• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal siklusla transfer olanlar, süreci anlatır mısınız 🙏

Sonuç pozitif olur inşallahhh
Kişiye göre de değişen durumlar var ama anladığım kadarıyla
Kiminin tamamen doğal kiminde ilaç desteği var
Benim de doğal ve yumurta toplama işleminden sonra hiç ilaç kullanmadım😊😊

Yasa masallahhhh hayırlı olsunn. Sonuç pozitif olur inşallah. Stressiz rahat geçer inşallah
İnaşşallah çok heyecanlıydı. O aksar heyecanlanmışım ki girmeden 2 litre su içtim sıkışıklık için, ama hissetmedim bile🤣

Merhabalar, bende şişlide tedavi görüyorum ve bu ay doğal siklusda inşallah transferim olacak. Benim başka merkezde olumsuz sonuçlanan tüp bebeklerim olduğu için burda ilk önce embriyoya genetik yapıldı ve banada histeroskopi yapıldı rahime çizikler atıldı. 5 gün letu kullandım şimdi 3 veya 4 günde bir sürekli kontrole gidiyorum hatta bugün tekrar gideceğim. En son yumurta 14mm rahim kalınlığı 10mm idi bakalım bugün nasıl sonuç çıkacak. Ben rahim kalınlığından dolayı biraz endişe ediyorum sizlerin transfer aşamasında rahim kalınlığınız kaçtı acaba birde transferden sonra ne kadar yatırıyorlar bilgi verirseniz sevinirim ☺️

Merhabalar, bende şişlide tedavi görüyorum ve bu ay doğal siklusda inşallah transferim olacak. Benim başka merkezde olumsuz sonuçlanan tüp bebeklerim olduğu için burda ilk önce embriyoya genetik yapıldı ve banada histeroskopi yapıldı rahime çizikler atıldı. 5 gün letu kullandım şimdi 3 veya 4 günde bir sürekli kontrole gidiyorum hatta bugün tekrar gideceğim. En son yumurta 14mm rahim kalınlığı 10mm idi bakalım bugün nasıl sonuç çıkacak. Ben rahim kalınlığından dolayı biraz endişe ediyorum sizlerin transfer aşamasında rahim kalınlığınız kaçtı acaba birde transferden sonra ne kadar yatırıyorlar bilgi verirseniz sevinirim ☺️
Merhaba cumartesi şişlide transfer hazırlığım başlayacak. Süreç sizin için nasıl devam etti. Bana anlatma şansınız var mıdır

Merhaba cumartesi şişlide transfer hazırlığım başlayacak. Süreç sizin için nasıl devam etti. Bana anlatma şansınız var mıdır
Merhaba, benim bugün transferim oldu. En son kontrole 14 kasımda gittim rahim kalınlığı 11, yumurtada 16 mm olmuştu aynı gün akşam çatlatma iğnemi yaptım. 4 gün boyuncada kullanmam için monodoks ve prednol verdiler onları kullandım. Bugün transfer saatinden 2 saat önce orada olmamı ve kan vermemi söylediler progesteron baktılar saat 14.30 gibi de transfer oldu odaya alınıp yarım saat kalkmadan uzandım sonrasında taburcu edildim.

Merhaba, benim bugün transferim oldu. En son kontrole 14 kasımda gittim rahim kalınlığı 11, yumurtada 16 mm olmuştu aynı gün akşam çatlatma iğnemi yaptım. 4 gün boyuncada kullanmam için monodoks ve prednol verdiler onları kullandım. Bugün transfer saatinden 2 saat önce orada olmamı ve kan vermemi söylediler progesteron baktılar saat 14.30 gibi de transfer oldu odaya alınıp yarım saat kalkmadan uzandım sonrasında taburcu edildim.
Sıkışık kalmak çok sorun oldu mu size ? Yani böyle çatlayacak konuma gelmiş miydiniz ? Bu arada bebeğiniz inşllah sağlıkla hayırla tutsun. En güzel sonuçları tez zamanda duyun inşallah 🌸

Sıkışık kalmak çok sorun oldu mu size ? Yani böyle çatlayacak konuma gelmiş miydiniz ? Bu arada bebeğiniz inşllah sağlıkla hayırla tutsun. En güzel sonuçları tez zamanda duyun inşallah 🌸
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah🙏 öyle bahsettiğiniz gibi aşırı sıkıştırmıyorlar zaten transfer öncesinde sıkışıklık durumunuza bakıyorlar hatta ben fazla sıkıştığım için bana 1 bardak kadar idrarımı yapıp dökmemi söylediler öyle olunca baya rahatladım. Transfer sonrası yarım saat kaldırmıyorlar çok sıkışık olursanız altınıza sürgü veriyorlar ama ben ona da gerek duymadım 1 saate kadar rahat yattım sonra kalkınca lavaboya gidip taburcu oldum zaten

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah🙏 öyle bahsettiğiniz gibi aşırı sıkıştırmıyorlar zaten transfer öncesinde sıkışıklık durumunuza bakıyorlar hatta ben fazla sıkıştığım için bana 1 bardak kadar idrarımı yapıp dökmemi söylediler öyle olunca baya rahatladım. Transfer sonrası yarım saat kaldırmıyorlar çok sıkışık olursanız altınıza sürgü veriyorlar ama ben ona da gerek duymadım 1 saate kadar rahat yattım sonra kalkınca lavaboya gidip taburcu oldum zaten
Çok çok teşekkür ederim 💕

Merhaba ben de doğal siklus ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Rahim kalınlığı kontrol edilmişti. Transfer gününden 10 gün kadar önce bir kontrol olmuştu sanırım onu tam net hatırlamıyorum. Transferden bir gün önce 20.30 gibi çatlatma iğnesi vurdum ve ertesi gün sabah transfer oldum. Aslında kolay bir süreçti. Umarım sizinkide kolaylıkla geçer 🥰♥️
merhaba bende ilk transferin yapay siklustu iğneler fitiller kullandım ancak negatirf sonuç aldım. şimdi doktorum doğal siklus deneyeceğiz dedi. sadece vitamin verdi. sizin sonucunuz ne oldu peki

Bugün transfer oldum😊 beklemedeyim. Dün don tahlili vermiştim. Sonrasında da ilaç kullanmayacağım dedi. Bakalım😊
merhaba benimde 2. transferim olacak ve doğal siklus yapacağım bu sefer dedi doktorum. transferi adetinizin kaçıncı günü oldunuz?

merhaba bende ilk transferin yapay siklustu iğneler fitiller kullandım ancak negatirf sonuç aldım. şimdi doktorum doğal siklus deneyeceğiz dedi. sadece vitamin verdi. sizin sonucunuz ne oldu peki
Merhaba. Ben sadece çatlatma iğnesi yaptım. Çok şükür pozitif oldu

Ben de tam doğal siklus deneyimledim, adetin 2. günü gittim 17 gün sonra yani adetin 19. günü transfer yapıldı,

Hiç ilaç kullanmadım, ilk 10 gün 2 günde bir gittim kontrole her gittiğimde kan ve ultrason bakıldı, son 7 gün ise her gün gittim her gittiğimde kan ve ultrason bakıldı yine,
yani yumurtaların doğal şekilde büyümesi çatlaması ve hormonlarında yumurtalarla eş zamanlı artışı takip edildi, yumurtlar çatlayıp hormonlar düşüşe geçtikten 2 ya da 3 gün sonrasına da transfer planlandı.
Tam doğal siklus biraz daha zor ilerliyor yorucu oluyor evet ama doktorum doğal siklusun yapaya göre şansı bir miktar arttırdığını söylemişti. Ne şekilde olursa olsun moralinizi yüksek tutun, her şeyden önemlisi moral bu süreçte.

çok sevindim maşaallah:KK200: transferi adetinizin kaçıncı günü oldunuz. birde ilk transferiniz miydi
son adet tarihim 4 ya da 5 ocaktı sanırım. Transferi de ya 22 sinde ya 23 ünde oldum ama karıştırıyorum tarihleri inanın. İlk transferimdi. Ben hep tutmaz diye düşündüğüm için öyle laf olsun diye gittim hep hiç dikkat etmedim bişeye 🥲 inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız♥️

merhaba benimde 2. transferim olacak ve doğal siklus yapacağım bu sefer dedi doktorum. transferi adetinizin kaçıncı günü oldunuz?
Yumurtlama gününe göre değişiyor. Doktorun bu süreçte doğru günü bulacak ultrason takibi ile. Ben 17 ekimde son reglimi oldum, 9 kasımda transfer olmustu

Yumurtlama gününe göre değişiyor. Doktorun bu süreçte doğru günü bulacak ultrason takibi ile. Ben 17 ekimde son reglimi oldum, 9 kasımda transfer olmustu
yani adetinizin kaçıncı günü oldu transfer ve sonucunuz nedir :KK200:

Back
X