- Konu Sahibi leylosvemecnun
Seni sakin şekilde uyarabilirdi ama o da üzüntüden dini konuda daha hassas olduğunu düşünerek sana biraz fazla tepki vermiş olabilir... ( he bu Gazze olaylarında dinle ilgili olan değil direkt insan olan hassas bu dönemde de gördük) Sen de burada o kadını linçlet. Vicdanını rahatlat kendine destek ara hı aynen öğle aranda hangi aralıkta arıyacaksın değil mi? Yapmazsan yapma boykot ama bu konuyu da iyi niyetli bulmadım
Boykotlar bal gibi de işe yarıyor. Bu kadar işe yaradığını tahmin bile edemezdim ama inanılmaz yarıyor. Malı seven yahudiler kuduruyor. İsrail ekonomi bakanı açıklama yaptı. Starbucksdaki çalışanlar kendileri söylüyor satışların düştüğünü. Trendyola boykot yapılacaktı boykotu duyar duymaz 10Milyondolar bağışladı az mı? Atılan tvitler sayesinde paylaştı. Belediyeler boykot yapmaya başladı.
Deli gibi israil malları indirime giriyor niye köpek gibi korkuyorlar.
Boykor işe yarıyor. Mig .. Car.. Mc açıklama yaptılar niye niyee
Boykotlar bal gibi de işe yarıyor. Bu kadar işe yaradığını tahmin bile edemezdim ama inanılmaz yarıyor. Malı seven yahudiler kuduruyor. İsrail ekonomi bakanı açıklama yaptı. Starbucksdaki çalışanlar kendileri söylüyor satışların düştüğünü. Trendyola boykot yapılacaktı boykotu duyar duymaz 10Milyondolar bağışladı az mı? Atılan tvitler sayesinde paylaştı. Belediyeler boykot yapmaya başladı.
Deli gibi israil malları indirime giriyor niye köpek gibi korkuyorlar.
Boykor işe yarıyor. Mig .. Car.. Mc açıklama yaptılar niye niyee