Tüp Bebek Merkezleri A.S.M(anadolu sağlık merkezinde tedavi görenlerde buraya

kinder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
330
0
96
44
İstanbul
arkadaşlar ben a.s.m de tedavi görüyorum gerçekten çok süper bir hastane tabi doktorlarıda... tavsiye ediyoruma.s

merhaba canim gebzedekimi hastanede bende temmuzda Allah izin verirse yaptirmayi pilanliyoruz iyi mi doktorlarben cok korkuyorum yanlis secim yapmaktan

Merhaba arkadaşlar biz de asm gebzede tüp bebek tedavisine başlıcaz bu cuma ya randevu aldık ben de çok merak ediyorum nasıl diye benim eşim asm de üroloji deki tufan beye gidiyor ondan çok memnunuz ama tüpbebek alanı nasıl hiç bilmiyorum orda tedavi olanlar nasıl oldugunu bize anlatırsa memnun oluruz

Merhaba arkadaşlar ,
44 yaşında geç evlenmiş ve çocuk konusunda yaklaşık 6 yıldır kocamla boğuştuktan sonra son 1 yıldır kabul ettirmiş bir bayanım. 1 yıldır denedik (yumurta çatlatma, aşılama yöntemleri de dahil) olmadı tüp bebeğe karar verdik. Doktorlar şansımın en fazla %5 ile 20 arasında olduğunu söylüyorlar.Alman hastanesi da dahil bütün hastaneleri araştırdım.Karar verme aşamasındayım.ASM bana yakın ve iyi bir hastane gibi görünüyor.Sanırım bende temmuzun ilk haftaları gibi başlayacağım. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa yorumlarını öğrenmek isterim. Herkese bol şans.:hooray:

Anadolu Sağlık Merkezi'ne Facebook ve Twitter'dan da ulaşabilirsiniz.

Facebook: facebook.com/AnadoluSaglikMerkezi

Twitter: twitter.com/#!/anadolusaglik

Back
X