- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seckin ozdemir mi?? tabiki cok daha tipli ve cok daha cool biri
ama o su an bir ask hikayesinde oynuyor zaten
Eki Görüntüle 815274
seckin ozdemir mi?? tabiki cok daha tipli ve cok daha cool biri
ama o su an bir ask hikayesinde oynuyor zaten
Eki Görüntüle 815274
başından bu yana izliyorum ve bu dizi için muhteşem yy. izlemeyi bıraktım.. ben beğeniyorum :)
azra aslında bebeğini aldırmamıştı ama bu bölümde düşürdü üzüntüden....
şimdi azra ile cem birlikte olacaklar. azra keremden bu şekilde intikam alacak..
Keremden niye intikam aliyor iste ? o degilmiydi keremi bu evlilige iten :26:
mafya olan çocuk aslında keremin kardeşi. bunu o adam biliyor ama kerem bilmiyor.. babaları aynı anneleri farklı sanırım ( o kısımda mutfağa gitmem gerekti çok anlayamadım)
düğünden önce şebnemin annesi kerem hakkında araştırma yaptırıp mafya ile bağlantısı olduğunu ve keremin mafyaya borcu olduğunu öğreniyor. keremi ofisine çağırıp borcunu ödemesi için ona çek yazıyor. kerem düğünden önce mafyaya borcunu ödüyor. ama azraya bunu söylemiyor. sözde borcunu ödeyince şebnemi bırakacaktı ama bırakamıyor..
evlendiklerinin ertesi sabahı azra keremi arıyor lobide buluşuyorlar, ama kerem azraya ben şebnemi bu durumda bırakamam ayrılamam diyor ve bu esnada azra bebeği aldırmadığını söylüyor. bebeğede sana da bakarım ama şebnemi bırakamam diyor.. azra da çekip gidiyor ve üzüntüden bebeğini düşürüyor.......
sonra da cemin kendisine olan ilgisi aklına gelince yemek davetini kabul edip intikam almaya başlıyor.. orda da bitti dizi..... çocuklardan bu kadar anlayabildim :))
dizi final yapicakmis![]()
neler oldu peki ben pek takip etmiyorum ama merak ettim. Simdi Kerem Sebnemle evlenmis bunu gördüm fragmanda peki Sebnemimi seviyor cünkü Azraya öyle diyodu?