıda kimse istemez zaten.
adam deli gibi sevmiyo ki ne işe yarayacak bu
ben cidden anlamıyorum adam gidip seni aldatacak sen de onun hayatını daha da renklendireceksin hediye verir gibi
sonra boşanma davası açacaksın kendinizi niye yıpratıyosunuz anlamıyorum değmeyecek insanlar için
intikam alsan nolucak bu olanları değiştirecek mi
Bu olanlari tabii ki degistirmiycek belki ben de yipranicam ama sessizce bosaninca ne olucak bir gun iki gun sonra unutulucam o da rahat keyfine bakicak .bari bir az o da korku duysun kaybetmek,yakalanmak korkusu duysun caldigi yillarimin hesabini versin.belki de siz haklisiniz belki ben bunu zaman gostericek bilmiyorum icimdeki ofke dinicek belki bir zaman ama su anda benim sadece birileri ile paylasmaya konusmaya cok ihtiyacim vardi o yuzden konu acdim sizlerde sag olun desteginiz ,fikirleriniz icin.ama once delilleri saglamlastirmak istiyorum
Cezalandırsan eline ne geçecek .Boşver eninde sonunda sana geri dönmeyecek mi ?
Nasılsa tapusu sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?