AA Blastosist sahibi olup da negatif sonuc alanlar?

Elansome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
37
0
36
İngiltere
Merhaba Arkadaslar
Benim Kasim 2011 de 4 AA kalite blastosistim oldu, 2 sini denedim diger 2'sini dondurduk. Negatif sonuc aldim yani cok iyi kalitede embriyolar olmasina ragmen. Simdi umidim dondurulmuslarda. Benimle ayni tecrubeyi yasayan arkadaslarla konusmak istedim.

benimde 2007 de 3 blast embriyo transferim oldu dr kesin gözüyle bakıyodu tutmadı malasef 2010 aralıkta yine blastla hamile kaldım..kısmet işi bu inşllh dondurulmuşlardandır gelecek bebeğin.

Benim de 2 tane AA blast transferim oldu..Biri tuttu...O da 11. haftada düşük oldu( Sonra kendiliğinden geldi meleğim:))) Herşeyde bi hayır vardır....Senin kide nazlı olacak belli...

Selam canim aynisini bende yasadim iki defa tüp bebek yaptik ilkinde bilmiyordum neyin ne oldugunu ama ikinci tüp bebekte 4 tana blastosistim embiryo olusdu kasim 2011de transfer yapildi hatta biz Almanyada yasiyoruz burda üc tane hakkim var oyüzden üc embiryo transfer edilsin istedik ama doktor kesinlikle karsi cikti ücüde tutacak diye zar zor ikna etti üc tane ölü bebkmi istiyorsunuz zor tasirsin dedi ikisini transfer ettiler diger ikisinide dondurdular sonuc negativ oldu simdide Histereskopi yapicam doktorum tabi gerek yok rahim cok iyi görünüyor diyor ama ben neden hersey cok iyiyde tutmuyor anlamiyorum o yüzden icim rahat olsun diye histereskopi yapicam sonrada Allahin izniylen sorun cikmazsa 2tana blast Bebislerimi tarnsfer yapilacak subatta

benim de eylül 2011 de negatif oldu , aynen blastosist idi , kismet artik diyorum...

Dondurulmuslari denemeden once kan pihtilasmasi var mi onun testini yaptiracagim galiba. Rahim kar bebekleri icin hazirlanirken rahim filmi cekilir mi bilmiyorum ama daha once tuplerime baktirmistim sadece rahim filmim yok belki o da iyi bir fikir olabilir. Yurtidisinda oldugumdan gidip gelmek zor oluyor hepsi birden yapilsa. Yani bana verilen bilgiye gore sunlar negatif sonuc veriyor:

Gebeliğin oluşmama durumundan
1. Embryo Kalitesi
2. Embryo genetiği
3. Endometrial Faktörler
4. Laboratuar kalitesi
5. Transfer islemi
6. Transfer sonrası geçirdiginiz dönem
7. Otoimmun faktörler
8. Ve tabiki bilinmeyen şans faktörü

Doktor rahminde suphelenecek birseye rastlamadin diyorsa da butun tetkikleri yaptirmak lazim. Bu sefer transferden sonra aspirin de kullanmak istiyorum bakalim doktoruma sorayim ne diyecek.
Ben Mart gibi dusunuyorum astrolojik acidan da guzel bir zaman. Allah herkese esref vaktinde hayirlisiyla cocuk sahibi olmayi nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…