arkadaşlar eşi azosperm olup a life da tüp bebek tedavisi yaptıranlar var mı? 5 kere tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatifle sonuçlandı Ankarada hastane arayışındayım lütfen yazın
Gürgan klinikte ve Ayşe saltık hocada denedim bende, aygül hocayı duydum ama eşim azosperm oldugu için iyi de bi ürolog bulmak lazım orda nasıl ürolog biliyomusunuz
Gürgan klinikte ve Ayşe saltık hocada denedim bende, aygül hocayı duydum ama eşim azosperm oldugu için iyi de bi ürolog bulmak lazım orda nasıl ürolog biliyomusunuz
Bende Gürgan klinikte ön görüşme yapmıştı Ankara’da görüşmediğim klinik kalmadı zaten. Aygül hocam herşey ile tek tek kendisi ilgileniyor, laboratuvar tarafı ile de hem ilgi hem bilgi sahibi. Azoperm özel bir durum tavsiyem belli başlı yerlere gitmeniz. Ben devlette ve saçma sapan yerlere gittim. Tolga Ecemiş, bahçeçi, Memorial, Acıbadem benim gördüğüm bildiğim iyi merkezler. Şimdiki aklım olsa diğere merkezlerin ( devlet ve orta seviye merkezler)yanından geçmezdim hem zaman hem para kaybı