• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane mi? O nasıl kelime ya olacak iş değil. Ne kadar saygısız bir insansınız! Sizin benim boykot yapmayanlara karışıp karışmamam konusunda bana müdahale etmeye cevap vermeye hakkınız yok! 🤷🏻‍♀️

Umarım şimdi kendinizi görebilmişsinizdir
Sanane der geçerim demişim. Sanane deyin dememişim umarım siz okuduğunuz cümleleri anlayabiliyorsunuzdur. Orasını burasını kırpıp oraya buraya çekiştirince istediğiniz yere varmış olmuyorsunuz çünkü. Çirkinliğe aynı çirkinlikle yanıt verilirse bir fark oluşmaz diyorum temelde ama siz anlamıyorsunuz. Bildiğinizi yapın o halde toplum şuradan şuraya gidemiyor zaten. Ben düşünce yapınızı sadece kendinizi haklı çıkarmak üzere cevaplardan oluşturduğunuzu düşünüyorum.

Eğer bu insanlar boykot edin deyip dışarıda gördükleri jer insana müslümanlığına laf edercesine bakıp, eleştirip laf ederse ben de böyle söylerim. Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Yarası olan gocunur.
Ama şikayet etmiş olduğunuz şeyi yapmış olmaz mısınız? Burayı oturtamıyorum. Aynısı oluyor. Bir farkı yok ki o zaman.

Hayır eğer kola içmeme karışılacaksa, karışanlar bari boykot işini tamamen doğru yapsınlar ki karışmaya değer bir fikirleri olsun, mesajlardaki ana konu bu. Herkes farklı cümlelerle ifade etmiş ama kimse diğerine iPhone alma demiyor aslında, madem boykot edeceksin o zaman boykotunu tamamen düzgün yap sonra konuş diyorlar iyi diyorlar. Yani gerçekte kimse boykotçulara iPhone alma demiyor. Boykot ettikleri marka gibi yabancı üretimi tonlarca marka var kullandığımız. Diğer her şeyi kullanıp bir içeceği içene saldırınca iş yarım kalıyor, ortada bir çelişki var. Yoksa kullandılar iPhone kime ne. Herkes kendince çelişkiyi anlatmış
Aynen öyle. Anlatmak istediğimi uzun ve açıklayıcı bir biçimde anlatmışsınız. Yapılan terbiyesizlik. Olabildiğince dikkat ediyoruz ama bir başkasının da hayatına karışıp laf etmiyoruz. Ama gelip ben birşey alırken buradaki gibi saygısızca eleştiri olursa ben de aynı dilden cevap veririm.

Sanane der geçerim demişim. Sanane deyin dememişim umarım siz okuduğunuz cümleleri anlayabiliyorsunuzdur. Orasını burasını kırpıp oraya buraya çekiştirince istediğiniz yere varmış olmuyorsunuz çünkü. Çirkinliğe aynı çirkinlikle yanıt verilirse bir fark oluşmaz diyorum temelde ama siz anlamıyorsunuz. Bildiğinizi yapın o halde toplum şuradan şuraya gidemiyor zaten. Ben düşünce yapınızı sadece kendinizi haklı çıkarmak üzere cevaplardan oluşturduğunuzu düşünüyorum.
Ben hala akıllı ve saygılı görünmeye çalışırken kendinizi saçma bir duruma soktuğunuzu düşünüyorum iyi geceler 😄

Ama şikayet etmiş olduğunuz şeyi yapmış olmaz mısınız? Burayı oturtamıyorum. Aynısı oluyor. Bir farkı yok ki o zaman.
Anlamadığınız birşey var, bakın israil sadece bu sene yapmıyor bu zulmü, senelerdir yapıyor. Biri bana aldığım içecek için böyle müslümanlığıma laf edecek ben de haklısınız dikkat edeyim mi diyeceğim? İnsanların ne giydiği ne yiyip içtiği ne aldığı sizi ilgilendirmez, bu kadar laf etmeden önce ilk önce dönüp bir kendinize bakın, elinizde iphone var son model, başınız da deseniz vakko, ayağınızda adidas sizin benden ne farkınız var? Önceden almiş olabilirsiniz ama israilin geçmişte de zulüm yaptığı gerçeğini değiştitmiyor.

yönetime şikayet edebilirsiniz saçmalayanları
yeter yani artık ne filistinmiş arkadaş
deprem zamanı bizim yanımızda filistini gördük mü hiç hatırlamıyorum
eğer deprem zamanı filistin bize yardım ekibi yolladıysa haber kaynağı ile beraber birisi yazsın lütfen
ama israilin yardım ekibi yolladığını hatırlıyorum
ben benim ülkemi hangi ülke sayar hangi ülke adam yerine koyar
hangi ülke yardımcı olur ona bakarım
bizi hangi ülke halkı severse bende onları severim
geri kalanda umurumda olmaz
filistinden ne dostluk gördükte yardımcı olacakmışız ?
hiç gerek yok
israilin bize doğrudan ne zararı var da mallarını boykot edecekmişiz ?
bir gün bizim ülkemize zararı olursa o zaman düşünürüz
ama şu an hiiiç umurumda olmayan filistin için üzülemem
Gelde anlat Filistin Filistin tutturmuşlar. Bu arada Filistin bize dost değil fakat İsrail'in de Türkiye yi sevdiğini sanmıyorum.

Yok biz saygısızlık yapana, saygısızlık olur diye hiçbir şey demeyelim durdurmayalım, yaptıkları hatayı sorunu çelişkiyi söylemeyelim öyle bakalım onlara, onlar da elini kolunu sallayıp herkese karışsınlar

Benzer bir yazıyı Filistin-İsrail tartışması çıkan bir profilde de yazdım, kimse kendisini başkasına açıklamak zorunda değildir, deprem oldu hepimiz üzüldük ama herkes kim ne kadar duyarlı takibine başladı topiklerde ayrı profillerde ayrı tartışma çıktı, Gazze’de katliam yaşanıyor yine aynı şekilde, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır herkes aynı şekilde yoğurt yemiyor diye duyarlı-duyarsız diye yaftalanamaz.

Neyse hanımlar bu topikte tartışmanın sonu gelmeyecek o yüzden kapatmak en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X