• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A.R.O.G daki maymunlu sahne hakkında

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
arkadaşlar bana çok garip geldi arifin maymunla birleşmesi çok midem bulandı gerçi görsel olarak göstermiyo ama anlatım bile kötü geldi bana keşke o sahneyi koymasalarmış zaten hiç begenmedim ama ençokta o sahnede tuhaf oldum siz nedüşünüyosunuz

arkadaşlar bana çok garip geldi arifin maymunla birleşmesi çok midem bulandı gerçi görsel olarak göstermiyo ama anlatım bile kötü geldi bana keşke o sahneyi koymasalarmış zaten hiç begenmedim ama ençokta o sahnede tuhaf oldum siz nedüşünüyosunuz

evet haklısın miğde bulandırıcı canım ama bız esıme tıksınmekten cok güldük kaydirigubbakcemile3

konik sahnelerde vardı ama ben pek begenmedim filmi gerçi küfür falan yoktu enazından busefer küfürsüz bir film izledik zaten küfürlü sahneleri hiç hoş karşılamıyorum recep ivedikte mesele çok küfür vardü helede babaanne karakterine hiç yakışmamış küfür enazından arogda o yoktu

hiiiiç beğenmedım
güldüğüm bı sahne bıle olmadı
o dedığınızede artık yuh dedım
tmm görsellık açısından iiidi
ama konu neydı anlamdım qıttı
çünkü konu yoktu....

evet filmde sadece görsellik iiydi başka da hiçbişi değildi.
ben ki en kötü filmleri bile başladıysam mutlaka sonuna kadar izlerim ama arogda o uzun futbol maçı sahnesinde uyumuşum.
maymun sahnesine gelince de iğrençti bence hiç komik tarafı yoktu

bencede iğrençti oan çok midem bulandı keşke osahne olmasaydı filmin küfürlü olmaması dışında hiçbir iyi tarafı yoktu bence hatta çok basitve sıkıcı geldi bana nasıl oluyorda bukadar basitleşiyolar anlamış değilim

Evet o maymunlu sahne benide rahatsız etti doğrusu...hadi bir kere geçse en az 3kerede gidip gelip vurguladılar yanii.. anlamadıysak anlayalım gözümüze soka soka ...:bbo:

emek harcanmış bir filmi zorla bayağılaştırmaktı bence,

genel olarak iyi bir filme neden böyle sahneleri koyma ihtiyacı koyarlar ki ?yazık.

herkese katılıyorum gereksız bır sahne vede fılmı bozmuş yoksa fılım hakıra seyredılebılır

filMı BEĞENDıM espriler falan güzeldi ve sana katılıyorum o sahne iğrenç ve sapıkcaydı olmasa iyi olurdu

cocuklar izlerken o sahne cok gereksizdi....

bir inek haberi cıkmıştı tecavüzz haberlerde olay olmuştu bir zamanlar....

bence ondan hiçbir farkı yokk..hayvan suistimali.kınıyorum...

( tabiki film icabı ama şakası bile hoş değill)

tubayok sana katılıyorum böyle birşeyin esprisi nekadar komik olabilirki
bence sonderece iğrençti midem kalktı resmen keşke olmasaydı hoş olmadı yakışmadı o filme
neyseki benimle aynı düşüncede olanlar varmış enazından bu içimi rahatlattı zaten herşeye tepkisiz kaldıgımız için oluyo bunlar

tek kelime ile mide bulandırıcı
hadi film yürütülmüş konu olarak .burasıda filmde vardı kendi yaptığı espiriler daha komik ti filmide begenmedim maymun espirisinide

şu futbol olayına dadar cok guldum ne zaman futbol çıktı fılm benım için bıttı. maymun olayını da hıç yakıştıramadım fılme. sapıklık bence. erkekler bu mudur yani, abartmışlar.

tek kelime ile mide bulandırıcı
hadi film yürütülmüş konu olarak .burasıda filmde vardı kendi yaptığı espiriler daha komik ti filmide begenmedim maymun espirisinide

aynen senin gibi düşünüyorum canım zaten espri olarak bile kabul etmiyorum ben onu diyecek kelime bile bulamıyorum

Back
X