Aa oraya ne oldu ? Bitmek bilmeyen ahiret soruları..

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.205
7.020
398
Hanımlar merhaba iyi akşamlar..4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var maşallah öyle güzel bir bebek ki bir bakanı bir daha baktıracak masmavi boncuk gözleri var.Rabbim nazar olmasın diye kızıma nazarlık hediye etmiş sanki kaşının hemen üzerinde hemanjiom denen kılcal damar toplanması var.1 aylıkken ortaya çıktı git gide büyüyor şu an mercimek tanesi kadar yolda sokakta hastanede ya da bir tanıdıkla karşılaşınca maşallah bile demeden sorulan tek bir soru var "alnına ne oldu/ alnındaki ne düştü mü ?" Hele ki şu sıralar o kadar çok soran oldu ki. "Hamileyken ne yedin gizli gizli de alnına sürdün böyle oldu" soruları.Sanki benim suçum var da.Sormayan olursa acayibime gidiyor artık. Kızıma ne kadar çok yakıştırsak da çocukluk çağında arkadaşları dalga geçip üzer mi diye endişe etmeye başladık(bilirsiniz çocuklar acımasız olur) çünkü büyümeye devam ediyor.Nihayetinde kaybolacak ama ne zaman kaybolacak belli değil.Doktorumuz 11 yaşa kadar kaybolma ihtimali var ama isterseniz 1 yaşını geçince aldırırsınız bir zararı yok aldırmanızın ya da kalmasının karar sizin dedi.Eşimle kararsız kaldık anne baba yüreği kıyamıyoruz hangisi onun için doğru olur bilemedik.Daha önce kepçe kulak konusunda post açılmıştı ben olsam ameliyat ettiririm demiştim ama insanın kendi başına benzer şey gelince öyle hariçten gazel okunmuyormuş..Yorumlarınız nelerdir ? Not: Büyük dedesi sakar eşek diye seviyor uyarıyoruz hala sakar eşek diyor.Sakar bizde izi,beni olana derler bildiğimiz manada sakar değil.

Son düzenleme:
Hemanjiom dediginiz sey damar beni mi? Simdiden bilemezsiniz. Doktor yok olabilir de demis, olmayabilir de. Eger gercekten rahatsiz edecek bir boyitta ise o zaman duruma bakarsiniz. Gule gule buyutun bebeginizi.

Benim oğlumun da boynunda ve bacağında var ve büyüdükçe silikleşiyor ama yine de belli ve istinasız herkes oraya bakıp soruyor ilk alıştım ben..

Endise ve merak. Sizi bunaltiyor olabilir haklisiniz ama ben kotu niyet gormedim. Her gün yeni insanlarla mi tanisiyorsunuz ki?

Buyukbabayi tekrar uyarin. Bebege esek denmez. Sevgi sözcügü olarak diyorsa siz de ona esek diyin.

Korkmayin o hemanjiomlar kayboluyor 11 yasina kadar kalacagini zannetmiyorum. Benim oglumunda bileginde vardi goruntusu ve yeri guzeldi yakismisti hic kaybolmasin istedik ama 3 yaslarindayken tamamen kayboldu. Sizinkinin yuzunde olmasi sizi endiselendiriyor hak veriyorum ama uzun surmez silinip gider..

Bir tanıdığın kızındada vardı kaşının hemen altında uzun süredir görüşmediğimizden geçti mi bilmiyorum biz görünce aaa bu ne diye büyük tepkiler vermedik verenide görmedim etrafınızdakiler çok düşüncesizmiş... Mercimek tanesi kadar şeyi kafanıza takmayın benim gördüğüm bebekteki nohuttan büyüktü...

Sakar eşek in mevzuyla ilgisi nedir tam olarak?
Allah bağışlasın insanlar sorar her şeyi sorarlar hadleriymiş gibi insanlara göre hareket etmeyin!
Scar ingilizce yara izi demek (bkz ; scar face filmi) ama nerelerden teee Anadolu'ya nasıl gelmiş de sakar olmuş,ben de şaşirdim
Konu sahibi, hiç iliskeyin. Belki de çocuğunuz çok sevecek ,kendine yakıştıracak. Benim de gözümün hizasında bir ben var ,hatta çocukken nokta gibiydi, ben büyüdükçe o da biraz büyüdü,şimdi kırık pirinç kadar.
Bana da 'aaaa bu ne? Aldirsana' falan diyenler var ama ben gerçekten çok beğeniyorum, "Julia Roberts aldırmış mi hen aldirayim?" Diyorum,göz alti benini
Aynı şekilde bir arkadaşımın dudağının üstünde beni vardı,topluigne kadar. Ergenligimizde o da hiç sevmezdi. Ama zamanla yüzüyle ozdeslesti o ben ve karakteristik bir hava kattı. Artık benine cidden bayılıyor.
O yüzden aldırmayın bence, çocuğunuza her fırsatta ne kadar eşsiz olduğunu hatırlatin. Kendisini severse gözü hiç bir kusurunu görmez bile

Normalde böyle şeyleri kusur olarak gören biri değilim öle anlaşılmasın .Hatta büyük yaşta olsa ona ayrı bir hava kattığını bile düşünürüm ki çok severim farklılıkları ama ilkokul çağındaki çocuklar çok acımasız oluyorlar .Çocuğunuzu ruhsal olarak yaralayabilirler .Aynı durum benim çocuğumda olsa iyi bir doktorda aldirirdim okula başlamadan önce .Eger kendiliğinden gecmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…