A.Ş.K. Kanal D

para için sevdiğin adamın başkasıyla evlenmesine izin verir misin ya asla tabikide tutmaz bu dizi ters bize

Su alyazmalimdaki erkek oyuncu vardi buna benzio ama bundan daha tipli o olabilirdi :ssz:

seckin ozdemir mi?? tabiki cok daha tipli ve cok daha cool biri:51:
ama o su an bir ask hikayesinde oynuyor zaten
$korkut-ali-resimleri.webp

Bu diziye baştan beri şans veriyorum ama yok yok yok,olmuyor,bir türlü oturmuyor.

Hazal Kaya tek başına diziyi götürmek için yeterli değil.
Dizide başka izleyiciyi alıp götürecek oyuncu yok.

Aslı Tandoğan'ın oynadığı karakter çok yapay.Kendisi de senaryoya uygun ifade yerleştirmekte zorlanıyor.
Erkek oyuncu başrole çok hafif kalıyor.Daha karizmatik bir oyuncu gerekirdi.

Ya kim sevdiği insanın başka bir insana ilgi göstermesini para için bile birlikte olmasını ister ki ? Bunu erkek yapsa g...v.t olur kadın yapınca aşk aman ne güzel ne kadan da hoş

Kerem bu kızla yakınlaşmayacak mı ? En basitinden öpüşmeyecek mi? Hadi kızla evlendiler elini mi tutacak sadece? Normalde başka kıza baksa kıyamet koparır ama kendisine para getirecek diye izin mi veriyor Azra?

Ya bari dizinin adını aşk koymayın "genişlik" daha uygun olurdu. Bu dizide tek aşık Şebnem

Bir de biri kızla diğeri onun erkek kardeşiyle. Kuzey Güney de Barış-Cemre-Güney-Banu olayına bağlamışlar.

Tutmaz bu dizi çok saçma

Aslı Tandoğan'a da hayret. Hadi diğerleri iki günlük oyuncu bu kadın daha tecrübeli hiç düşünmemiş mi ne saçma senaryo diye

Dizide en beğendiğim oyuncu Servet Pandur.
Hazal Kaya'nın annesini oynuyor.Müthiş bir kadın.
Bu dizinin en iyi oyuncusu bence O ve Tugay Mercan (kötü adam) :)

izleyen var mi ? Ben her bölümünü izlemedim ama azanin plani degilmiydi sevgilisinin sebnemle evlenmesi,
simdi neyin kaprisinde ben biseymi kacirdim arada ha birde hamileydi aldirdi mi o yuzden mi boyle yoksa :26:

başından bu yana izliyorum ve bu dizi için muhteşem yy. izlemeyi bıraktım.. ben beğeniyorum :)

azra aslında bebeğini aldırmamıştı ama bu bölümde düşürdü üzüntüden....

şimdi azra ile cem birlikte olacaklar. azra keremden bu şekilde intikam alacak..

başından bu yana izliyorum ve bu dizi için muhteşem yy. izlemeyi bıraktım.. ben beğeniyorum :)

azra aslında bebeğini aldırmamıştı ama bu bölümde düşürdü üzüntüden....

şimdi azra ile cem birlikte olacaklar. azra keremden bu şekilde intikam alacak..

Keremden niye intikam aliyor iste ? o degilmiydi keremi bu evlilige iten :26:

Keremden niye intikam aliyor iste ? o degilmiydi keremi bu evlilige iten :26:

mafya olan çocuk aslında keremin kardeşi. bunu o adam biliyor ama kerem bilmiyor.. babaları aynı anneleri farklı sanırım ( o kısımda mutfağa gitmem gerekti çok anlayamadım)

düğünden önce şebnemin annesi kerem hakkında araştırma yaptırıp mafya ile bağlantısı olduğunu ve keremin mafyaya borcu olduğunu öğreniyor. keremi ofisine çağırıp borcunu ödemesi için ona çek yazıyor. kerem düğünden önce mafyaya borcunu ödüyor. ama azraya bunu söylemiyor. sözde borcunu ödeyince şebnemi bırakacaktı ama bırakamıyor..

evlendiklerinin ertesi sabahı azra keremi arıyor lobide buluşuyorlar, ama kerem azraya ben şebnemi bu durumda bırakamam ayrılamam diyor ve bu esnada azra bebeği aldırmadığını söylüyor. bebeğede sana da bakarım ama şebnemi bırakamam diyor.. azra da çekip gidiyor ve üzüntüden bebeğini düşürüyor.......

sonra da cemin kendisine olan ilgisi aklına gelince yemek davetini kabul edip intikam almaya başlıyor.. orda da bitti dizi..... çocuklardan bu kadar anlayabildim :))

mafya olan çocuk aslında keremin kardeşi. bunu o adam biliyor ama kerem bilmiyor.. babaları aynı anneleri farklı sanırım ( o kısımda mutfağa gitmem gerekti çok anlayamadım)

düğünden önce şebnemin annesi kerem hakkında araştırma yaptırıp mafya ile bağlantısı olduğunu ve keremin mafyaya borcu olduğunu öğreniyor. keremi ofisine çağırıp borcunu ödemesi için ona çek yazıyor. kerem düğünden önce mafyaya borcunu ödüyor. ama azraya bunu söylemiyor. sözde borcunu ödeyince şebnemi bırakacaktı ama bırakamıyor..

evlendiklerinin ertesi sabahı azra keremi arıyor lobide buluşuyorlar, ama kerem azraya ben şebnemi bu durumda bırakamam ayrılamam diyor ve bu esnada azra bebeği aldırmadığını söylüyor. bebeğede sana da bakarım ama şebnemi bırakamam diyor.. azra da çekip gidiyor ve üzüntüden bebeğini düşürüyor.......

sonra da cemin kendisine olan ilgisi aklına gelince yemek davetini kabul edip intikam almaya başlıyor.. orda da bitti dizi..... çocuklardan bu kadar anlayabildim :))

Bak kacirmisim demekki isler azranin planladigi gibi gitmedi anladim simdi tessekurler.. :16:

Azra'nın nesineymiş intikam

İntikam alınacaksa Şebnem alır. Sen o kadar kandır hasta kadını sonra kerem beni niye bıraktın. Kendi elleriyle verdi otursun ağlasın

Kanal çok inandı bu diziye ama bence boşuna,hiç yere değiştirdiler merhametle saatlerini ki merhamet ona rağmen hala aşk tan çok izleniyor ama patlaması lazım bu dizinin çünkü çok saçmaaaaa......

insan para için askını satıyosa askı para için sevdigini satmıs cokmu valla azraya hersey mustahak sahsen benim sevdigim adamın eline baska el dudagına baska dudak degiyosa ben oan ölmek isterim zaten eger gercek ask varsa hersey göze alınır.....

9 aralık tan itibaren hem günü hem saati değişiyormuş offffffff 22.oo çok geç amaaaaaaaaaa:14:

neler oldu peki ben pek takip etmiyorum ama merak ettim. Simdi Kerem Sebnemle evlenmis bunu gördüm fragmanda peki Sebnemimi seviyor cünkü Azraya öyle diyodu?

secim yapmak zorunda kaldi,sebnemi secdi ,sebnem hasta ve iyi bir insan olmasindan
hala azrayi seviyor ,askini kalbine gömdü

azrada can ile olucak ama fazla sürmiyecek cünkü final oluyormus :50:

Back
X