Yastık yorganı e bebekten falan almanızı öneririm. Bunlar yüzde yüz pamuk değil.polyester de terletir hemde zararlı. Siz bilirsiniz.Baby jem e göre banyo takimi benimde hosuma gitti yorgan ve yastikta dusunuyorum ne yapsam diye ?
7 nisan da sabah uyanip kapiya dayanalimo z aman
Yastık yorganı e bebekten falan almanızı öneririm. Bunlar yüzde yüz pamuk değil.polyester de terletir hemde zararlı. Siz bilirsiniz.
Sorun olursa cevaplıyım canım böyle bilemedimBaska nerelerden ne alinmali sence yardimci olursan sevinirim :)
Sorun olursa cevaplıyım canım böyle bilemedimmesela yorgan ben ayrıyetten almadım yün den yaptım kendim bura soğuk diye.sizinki yaz bebeği,ince pike vs alırsınız.
Mesela reflü yastığı diye geçiyor. Delikli ben ondan aldım çok rahat etti doğduğundan itibaren kullandım. Yan yatma yastığı da almıştım internetten görürsünüz. Bebek ilk zamanlar sağa yada sola dönüşümlü yatsın diye. Kusar vs ne olur ne olmaz diye. Onuda baya kullandım.
Sonraaaa aklıma gelenler bunlar
Şampuanımız üni baby. E bebekte 5 li ördek sünger var küçük küçük onlar çok iyi.
Islak mendil ilk 2 ay almayın.
Bebek pamukları var. Bi saklama kabına kaynamış ılımış su koyardım ağzı kapaklı. Pamuk ve suyla silerdim.
Kıyafet olayını hiç abartmayın çok çabuk büyüyorlar.büyüdükçe alırsınız. Bide sürekli yıkanıp giydirildiğinden dön dolaş oluyor:)
Zıbın fazla almanızı öneririm. .
Derken fotoğrafınızı gördüm,oğlunuz mu yoksa
Maaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) birşey olursa cevaplamaya hazırımYok o yeğenim , benim bebis daha yolda ablasi :) tesekkur ederim ayrica kafamda o ka cok sey var ki liste karisiyor bazen :)
ONLAR kaçıncı aydan sonra lazım alıyor.yoksa alıp evde bulundurmak mı iyi oolurrÇorapların aynısını almıştım daha geçen. Onlarda güzel alın derim. Cam biberon,biberon yıkamak için fırça falan da var onlarıda alın isterseniz.lazım olur güzelmişte.
Eğer emen bir bebekse mama yemiyorsa sonraları lazım oluyor. Ama mama da içecekse cam biberon,biberonu yıkamak için fırça iyi olur diye dedim. Çünkü biberonun içi yıkanmıyor o fırça çok iyi onun için .ONLAR kaçıncı aydan sonra lazım alıyor.yoksa alıp evde bulundurmak mı iyi oolurr
ONLAR kaçıncı aydan sonra lazım alıyor.yoksa alıp evde bulundurmak mı iyi oolurr
Çok güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bebek arabalarına baktınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?