Aa oraya ne oldu ? Bitmek bilmeyen ahiret soruları..

Dedenin yaptığı hoş değil. Zorunuza gidiyorsa uyarın,ben olsam uyarırdım. Kızımda kafasında ve el bileğinin az yukarısında hemanjiom var. 11 yaşa girdi. Bize dr 7-8 yaş demişti ama geçmedi. Zamanla büyümesi durdu ve soluklaşıp sondü. Kızıma okul arkadaşları soruyor,bebekkende her gören sordu hiç rahatsız olmadım. Damar beni dedim geçtim. Şimdi kızıma soruyorum rahatsız değil diye herhangi operasyon yaptırmadık. Siz rahatsız oluyorsanız aldırın,insanlar meraktan uzun yıllar soracak çünki.

ben de sırf sormasınlar diye onu bıçak altına yatırmak istemiyorum ama ileride dalga geçerler mi diye de korkuyorum

Takmak değil aslında korumak,küçükken ben hasta büyüdüm tıkanırdım koşamazdım ilkokulda falan hep benimle dalga geçerlerdi aksayarak yürümediğim halde koşamadığım için aksak derlerdi çok ağlardım çocuklar fazla acımasız oluyorlar

ben de sırf sormasınlar diye onu bıçak altına yatırmak istemiyorum ama ileride dalga geçerler mi diye de korkuyorum
Kızımla hiç dalga geçen olmadı. Saçı kafasında olanı kapattı ama bileği,özellikle de yazın görünüyor. Sadece sorular.. Ozaman zamana bırakın,öyle bir şey yaşanırsa yaptırırsınız.

ya öyle mi dersiniz

Biz annenler alıngan olabiliyoruz ama takmamaya çalışın. İnsanlar bilerek yada sizi üzmek için sormuyorlar. Muhtemelen düştü , birşey geldi , elini attı falan diye düşünüp öylesine meraktan soruyordur ,ne olduğunu bilen zaten sormaz. Benim kızında kaşının kenarına patlamış mısır geldi yandı , kabuk oldu. Herkes sordu orasına ne oldu diye? İnsanlar soruyor, art niyet aramayın,en çok kendinizi üzersiniz.

çok teşekkür ederim naif cevabınız için ❤ nazar boncuğu diyorum hatta çok yakışıyor ama ah bu annelik içgüdüsü

demek ki ondan soruyorlar ne bileyin belki ben de görsem sorardım insan biraz hassas oluyor sanırım anne olunca

amin aynen öyle ne dertler var tek derdimiz bu olsun yeter kü

Hemanjiom hayatı bir organda bulunmuyorsa mesela göz gibi tedavi vs edilmek ıçin uğraşılmaz çünkü kendiliğinden geçer 1 yasa kadar büyür bazende büyümez ama 5 6 yaşına kadar yok olur belki daha erken belki biraz daha geç o zamana kadar kaybolmazsa ve risk oluşturmazsa zaten lazerle alınıyor
Ama önce siz bi karaciğer ve beyin ultrasonu cektirmeliydiniz bıngıldak kapanmadan çekiyorlar aslında

Endise ve merak. Sizi bunaltiyor olabilir haklisiniz ama ben kotu niyet gormedim. Her gün yeni insanlarla mi tanisiyorsunuz ki?

Buyukbabayi tekrar uyarin. Bebege esek denmez. Sevgi sözcügü olarak diyorsa siz de ona esek diyin.
80 e yaklaşmış insan işte bir şey diyince alınıyorlar

inşallah teşekkür ederim

git gide büyüyor bilmiyorum ne kadar olur ben de çok seviyorum tek korkum onun ileride sevmeyip üzülmesi

Aa ben şok sakar skar dan mı gelmiş

İşte bilmiyorum sanki neye karar versem o yanlışmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…