• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a101 çalışanını şikayet etmelimiyim?

merhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum
Broşürde sadece 14 Ağustos yazıyor,bazı marketlerde bazı ürünler sadece 1 gün indirimli olur,siz 14 Ağustos'da mı gittiniz yoksa 15 Ağustos'da mı eğer indirim 1 günlük size ve siz sonraki gün gittiyseniz o ürünün indirimi bitmiş olabilir.

bende geçen esse mağazasından bir adet küçük çerçeve bir adet büyük çerçeve aldım
büyük olan çerçeve 6.95 kuruş ama küçük olanın markotu yok ama bende illa alıcam beğendim ve takım olsunlar dedim
güya aradı taradı fiyat 14tl çıktı dedim nasıl olur büyük 6.95 küçük 14 tl saçmalık bence ama illa böyle deyip duruyor adam
bende aldım ama çok sinirlendim
madem markodu yok ne diye koyuyun mağazaya dimi ama

bende geçen esse mağazasından bir adet küçük çerçeve bir adet büyük çerçeve aldım
büyük olan çerçeve 6.95 kuruş ama küçük olanın markotu yok ama bende illa alıcam beğendim ve takım olsunlar dedim
güya aradı taradı fiyat 14tl çıktı dedim nasıl olur büyük 6.95 küçük 14 tl saçmalık bence ama illa böyle deyip duruyor adam
bende aldım ama çok sinirlendim
madem markodu yok ne diye koyuyun mağazaya dimi ama
Ayy kusura bakmayın alakasız bir alıntı olcak ama markoda çok güldüm. Konuyu okurken komik geldi birden okunuşu. Sanki birinin burnunu tıkayıp okutmuş gibi:-)

Broşürde sadece 14 Ağustos yazıyor,bazı marketlerde bazı ürünler sadece 1 gün indirimli olur,siz 14 Ağustos'da mı gittiniz yoksa 15 Ağustos'da mı eğer indirim 1 günlük size ve siz sonraki gün gittiyseniz o ürünün indirimi bitmiş olabilir.
Hanfendi her zaman alışveriş yapıyorm ben burdan bu ürünler sadece o zaman gelip hemen tükenmiyor ki 3haftaki üründe satılmıyorsa kalıyor .kaldı ki o gün tam gününde gitti siz hic a101 de normalde terlik nevresim görüyormusunuz.

Hanfendi her zaman alışveriş yapıyorm ben burdan bu ürünler sadece o zaman gelip hemen tükenmiyor ki 3haftaki üründe satılmıyorsa kalıyor .kaldı ki o gün tam gününde gitti siz hic a101 de normalde terlik nevresim görüyormusunuz.

Bugün a101 e gidip konuyu sordum.
Kasiyer bana ürünler bitene kadar aynı fiyatın geçerli olduğunu, 16. 95 tl olamayacağını söyledi.

İyide bana neden çıkışıyorsunuz ki ben marketi savunmadım zaten:KK64:,bazı marketlerde bazı ürünler sadece bir gün indirim oluyor dedim orada da böyle birşey var mı diye sordum,a101 denilen marketten alışveriş yapmadım şimdiye kadar.

Çalışanın tavrı hoş değil ne olursa olsun. Ama sorun belki sistemlerine fiyatın yanlış girilmesi vs. gibi teknik bir sebepten kaynaklanıyordur.

Olaya dini açıdan yaklaşmışsınız diye söylüyorum, insanların niyetleri hakkında emin olmadan kötü zanda bulunmak ne kadar doğru?

ben böyle konularda sizin kadar sakin kalamazdım heralde orda kızı iyice br paylar ağzının payını verirdim. yetkiliyide çağırttırırdım

İyide bana neden çıkışıyorsunuz ki ben marketi savunmadım zaten:KK64:,bazı marketlerde bazı ürünler sadece bir gün indirim oluyor dedim orada da böyle birşey var mı diye sordum,a101 denilen marketten alışveriş yapmadım şimdiye kadar.

asla size çıkışmadım yanlıs anladınız:) yok öyle bir şey mümkün değil. zaten bir kaç kez giderseniz marketin mantığını anlarsınız.

Çalışanın tavrı hoş değil ne olursa olsun. Ama sorun belki sistemlerine fiyatın yanlış girilmesi vs. gibi teknik bir sebepten kaynaklanıyordur.

iyi ama broşür hep doğru olmuyor gibi bir açıklamaya ne demeli?

Olaya dini açıdan yaklaşmışsınız diye söylüyorum, insanların niyetleri hakkında emin olmadan kötü zanda bulunmak ne kadar doğru?

ben niyetinden emin olsaydım zaten buraya yazmazdım bunu..
ben böyle konularda sizin kadar sakin kalamazdım heralde orda kızı iyice br paylar ağzının payını verirdim. yetkiliyide çağırttırırdım

çağırdım zaten fakat yetkili orda yokmuş güyaa

ürünün fiyatı yazmıyordu
ama ben aktüelde 9,95 olduğunu gördüm
fakat kasada 16,95 istedi
aynı ürünün diğer a101 deki fiyatını sordum aslında ama bence şikayet etmelisiniz zaten şirket yetkilileri siz şikayet ettikten sonra gerekli incelemeyi yapacaktır. Hemen işten atacaklarını sanmıyorum

asla size çıkışmadım yanlıs anladınız:) yok öyle bir şey mümkün değil. zaten bir kaç kez giderseniz marketin mantığını anlarsınız.

ben niyetinden emin olsaydım zaten buraya yazmazdım bunu..

çağırdım zaten fakat yetkili orda yokmuş güyaa
Şikayet var diye site var oraya şikayet edin canım.

Gerçek fiyatı 16 olsa sana 10 liradan veremez kasadan açık çıkar, cebinden ödemesi gerekir. O ne öyle 101'de pazarlıkla indirim varmış gibi. Şikayet etmelisin.

merhaba arkadaşlar bu hafta a101 den plaj için bir terlik aldım hem kendime hem eşime
terlikler 9.95 ti fakat kasadaki hanım bana 16.95 olduğunu söyledi
ben tabi çok şaşırdım aktüel de öyle yazmıyor falan dedim
kadın da yok belli zamanlar indirim var gibi gösteriyormuş ta aslında olmuyormuş gibi gayet saçma bir açıklama yaptı.Ve illa benden nakit para istedi barkodu sistemde yokmuş
bende epey sinirlendim mağaza müdürünü istedim oda güya yokmuş orada
Ben baya zorluk çıkarınca kızda tamam o zaman size 9.95 olsun ama bundan önceki 3 muşteriye 16.95 e verdik dedi yüzsüzce
Şimdi sorum şu ki sizce ben bu kızı arayıp a101 e şikayet etmelimiyim?
sonuçta haksızlık yapıyor ve helal olmayan parayı cebine indiriyor.
Biliyorsunuz ki dinimizde haksızlığa susmak çok günah..
ama bir yandan da kızı işinden edip vebal alırmıyım diyorum

Back
X