A101 hakkında?

Valla temizlige gitmek bile daha iyi. Gunluk 120-130 tl.

Bir tanidigim vardi. Kadin haftanin 5 gunu doluydu. Hergun baska eve gidiyordu.

Oyle cok birikim yapti ki. Once bilezikler aldi. Birkac sene sonra satip ev aldi.
Aslında daha mantıklı en azından sabah akşam giriş çıkış saati belli.

Valla temizlige gitmek bile daha iyi. Gunluk 120-130 tl.

Bir tanidigim vardi. Kadin haftanin 5 gunu doluydu. Hergun baska eve gidiyordu.

Oyle cok birikim yapti ki. Once bilezikler aldi. Birkac sene sonra satip ev aldi.
Katılıyorum ben 150 lira veriyorum günlük hemde yol masrafı yemek masrafı filan hep bende . Kadın bir ayda 3 bin lira para kazanıyor. Ama pazar günleri dışında bütün günleri dolu.

Marketçilik zor da evli kadın olunca ne değişiyor

Evli ve bebekli olarak günde 10 saatten fazla çalıştım

Ayakta değildi işim ama özel sektörün standart çalışma süresi bu zaten

Bir an konuyu kendimi açmış gibi hissettim, bende bundan 1 ay önce a101'e başvurdum sözleşmeler yapıldı fakat dönüş olmadı tekrar aradım hani neden dönüş olmadı diye Yıl başından sonrayı bekliyorlar dediler onu da neden bekliyorlar anlamadım ama bekliyorum Yani eğer iş yoksa gene kurumsal olarak a101'i tercih etmenin etmek en mantıklısı En azından maaş sıkıntın olmaz Ben de lisans mezunuyum ama başka iş bulamadığım için mecburen a101'e başvurdum alındım ama bekliyorum .Hayatımda hiç böyle saçma bir işyeri görmedim. Eğer almayacaksınız belirtin Biz de başka yere baş vuralım Ben başvurdum Bir aydır bekliyorum arasınlar diye neymiş Yılbaşından sonra neden Yılbaşından sonra alıyorlar onu da bilmiyorum ama seninle şu an aynı durumdayız

Bu arada malum kuruluş dediğinizde, ben anlayamadım yani A101 neye bağlı fetö terör örgütüne mi bağlı yani eğer öyle bir şey varsa hani hiç başlamamak en mantıklısı Ben niye gidip öyle bir yerde çalışayım ki Hani bunu kendime yakıştırmam . Daha önce hiç duymadım.
Kulaktan duyma bir bilgi mi yoksa Hani belgesi ile ispatlanmış bir şey mi?

Evet haklısınız gerci marketlerde pek değişiklik olmuyor genelde 8 saat diyorlar ama o 10 11 12 saati buluyor kasayı kapat falan derken.evli bir insan ıcin uygun mu ki ne yapayım mecbur kaldim artık.

Bi deneyin eğer acil işe ihtiyacınız varsa , yine başka işlere bakmaya devam edersiniz siz bilirsiniz

Arkadasim kac o 8 saat asla 8 saat olmaz. birgün full derler en az 3 gun full cekersin. Bide envanter yani sayim var ona hic girmiyorum. 3 ayda belimde duzlesme cikti. 10 gun agri kesici ignelerle kipirdayamadan yattim

Uzak durun lfen o marketten..insan muamelesi yapmıyorlar..bikaç akrabam çalıştı,kızların paraya ihtiyacı vardı.max çalışan 2 ay dayanabildi..12 saatten aşağı çalıştırmamışlar..ilk aylar deneme falan bahanesiyle..daha fazla yazamıycam ama uzak durun derim..çok rezil bi yer orası

Back
X