A101 7 NİSAN BEBİS ARAC GERECLERIGERECLERI

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Kizlar gördum hemen paylasmak istedim, fiyatlari da cok uygun..
Almalı mıyız almamalı mıyız yada
Sizce pahalı marka ürünler mi kalitelidir?

Eklentiler

• PicsArt_04-04-02.28.05.webp
    PicsArt_04-04-02.28.05.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 192
Bence maşrapa küvet kovayı alın. Dışarıya göre çok uygun.

Üni baby şampuan da dışarıya göre uygun onuda alın. Ama ben kıyafet vs almazdım.pamuk değil onlar polyesterdir oda zararlı.

:KK24: cok begendim bende kuvet takimini almayi istiyorum sabahtan kapisina dayanmak lazim yoksa talan ediyolar burda biseycik kalmiyor

Çorapların aynısını almıştım daha geçen. Onlarda güzel alın derim. Cam biberon,biberon yıkamak için fırça falan da var onlarıda alın isterseniz.lazım olur güzelmişte.

Baby jem e göre banyo takimi benimde hosuma gitti yorgan ve yastikta dusunuyorum ne yapsam diye ?

7 nisan da sabah uyanip kapiya dayanalimo z aman :KK45:

Baby jem e göre banyo takimi benimde hosuma gitti yorgan ve yastikta dusunuyorum ne yapsam diye ?

7 nisan da sabah uyanip kapiya dayanalimo z aman :KK45:
Yastık yorganı e bebekten falan almanızı öneririm. Bunlar yüzde yüz pamuk değil.polyester de terletir hemde zararlı. Siz bilirsiniz.

Yastık yorganı e bebekten falan almanızı öneririm. Bunlar yüzde yüz pamuk değil.polyester de terletir hemde zararlı. Siz bilirsiniz.

Baska nerelerden ne alinmali sence yardimci olursan sevinirim :)

Baska nerelerden ne alinmali sence yardimci olursan sevinirim :)
Sorun olursa cevaplıyım canım böyle bilemedim :-) mesela yorgan ben ayrıyetten almadım yün den yaptım kendim bura soğuk diye.sizinki yaz bebeği,ince pike vs alırsınız.
Mesela reflü yastığı diye geçiyor. Delikli ben ondan aldım çok rahat etti doğduğundan itibaren kullandım. Yan yatma yastığı da almıştım internetten görürsünüz. Bebek ilk zamanlar sağa yada sola dönüşümlü yatsın diye. Kusar vs ne olur ne olmaz diye. Onuda baya kullandım.
Sonraaaa aklıma gelenler bunlar :-)
Şampuanımız üni baby. E bebekte 5 li ördek sünger var küçük küçük onlar çok iyi.
Islak mendil ilk 2 ay almayın.
Bebek pamukları var. Bi saklama kabına kaynamış ılımış su koyardım ağzı kapaklı. Pamuk ve suyla silerdim.

Kıyafet olayını hiç abartmayın çok çabuk büyüyorlar.büyüdükçe alırsınız. Bide sürekli yıkanıp giydirildiğinden dön dolaş oluyor:)

Zıbın fazla almanızı öneririm. .
Derken fotoğrafınızı gördüm,oğlunuz mu yoksa :KK57: :KK45:

Sorun olursa cevaplıyım canım böyle bilemedim :-) mesela yorgan ben ayrıyetten almadım yün den yaptım kendim bura soğuk diye.sizinki yaz bebeği,ince pike vs alırsınız.
Mesela reflü yastığı diye geçiyor. Delikli ben ondan aldım çok rahat etti doğduğundan itibaren kullandım. Yan yatma yastığı da almıştım internetten görürsünüz. Bebek ilk zamanlar sağa yada sola dönüşümlü yatsın diye. Kusar vs ne olur ne olmaz diye. Onuda baya kullandım.
Sonraaaa aklıma gelenler bunlar :-)
Şampuanımız üni baby. E bebekte 5 li ördek sünger var küçük küçük onlar çok iyi.
Islak mendil ilk 2 ay almayın.
Bebek pamukları var. Bi saklama kabına kaynamış ılımış su koyardım ağzı kapaklı. Pamuk ve suyla silerdim.

Kıyafet olayını hiç abartmayın çok çabuk büyüyorlar.büyüdükçe alırsınız. Bide sürekli yıkanıp giydirildiğinden dön dolaş oluyor:)

Zıbın fazla almanızı öneririm. .
Derken fotoğrafınızı gördüm,oğlunuz mu yoksa :KK57: :KK45:

Yok o yeğenim , benim bebis daha yolda ablasi :) tesekkur ederim ayrica kafamda o ka cok sey var ki liste karisiyor bazen :)

Çorapların aynısını almıştım daha geçen. Onlarda güzel alın derim. Cam biberon,biberon yıkamak için fırça falan da var onlarıda alın isterseniz.lazım olur güzelmişte.
ONLAR kaçıncı aydan sonra lazım alıyor.yoksa alıp evde bulundurmak mı iyi oolurr

bebek arabası hakkında ne düşünüyorsunuz?
çift yönlü avantajı da var..ama kullanan va rmı

ONLAR kaçıncı aydan sonra lazım alıyor.yoksa alıp evde bulundurmak mı iyi oolurr
Eğer emen bir bebekse mama yemiyorsa sonraları lazım oluyor. Ama mama da içecekse cam biberon,biberonu yıkamak için fırça iyi olur diye dedim. Çünkü biberonun içi yıkanmıyor o fırça çok iyi onun için .

çift yönlü bebek arabası eğer avmleri geziosanız şart...

bence de çift yönlü en iyisi...a101 e gelen nasıl sizce kızlar...kullanna va rmı

Ben boyle seyler almaya basladim. .. Pati gibi corap ta kullanamasam da dursun kenarda rlbet kullanilacak :)

Eklentiler

• IMG_20160405_152211.webp
    IMG_20160405_152211.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar günaydin , beyaz mavi yesil renklerinden ben pembesini aldim cokta begendim :KK49::21:

Eklentiler

• IMG_20160407_091843.webp
    IMG_20160407_091843.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 50
Çok güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bebek arabalarına baktınız mı acaba

Çok güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bebek arabalarına baktınız mı acaba

Tesekkur ederiz :) yokbakmadim ama sanirim depo daydi cunkukuvetleri de ordan cikardilar... Johnson diye bir marka nin bebek arabalarina bakacagim uygun ve saglam diyorlar ama gormeden bilemiyorum tabi ki

Back
X