Evet sorun o ki ikiside benden destek ve yorum bekliyoSimdi olay nasil bir olay bilmiyorum ama sizin birseyler soylemenize gerek var mi ki.birisi birsey soyleyecekse esiniz soylesin.ben olsam karismam
Kendi isteğimle yazdım büyük harfleCaps lock u kapatmaktan başla ... sonra ikisine de haksız olduğu yerleri uygun bir dille söyle .
O zaman ne dusunuyorsan onu soyle hic cekinme samimi olursan daha cok yardimci olursun.bu yastan sonra boyle şeyler yasanmasa keskeEvet sorun o ki ikiside benden destek ve yorum bekliyo
Ay keşke kolay olsa ikiside yorum istiyo ama haklı olmadıkları konuların yüzlerine vurulmasına tahammülleri yok çok fena durumda bırakıyolarO zaman ne dusunuyorsan onu soyle hic cekinme samimi olursan daha cok yardimci olursun.bu yastan sonra boyle şeyler yasanmasa keske
İnce ayar,seviyeli saygılı, çizgini hiç bozmuyosun. Canım benimCaps lock u kapatmaktan başla ... sonra ikisine de haksız olduğu yerleri uygun bir dille söyle .
Zaten yapabildiğimde oYorum yapmak zorunda değilsiniz.
İkisini de dinleyip, siz en iyisini bilirsiniz demek en mantıklısı.
Yani en fazla dinle ve kenara çekil.
Gerisi sizi aşar, müdahil olmaya gerek yok bence.
Karışma. Karı koca çözerler.AKŞAM AKŞAM BUNALDIM VALLAHİ KV-KP KÜSLER HEM ÖYLE BÖYLE DEĞİL BAYRAMDAN SONRA EVİ TERK EDİCEK KV AMELİYAT OLDU VE YATIYO RAHAT ETMESİ GEREKİRKEN KOCASININ MACERALARIYLA UĞRAŞIYO AAH ANLATICAK ÖYLE ŞEY VAR Kİ NERDEN BAŞLASAM BİLEMİYORUM İKİSİNİDE AYRI AYRI SEVİYORUM AMA ŞU SIRALAR BENİ BUNALTTILAR HİÇ BİŞEY ANLATMADAN SORUYIM ÇÜNKÜ HANGİSİNİ ANLATSAM BİLEMEDİM AF EDERSİNİZ İKİ UCU OKLU DEYNEK DURUMUNDA HER İKİ TARAFADA HAKSIZLIKLARINI SÖYLERMİYDİNİZ ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNİZE ÇEKİCEĞİNİZŞ BİLE BİLE????????
Çok açık söylemiştim aslında ama yineliyim.derdin ne anlmadim ki
Internet ortaminda buyuk harf bagirmak anlamina gelir.Kendi isteğimle yazdım büyük harfle
Büyük puntolarla yazmasaydınız daha iyi olurdu ama neyse olmuş bir kere...AKŞAM AKŞAM BUNALDIM VALLAHİ KV-KP KÜSLER HEM ÖYLE BÖYLE DEĞİL BAYRAMDAN SONRA EVİ TERK EDİCEK KV AMELİYAT OLDU VE YATIYO RAHAT ETMESİ GEREKİRKEN KOCASININ MACERALARIYLA UĞRAŞIYO AAH ANLATICAK ÖYLE ŞEY VAR Kİ NERDEN BAŞLASAM BİLEMİYORUM İKİSİNİDE AYRI AYRI SEVİYORUM AMA ŞU SIRALAR BENİ BUNALTTILAR HİÇ BİŞEY ANLATMADAN SORUYIM ÇÜNKÜ HANGİSİNİ ANLATSAM BİLEMEDİM AF EDERSİNİZ İKİ UCU OKLU DEYNEK DURUMUNDA HER İKİ TARAFADA HAKSIZLIKLARINI SÖYLERMİYDİNİZ ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNİZE ÇEKİCEĞİNİZŞ BİLE BİLE????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?