A l d a t i lmak ve kararsizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kanıtlayıp ispatlayıp boşanma davası açıp manevi tazminat ve nafakanı çatır çatır alıp bir güzel yiyerek ve onsuz mutlu bir hayat kurarak ceza verebilirsin yapman gereken bu

Bosanmak istemiyorum diyosunuzda, peki ozaman nasil cektirceksiniz anlamadim ben... Yerinizde olsam, ispatlari Toplarim, maddi olarakta en azindan belirli bisure yetecek kadar para kenara atarim... Sonrada herseyi yuzune vurup onu dinlemeden kapi disari ederi
Ondan sonra ben sessiz kalirdim, bakalim o neler yapacak... Ben dik dururdum, o utansin.... Durumun gidisatina gorede karar verirsiniz... Ben olsam geri donus olmazda ama siz tabiki kendiniz karar vericeksiniz...

Son düzenleme:
aldatıldıysan ve kararsızsan kesinlikle barışacak ve evliliğine devam ediceksin . eşinin de seninle evliliğe devam etmenin çok umrunda olduğunu düşünmüyorum. devam ediceksin ve yenidn yeniden yaşayacaksın bunu sana yazık değil mi? allah versin cezasını sen ayrıl hayatına bak

Su an icin benim de yapmayi dusunduyum sey bu aslinda daha saglam deliller toplamak ki sonra da isime yarasin ve para konusunda da haklisiniz .o boyle devam ederse eger o zaman saglam delillerim olmali ki sonra ariza cikartmasin

Bakın bi yerde okumuştum ve kendımde düşündüm ben olsaydım kendıme daha bi bakardım bakımlı olurdum kocamın üstüne titreyen geceleri fanteziler onu kendime her bakımdan bağlardım. Bu artık kac ay sürerse herseyı değiştirirdim ve benden vazgecemicenı anladım anda boşanma davası acardım ve derdimki ben seni deli gibi severken sen beni aldattın şimdide sen beni deli gibi severken ben seni terk ediyorum die bence senın elınde hersey sabırlı ol güleryüzlü ol kendi basarılarını ıspatla görünümünü değiş bakımına daha bi özen göster sadece bakımlı bıtmez zile basmadan kapı ac kucuk süprizler yap moralı bozuk ollunca destek ol yanı kendıne bağla ve senden vazgecemıcenı anladında terk et zor ama kolayıda kimse istemez zaten.

sevmeyen adama bunların hiç biri yaramaz ... hiç yorma kendini arkadaşım boşanmayı düşünüyosan boşan gitsin ne uğraşıcaksın bide yok kendime bağlayım yok bilmem ne diye..olan sana olcak yine kendini yıpratıcaksın.. ispatlarınla aç davanı en büyük ceza o olur emin ol..

adam deli gibi sevmiyo ki ne işe yarayacak bu
ben cidden anlamıyorum adam gidip seni aldatacak sen de onun hayatını daha da renklendireceksin hediye verir gibi
sonra boşanma davası açacaksın kendinizi niye yıpratıyosunuz anlamıyorum değmeyecek insanlar için
intikam alsan nolucak bu olanları değiştirecek mi

Haklisin canim aslinda onu baska turlu cezalandiramam da yapmak istediyim de buydu ama zor hem de cok zor zaten kolay bi sey yok ki bu hayatda.zaten insan duygularinin kontrol ede bilse msntikla dusunse her sey daha kolayolur

Bu olanlari tabii ki degistirmiycek belki ben de yipranicam ama sessizce bosaninca ne olucak bir gun iki gun sonra unutulucam o da rahat keyfine bakicak .bari bir az o da korku duysun kaybetmek,yakalanmak korkusu duysun caldigi yillarimin hesabini versin.belki de siz haklisiniz belki ben bunu zaman gostericek bilmiyorum icimdeki ofke dinicek belki bir zaman ama su anda benim sadece birileri ile paylasmaya konusmaya cok ihtiyacim vardi o yuzden konu acdim sizlerde sag olun desteginiz ,fikirleriniz icin.ama once delilleri saglamlastirmak istiyorum

madem boşanmayacaksınız ne diye kurcalıyorsunuz ki çok şaçma
bence alıştıgınız hayattan vazgeçmek zor geliyor size ki sizi aldattığını nerdeyse kanıtladıgınız halde hala onu cezalandırmak istiyorsunuz
tabikide boşanmak çok zor birşey
ama bari kurcalamayın daha çok üzülmeyin
illakim tam olarak kanıtlayacam diyorsanızda eşinize belli etmeyin konuşmayın tipik yalanları sıralar size
allah yardımcınız olsun
allahım kimsenin basına vermesin

Siz neyi konusuyorsunuz Allah askina! Adam seni kardesinin yaninda aldatiyor! Sizi görümceniz ile yanliz birakip gitmis, ne korkma, ne kaybetme duygusu var adamda ve asla olmiyacak. Adam açikça seni sevmiyor.

Intikam hiç birseye yaramaz cünkü o adam hiçbirsey anlamaz, sadece sen yipranirsin. Yapacagin en iyi sey, bosanmak, nafaka almak ve kendi mutluluguna bakmak.

Bildiğim tek bir şey var: aldatan erkeğe eğer aldatıldığınızı anladığınızı söylediğinizde artık nasılsa biliyor diye daha rahat hareket ediyorlar.
Ben şöyle düşünüyorum: Onu cezalandırmak için bu adamın yanında durdukça aslında bu cezayı kendinize çektireceksiniz. Çünkü psikolojiniz bozulacak, giderek daha çok soğumaya başlayacaksınız ondan.

Eğer gerçekten aldatıldığınızdan eminseniz yapılacak tek şey boşanıp her iki tarafa da bunun faturasını kesmek yani tazminat istemek.

Cezalandırsan eline ne geçecek .Boşver eninde sonunda sana geri dönmeyecek mi ?

Nasılsa tapusu sende.

Hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Evlenince tapusu bizde nasılsa diye düşünüyoruz. Bu doğru değil. Evlilik cüzdanı tapu olmuyor maalesef. Terk edecek olanı urganla da bağlasan yine terk ediyor, aldatacak olan yine aldatıyor. Kişinin karakteri bozuksa evlilik cüzdanı bile bağlamıyor maalesef. Elindeki sadece bir kağıt parçası oluyor. Bu tamamen kişinin karakteri ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…