Aaaah ah zamanında burada az vaktim geçmedi. Sonuç olağanüstü hepinize umut olsun

kuzi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
3.326
20
318
47
İstanbul
Uzun zamandır buraya uğramıyordum eski günlerim aklıma geldi, hepinize umut olur belki diye yazayım dedim. Dondurulmuş embriyo ile bir kızım oldu ve hemen peşinden birtane de normal yoldan oldu. Şimdi biri 3, biri de 1 yaşında iki kızım var, Allah hepinize nasip etsin ve hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

Uzun zamandır buraya uğramıyordum eski günlerim aklıma geldi, hepinize umut olur belki diye yazayım dedim. Dondurulmuş embriyo ile bir kızım oldu ve hemen peşinden birtane de normal yoldan oldu. Şimdi biri 3, biri de 1 yaşında iki kızım var, Allah hepinize nasip etsin ve hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

ahh canım ya ne güzel darısı başımıza bende dondurulmuş tedavimdeyim sonuç almama 2 gün var banada çok duat lurmu senin gibi benimde yüzüm gülsün inş

Maşallahhh,subhanallahh:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kuzucuklarını Allah bağışlasın canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı başımızaa inşş..

süper yaaa :) maşallah nazar değmesin inşallah birde oğlun olur:34: darısı isteyen herkese olsun:16::16:

ahh canım ya ne güzel darısı başımıza bende dondurulmuş tedavimdeyim sonuç almama 2 gün var banada çok duat lurmu senin gibi benimde yüzüm gülsün inş

Off ne heyecanlı bir bekleyiş, inşallah inşallah sağlıkla tutunur bebeğin sana.

Maşallahhh,subhanallahh:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kuzucuklarını Allah bağışlasın canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Darısı başımızaa inşş..
Amin inşallah size de nasip etsin Allah

nerde tedavi gordun canim
umut tüp bebekte başladım, ilk denemem negatif oldu, iki tane embriyom kalmıştı onları dondurttum hemde biri iyi kalite ama biri çokta iyi değildi, sonra doktorum umuttan ayrılınca doktor nereye ben oraya :)) dondurulmuşlarımı umuttan alıp başka yerde transfer ettirdim aynı doktoruma. Yani biraz karışık aslında. doktor, merkez çok önemli ama çok önemli olan birşey daha var herşeyin bir zamanı var ve bunu takıntı haline getirmemek lazım. Kafadan sileceksin diyorlar ya çok doğru sanırım, çünkü birinci kızıma 6 yıl uğraştık, ikinci kızım hiç beklemediğimiz ve istemediğimiz bir anda geliverdi.

süper yaaa :) maşallah nazar değmesin inşallah birde oğlun olur:34: darısı isteyen herkese olsun:16::16:
Amin amin her isteyene nasip etsin Allah.

arkadaşım hayırlı olur evlatların inşlh Rabbim hepimize o güzel mucizeerini bizede nasip eder işlh

çocuklarını iyi günlerde büyüt inşallah.darısı hepimizin başına

maşallah allah nazardan korusun inşallah bizde hamiş kalırız:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X