• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A Life’da Tüp Bebek Yaptıranlar?

Selmate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
312
126
33
29
arkadaşlar eşi azosperm olup a life da tüp bebek tedavisi yaptıranlar var mı? 5 kere tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatifle sonuçlandı Ankarada hastane arayışındayım lütfen yazın

Nerelerde denedini Memorial Aygül hocanın hastasıyım 6. Denemede oldu benim bebeğim. Aygül hocada ilk denemede hamile kaldım

Nerelerde denedini Memorial Aygül hocanın hastasıyım 6. Denemede oldu benim bebeğim. Aygül hocada ilk denemede hamile kaldım
Gürgan klinikte ve Ayşe saltık hocada denedim bende, aygül hocayı duydum ama eşim azosperm oldugu için iyi de bi ürolog bulmak lazım orda nasıl ürolog biliyomusunuz

Gürgan klinikte ve Ayşe saltık hocada denedim bende, aygül hocayı duydum ama eşim azosperm oldugu için iyi de bi ürolog bulmak lazım orda nasıl ürolog biliyomusunuz
Bende Gürgan klinikte ön görüşme yapmıştı Ankara’da görüşmediğim klinik kalmadı zaten. Aygül hocam herşey ile tek tek kendisi ilgileniyor, laboratuvar tarafı ile de hem ilgi hem bilgi sahibi. Azoperm özel bir durum tavsiyem belli başlı yerlere gitmeniz. Ben devlette ve saçma sapan yerlere gittim. Tolga Ecemiş, bahçeçi, Memorial, Acıbadem benim gördüğüm bildiğim iyi merkezler. Şimdiki aklım olsa diğere merkezlerin ( devlet ve orta seviye merkezler)yanından geçmezdim hem zaman hem para kaybı

evet azospermi de a life çok duuydum ama güvenemiyorum 5 negatif denememden sonra korkuyorum açıkcası kime güveneceğimi bilmiyorum

evet azospermi de a life çok duuydum ama güvenemiyorum 5 negatif denememden sonra korkuyorum açıkcası kime güveneceğimi bilmiyorum
Yetersiz bir hastane a life. Evime yakın diye bazı işlemler için gittim ama tüp bebek falan yaptırılmaz bence.

Ben 6. Denemede bebeğime kavuştum. 7 aylık kızım var. İnşallah sizde sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Back
X